- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Пристрій працює добре. На залізну лампу фонить. Добре, що можна налаштувати відстань до об'єкту пошуку. Чек надіслали через інтернет.
- Продавец ТехНестШоп
Інна, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже чутливий до сигналів, тому виявляє навіть слабкі сигнали камер та мікрофонів. Але в багатолюдних місцях може реагувати на інші пристрої, що іноді заважає. В цілому – надійний засіб для особистого користування.
Анастасія, вітаємо)
Дякуємо за відгук! Чудово, що детектор справляється з виявленням навіть слабких сигналів. Згодні, в багатолюдних місцях можуть виникати деякі перешкоди через сильний фон. Однак, це все одно робить його надійним вибором для захисту вашої конфіденційності в більш тихих умовах.
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Зручний і компактний, легко носити з собою для додаткової безпеки.
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що детектор відповідає вашим вимогам і став корисним для забезпечення безпеки. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потрібна додаткова допомога, ми завжди на зв'язку!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Пристрій чудово розпізнає приховані камери та жучки, і допомагає відчувати себе безпечніше. Але важливо розуміти, що для ефективного використання потрібен певний досвід: перший раз розібратися не так просто. Загалом, хороший вибір для людей, які стурбовані безпекою.
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що пристрій допомагає вам відчувати себе безпечніше. Повністю погоджуємося, що для ефективного використання важливо ознайомитися з інструкцією. Сподіваємось, він стане надійним помічником у забезпеченні вашої безпеки. Якщо виникнуть питання, не соромтесь звертатися — ми завжди готові допомогти!
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Швидко знаходить пристрої, допомагає відчувати себе захищеним
Вітаємо, Любов!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що детектор допомагає вам почуватися захищеним і ефективно справляється зі своєю задачею. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи потрібна додаткова допомога, звертайтесь — ми завжди на зв'язку!
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Купила детектор жучків кілька днів тому, і він справді став у нагоді! Я завжди була трохи обережною щодо приватності, і тепер я відчуваю себе більш захищеною. Простий у використанні, працює швидко і ефективно. Рекомендую всім, хто піклується про свою безпеку!
Марина, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що детектор жучків став у нагоді і допоміг вам почуватися більш захищеною. Ми завжди раді, що наші товари виконують свою функцію та відповідають вашим очікуванням. Якщо виникнуть будь-які питання чи потреби, звертайтесь — ми завжди готові допомогти! Дякуємо, що обрали нас!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Брав детектор на замовлення друга для перевірки його офісу, але спробував і вдома. Чутливий до різних частот, налаштовується просто, хоча треба трохи звикнути, щоб розуміти, що саме шукаєш. Гарний вибір для контролю безпеки і захисту приватності, тепер користуюся і сам, і навіть рекомендую знайомим!
Дмитро, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що детектор став корисним не тільки для перевірки офісу, але й для домашнього використання. Зрозуміло, що потрібно трохи часу для звикання до його налаштувань, але це звичайна справа для таких пристроїв. Дуже приємно, що ви не тільки задоволені покупкою, але й рекомендуєте його своїм знайомим! Якщо виникнуть питання або потреба в додаткових функціях, ми завжди готові допомогти!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Детектор жучків купив для офісу, бо проводимо важливі зустрічі, і безпека – перш за все. Тепер щомісяця перевіряю приміщення, і прилад показує будь-які сторонні сигнали чи підозрілі пристрої. Легко використовується навіть без особливих навичок, батареї вистачає на довго. Корисна річ для бізнесу!
Максим, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що детектор жучків допомагає забезпечити безпеку вашого офісу. Якщо виникнуть запитання або знадобиться додаткова інформація, звертайтеся!
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Все супер, дякую, особливо класно, що він маленький і не помітний
- Достоинства:
- Не помітний
- Продавец ТехНестШоп
Андрій, вітаємо)
Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені товаром. Його компактний розмір справді робить його незамінним, адже він не займає багато місця і легко вписується в будь-який простір. Якщо у вас будуть ще думки або запитання, будемо раді їх почути!