Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Проектор домашний кинотеатр UltraHD Magcubic HY300 Pro 4K Android 11 WI-FI 2.4G/5G Bluetooth HDMI 130" белый (HY300pro)

Оценка пользователей 4.52/5
  • Отзывы про товар продавца Technerik
  • Володимир А***

Все працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    В хаті тварина, натягує пил.
  • Дмитро Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Отлично работает , один раз пришлось сбрасывать до заводских настроек не хотел ничего показывать

Достоинства:
    Топ за свои деньги
    Недостатки:
    На матрице внутри начала оседать пыль которую видно на экране
  • Костянтин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Перестав працювати пульт на друге вмикання проектора, сам проектор робе, пробували через камеру навести обʼєктив на лампочку пульта, щоб подивитись функціонування його, інфрачервоного випромінювання не виявили, всі інші пульти які є в домі на випромінювання реагують, від прожектора ні
    Чи можу я повернути товар? Пройшло менше тижня з дня покупки

• Михайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Приїхало все супер, працює, показує якісно картинку, але є проблемка через 2-3 тижня почав фіксуватися недолік з блоком та самим проектором: блок - почав піщати, видно конденсатор або сам блок трішки бракований і через це має такий дефект, друге, проектор - при запуску виявився дефект шума кулера, ніби його розриває просто, після 2-4 перемикань проектора дефект зникає, з чим це пов'язано не ясно, можливо ви надасте інформацію по цьому або запропонуєте вихід з проблеми. Якщо потрібно надати відео або фото, можу відправити особисто

Достоинства:
    Якісно, гарно, стабільно
    Недостатки:
    Блок живлення, сам проектор та його куйлер
  • Дима Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Обалденная штука, поставили в спальне, получился здоровый экран качество в норме звука хватает даже не стали колонку подключать

Достоинства:
    Ожидали похуже получилось обалденно
    Недостатки:
    Пришлось один раз скидывать до заводских настроек не мог подключиться к вайфаю
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: Black

• Светлана Ш***

Не подключается HDMI.

• Костянтин О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

На друге використання перестав працювати пульт.

• Дима Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Отличный проектор за свои деньги топ

• Михаил Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Перше включення і пульт пропрацював 1хв даже не встиг ввести пароль від Wi-Fi. Далі не чого не можу зробити. Якщо е якийсь лайфак, напишіть мені. А якщо ні, прошу зв'язатися магазин зі мною!

Достоинства:
    Не знайшов поки
    Недостатки:
    Не зайшов поки
    • Михаил Р***

Зв'язався з продавцем, відправив обратно на перевірку, через тиждень або меньше, проєктор вже був у меня, все працюе, все добре. Дякую продавцю що все вирішував швидко.
      Сам проєктор за свої гроші дуже гарний. Користуюсь поки тільки через wi-fi.

• Ангеліна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Придбали даний проектор. Підключили, все чудово працює. Як тільки вимкнули і ввечері хотіли подивитися кіно - нема підключення до мережі. Скинули налаштування, пройшли авторизацію знову, все чудово. Вимкнули. Заходимо знову, не працює Wi Fi. Хочу повернути товар, працює нестабільно.

Недостатки:
    Не підключається до WiFi
    • Продавец  Technerik

Добрий день. Для того, щоб інтернет працював коректно, необхідно в налаштуваннях проектора правильно вказати часовий пояс, дату і час.

• Кирило Т***

Ого

Достоинства:
    Класний проектор но непрацьує пульт
    • Продавец  Technerik

Добрий день. Ще не стикалися з такою проблемою на цій моделі.
      Підкажіть, будь ласка, чи пробували Ви замінити батарейки в пульті? Якщо так, і це не допомогло, зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером для узгодження обміну товару. У нашому магазині гарантія на цей проектор становить 6 місяців.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: Black

Все влаштовує!!!

