Отзывы покупателей о Односпальная кровать деревянная Палермо плюс 80х220 Черная эмаль Шаг ламелей 5,5 см.

Оценка пользователей 4.92/5
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Черный. Размер спального места: 200 x 220

Ліжко чудове: збирається легко, виглядає круто, спиться солодко. У продавця брали і матрац за його ж рекомендацією. Відповідає швидко, якщо є якісь питання підкаже і допоможе. Приємне спілкування.
    Відправка матрацу була швидка, ліжко затрималось трохи (так розумію його почали робити як прийшло замовлення, може через нестандартний розмір).
    В цілому, продавця і його товари однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Чудове стильне комфортне ліжко, легке в збиранні. Приємне і продуктивне спілкування з магазином.
    Недостатки:
    Немає ніяких
  • Аліса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 120 x 190
  • Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 100 x 190

Ліжко якісне. Все сподобалось. Продавець дуже відповідальний і порядний. Рекомендую.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Молочный. Размер спального места: 140 x 190

Все супер.
    Запаковано надійно.
    Зібрав все сам без труднощів.
    З ліжком одразу були всі кріпильні елементи.
    За місяць експлуатації недоліків не виявлено.

Достоинства:
    Все супер
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Молочный. Размер спального места: 90 x 200

Все пройшло добре!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Молочный. Размер спального места: 150 x 200

Чудовий продавець та зручне ліжко. Попередив продавця, що потрібно доставити раніше, ніж вони планують, мене зрозуміли та вислали ліжко швидше. Збірка ліжка не викликала питань, у комплекті все необхідне є. Зручне та гарне, тиждень користуюсь і зауважень нема

• Аркадий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Серый. Размер спального места: 120 x 200

Хорошая и комфортная кровать но очень тонкий слой краски при сборке там где зацепил немножко краска сразу слезает .

Достоинства:
    Комфортная
    Недостатки:
    Маленький слой краски
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 140 x 200

Гарне ліжко.

Достоинства:
    Доставка та оформлення заказу, було зроблено достатньо швидко
  • Вікторія П***

Доброго дня! Богдан, дякую Вам за ліжко, дуже гарне! Насолоджуємся комфортом і зручністю! Бажаю Вам процвітання та мирного неба нам всім!

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Молочный. Размер спального места: 180 x 200

Чудова кровать, матеріал дійсно якісний, сборка зайняла приблизно 30 хв. Рекомендую.

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 180 x 190

Відмінне ліжко. Цілком виправдало мої очікування. Без дефектів із гарним покриттям емаллю.
    Дякую Богдану за професійну консультацію.

Достоинства:
    Гарна якість та ціна. Просте у зборці.
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 180 x 200

Дякую за чудове дерев'яне ліжко, було якісно запаковано, продавець ввічливий та допоміг з усіма питаннями. Рекомендую продавця і товар

Достоинства:
    Купувала зі знижкою, якість і ціна
    Недостатки:
    Немаґ
  • юй ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oak. Цвет: Белый. Размер спального места: 160 x 190

Все добре.дуже добре ліжко.дякую

Достоинства:
    Ціна.Все добре.дуже добре ліжко.дякую велике.
    Недостатки:
    Нема.