- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim
Получил даже раньше, чем обещали. Пользуюсь чуть больше недели. Подключается сразу, телефон её видит чётко. Сигнал принимает и передаёт отлично. В тех ситуациях, когда предыдущий мой наушник начинал захлёбываться, эта гарнитура хорошо воспроизводит звук. Микрофон нормально ловит, разговариваю на улице без проблем. Заряд в режиме ожидания держит отлично. Единственная проблема - довольно тугая дужка, натирает верхнюю часть уха при использовании более 3-4 часов. На ухе держится хорошо. Соотношение цена-качество - оптимальное. Рекомендую.
- Достоинства:
- Хорошо держит заряд, уверенно держит сигнал, индикатор заряда, хорошо слышно даже на шумной улице.
- Недостатки:
- Дужка для фиксации на ухе туговата, через 3-4 часа использования возникает дискомфорт.
- Продавец Goldim
Доброго дня, Олеже!
Щиро дякуємо за детальний відгук та ваш час
Раді, що гарнітура вас задовольняє та працює стабільно, а заряд тримає довго. Перепрошуємо за те, що дужка трохи туга – це врахуємо для майбутніх моделей.
Якщо вам все ж комфортно користуватися гарнітурою після невеликого звикання, будемо дуже вдячні, якщо оновите оцінку на 5 зірок – це дуже допомагає нам і нашим клієнтам.
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim
Класна гарнітура! Звук чистий, добре тримається у вусі й не боїться дощу. Заряду вистачає надовго — точно варта своїх грошей!
- Достоинства:
- тримає заряд
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim
Товар низькоякісний, перестав працювати на 3 день.
Дужка за вухом широка - незручна.
Навушник висить над вухом і всі все чують навколо
Не рекомендую цей гаджет.- Достоинства:
- Жодної
- Недостатки:
- Зламався на 3 день
Широке дужка аж вухо відпадає
Все що слухаєте ви - чують всі навколо
- Продавец Goldim
Тетяно, приносимо вибачення за те, що покупка у нашому магазині принесла вам таке неприємне враження. Вже зв'язалися з вами в особистих задля швидкого та ефективного вирішення ситуації
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim
Купував жінці,з її вухами для неї блютуз навушник підійшов,задоволена
- Достоинства:
- Цифровий з таблом рівень заряду
- Недостатки:
- Час покаже
- Продавец Goldim
Євген, дякуємо за конструктивний відгук!
Бажаємо, щоб дружині було комфортно в процесі користування та в задоволення!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim
Все добре!