Достоинства:
    До всего підключається!!!
  • Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Дуже крутий проектор ми задоволені ним

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Проектор класний , вийшов форс мажор при отримані, але магазин все швидко вирішив і компетентно вирішили питання, дякую , хороший машазин

• Владимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Для такої ціни, дуже здивувало. Дитина в захваті.)) беріть не пожалієте.

Достоинства:
    Маленький, корекція авто та ручна, не погана якість для повсякденного перегляду, дуже швидкий, є підключення для смартфону дублюючий екран.
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Прийшов не справний, навіть не ввімкнувся

• Юрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Мені сподобався, зручно та просто.

Недостатки:
    Трохи гуде
  • Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Чудовий девайс за свою ціну

• Игорь И***

Класс

• Дмитрий К***

Дуже погано підключається до WI-FI

• Клименко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Купляла на подарунок від Миколая, сьогодні підключились і все було добре. Ввечері вже була спроба подивитись фільм, але перестав підключатися до wifi…. Все перевірили, вмикали, вимикали і нічого… дуже неприємна ситуація, дитина розчарована, свято зіпсоване..

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Картинка чітка та яскрава, можна розібрати зображення навіть при світлі. Сам пристрій компактний та легкий, зручно ставити будь куди. Пробували проектувати на світлі шпалери, все чітко. У майбутньому можна купити екран для ще кращого зображення.

Достоинства:
    Зручність, маневреність, доступна ціна
    Недостатки:
    Трохи шумно працює, проте на фоні інших переваг це незначний мінус
  • Ира Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Цвет: White

Всё отлично,доставили быстро, картинка яркая, единственное не знаю нормально ли что такой громкий щёлкающий звук при движении вверх и вниз

• Дмитрий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Techno_Plato. Цвет: White

Прийшов побитий і з прорізаною коробкою

• Максим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Китай створив справжне чудо за таку скромну для проектора ціну, це просто супер прилад, за ці гроші недоліки можна просто не помічати, але майбутнім користувачам:Блок живлення дуже гріється,але поки все в нормі. Також періодично може підтормажувати програмно, але після обнови п.з. стало значно
    краще. А взагалі дуже рекомендую класна річ.

Достоинства:
    Кращього ви не знайдете
    • Продавец  DimTime

Дякуємо за відгук та об'єктивну оцінку
      Нагрівання блоку живлення - це звичайна фізика. Компактний проектор видає високу яскравість і споживає чимало енергії, тому блок активно розсіює тепло. Усі компоненти розраховані на такий температурний режим роботи, тож хвилюватися не варто.

Щодо швидкодії системи - ви прийняли абсолютно правильне рішення оновити прошивку. Оскільки пристрій працює на Android, свіже ПЗ завжди оптимізує процеси.

Користуйтеся із задоволенням!

• Каріна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Пользуюсь проектором уже некоторое время и осталась очень довольна. Изображение яркое и четкое, даже на большом экране картинка выглядит отлично. Настройка заняла буквально несколько минут, управление простое и понятное. Особенно понравилось, что можно смотреть фильмы, YouTube и другой контент в хорошем качестве. Работает тихо, не отвлекает во время просмотра. За свою цену проектор полностью оправдал ожидания. Однозначно рекомендую тем, кто хочет устроить настоящий домашний кинотеатр без больших затрат.

• Продавец  DimTime

Дякуємо, що поділилися враженнями вже після тривалого користування - такі відгуки найцінніші.

Круто, що ви оцінили і легкість налаштування, і тиху роботу. Ми й самі вважаємо цю модель одним із кращих рішень для домашнього кінотеатру у своєму бюджеті.

Нехай проектор працює без нарікань. Бажаємо ще безлічі затишних кіновечорів!

• Юнона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Брала для бабушки и дедушки, слышат они плохо. Есть колонка блютуз, очень даже норм громкость. Но при подключении к проектору, будто половина громкости пропадает. Не знаю что делать, возвращать или проблема решается еще как-то адекватно. Разъем юсб будет использоваться для флешки.. Очень обидно(((

Достоинства:
    Картинка норм, размер картинки тоже приятный. Сам проектор тяжелый, не люфтит. Вроде как ниче такой..
    Недостатки:
    Проблемы со звуком. Железом не предусмотрен разъем 3.5, на что не обратила внимания. Пенсионеры не слышат при подключении через блютуз колонку нормально(((
    Немного вентилятор внутришумноват всё же...
    • Продавец  DimTime

Юноно, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та детальний опис ситуації.

Насамперед хочемо вас запевнити: на товар діє офіційна гарантія 12 місяців, тому ми обов'язково вирішимо це питання, не варто засмучуватися. З подібним зниженням гучності в цій моделі ми стикаємося вперше. Найімовірніше, виник специфічний програмний конфлікт між модулем проектора та саме вашою моделлю колонки.

Для початку спробуйте такий алгоритм:

Викрутіть гучність на максимум за допомогою пульта від проектора.

Після цього додатково збільште гучність безпосередньо на самій Bluetooth-колонці за допомогою її фізичних кнопок (дуже часто ці два рівні гучності працюють незалежно один від одного).

Ми вже написали вам у месенджер для подальшого технічного супроводу. Якщо ці кроки не допоможуть - ми без проблем знайдемо рішення, щоб вашим дідусю та бабусі було комфортно користуватися пристроєм!

• Юнона Б***

Добрый день!
      Уже только за быструю обратную личную связь хочется изменить количество звезд, но, увы, не могу(

Касательно звука при подключении, оно работает как симбиот, управление звуком на проекторе и на колонке становится одним целым. Попробую сейчас сначала сделать максимум на проекторе, а потом на колонке и после этого подключить.

Подключила так все равно все то же. Добавила еще пару видео на флешку, поняла в чем проблема - разные форматы файлов. Одни сильно тихо, почти не слышно, на максимальной громкости, другие нормально воспроизводит по громкости, как и сама колонка на максимуме, третьи почему-то вообще без звука. Но формат файлов mp4 и avi, полагаю это и есть корень проблемы. Буду разбираться дальше. Благодарю за подсказку)
      Возвращать точно не хочется, хочется решить проблему и чтоб бабушка с дедушкой могли наслаждаться любимыми сериалами и вспоминать молодость.

Еще раз спасибо за такую быструю обратную связь))
      Если не забуду напишу как решилась проблема))

Мира и добра всем!

• Продавец  DimTime

Юноно, вітаємо! Вдячні вам за зворотний зв'язок та такий позитивний настрій - для нас це дійсно цінно!

Ви правильно зрозуміли суть.Річ у тім, що фільми в інтернеті часто мають специфічні формати кодування звуку (наприклад, багатоканальні для кінотеатрів 5.1 та інші)

Рішення тут дуже просте і зручне: вам достатньо зайти у вбудований Play Market на проекторі та безкоштовно завантажити популярний додаток VLC for Android або MX Player. Вони створені спеціально для того, щоб ідеально відтворювати абсолютно всі формати відео та звуку з флешок.

Просто відкривайте ваші файли через один із цих плеєрів. Бажаємо приємних переглядів та мирного неба!

• Олександр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Гарна картинка,звук краще через колонку.Я дивлюсь на стелі,і тому він гріється з низу.Я направляю на нього юсб вентилятор підключений до проектора і проблема вирішена.

Достоинства:
    Маленький
    Недостатки:
    Замовляв сірий,а прийшов білий.
    • Продавец  DimTime

Олександре, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та дуже цікавий лайфхак з охолодженням.

Нам дуже прикро щодо ситуації з кольором корпусу. Ми щиро перепрошуємо за цю незручність і готові оперативно зробити обмін на сірий проектор повністю за наш рахунок (включно з усіма пересилками).

Якщо ви бажаєте зробити обмін - будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення або чат Розетки, і ми швидко все організуємо. Бажаємо приємних переглядів!

• Ксенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitalHub. Цвет: Grey

С покупки около полутора месяцев. Уже несколько дней как не поддерживается гугл-браузер и хром на данном проекторе. Ютуб самовольно удаляется, нужно повторно устанавливать. Сброс до заводских настроек в этой ситуации не помог.

• Продавец  DigitalHub

Доброго дня, оновіть проектор до останньої версії.

• Лакмусова ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Компактний проектор із середньою якістю зображення. Підключення зовнішніх пристроїв вимагає додаткових зусиль, а внутрішнє ПЗ пристрою має дуже обмежені можливості. Але в цілому поректор робить свою роботу, і є хорошим балансом ціни та якості.

Достоинства:
    Компактний, непогана якість зображення.
    Недостатки:
    Внутрішнє ПЗ пристрою обмежене і не дуже user-friendly.
    • Продавец  DimTime

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук та об'єктивну оцінку.

Ми дуже раді, що ви відзначили компактність проектора та його головну перевагу - чудовий баланс ціни та якості. Ця модель дійсно відмінно справляється зі своїм завданням, дозволяючи насолоджуватися переглядом на великому екрані.

Стосовно програмного забезпечення: у цій моделі встановлено стандартний інтерфейс на базі Android. Це класичне смарт-меню, яке використовується в більшості сучасних проекторів та телевізорів. Воно має базовий, інтуїтивно зрозумілий набір функцій, необхідний для роботи основних додатків.

Якщо у вас виникатимуть будь-які питання щодо підключення зовнішніх пристроїв або налаштування системи - обов'язково звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми на зв'язку і з радістю допоможемо вам розібратися з усіма нюансами!

Бажаємо приємних кінопереглядів!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Проектор достоин внимая, хорошо показывает даже на обоях.

• Марина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IDV-store

Ще не так багато часу користуємося,але все працює добре, яскравість добра,звук нормальний,швидка доставка,запаковано добре,все подобається, за такі кошти - супер дякуємо

Достоинства:
    Опис товару відповідає дійсності
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Цвет: White

Топ за таку ціну!

• Валерія Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Отличный проектор для домашнего использования, качество изображение достаточно высокое, звук не идеальный, но можно подключить к колонке. В остальном, я быстро разобралась как им пользоваться.
    Вечера теперь более уютные и приятные

• Продавец  DimTime

Валеріє, дякуємо за теплий відгук! Дуже раді, що проектор додав вашим вечорам затишку.
      Бажаємо приємних та атмосферних кінопереглядів!

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Загалом на -4 , іноді пропадає звук , із хромом не зовсім дружить. При темноті картинка супер, в день так собі. Сам його звук слабенький але колонка на блютуз проблема вирішена. Трансляція через телефон можлива але картинка підвисає (з різних телефонів) так собі ця функція .
    Дитина задоволена саме головне

Достоинства:
    Недостатки:
    Напевне андроїд, через те і звук іноді глючить
    • Продавец  DimTime

Тетяно, дякуємо за відгук! Раді, що головний глядач залишився задоволеним :)

Щодо роботи з Chrome: проектор працює на операційній системі Android TV, тому він не адаптований для класичного веб-серфінгу. Для стабільного та комфортного перегляду рекомендуємо використовувати спеціалізовані додатки - YouTube, Netflix, Megogo та їх аналоги.

Зі звуком ви знайшли абсолютно правильне рішення! Штатні динаміки є базовими, тому підключення Bluetooth-колонки - це найкращий варіант для справжнього кінотеатрального занурення.

Як і більшість портативних моделей, цей проектор розрахований саме на вечірній перегляд або використання в затемненій кімнаті - саме там він видає свою найкращу картинку.

Стосовно трансляції з телефону: технічно таких проблем виникати не повинно. Часто затримка картинки пов'язана із завантаженістю роутера, у рамках якого відбувається обмін даними. Спробуйте перевірити цю функцію на іншій мережі, якщо є така можливість. У будь-якому випадку, вас захищає гарантія на 1 рік, тому за необхідності ми без проблем можемо прийняти пристрій на діагностику.

Приємних вам кіносеансів!