- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Гарний комплект, якість і ціна супер!!
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Не перший раз купуємо. Якість на висоті. Кольори і через кілька років яскраві
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Евро
Приєднуюсь до попереднього відгуку. Постільна білизна низької якості. В мене така була за цінник х2 менше.
Кольори вимиваються, особливо помітно на чорних котах, які стали в полосками. Ніяким люксом тут і не пахне - тканина кашлатиться вже з третього використання.- Достоинства:
- Вигляд до прання
- Недостатки:
- Кашлатиться, втрачає колір.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Звідки позитивні відгуки - загадка. На-жаль, ця постіль - велике розчарування((( Попрала перед першим використанням, при 30 градусах, гелем для делікатного прання. В результаті поспіль виглядає, наче 2 роки її прали(( Чорний колір потьмянів, сірий взагалі позлавив полосами. Не раджу витрачати кошти на товар сумнівної якості, краще пошукайте щось дорожче... На позитивні відгуки, на-жаль, надії мало...
- Достоинства:
- Гарна, поки в упаковці
- Недостатки:
- Тканина низької якості, злізла фарба після першого прання
- Роксолана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Дякую за швидку доставку. Постіль неймовірно гарна, і якісна. Кольори як на фото. Замовляла 2 шт, діти задоволені, так, як це був їхній вибір. Продавець на вищому рівні, всі мої прохання пояснив, і навіть попереднє фото надіслав. Супер що 2 наволочки в наборі, як мені і треба було. І резинка на простирадлові по колу а не кутики (фото прикріплю).
- Достоинства:
- Якість, колір, 2 наволочки, резинка по колу на простирадлі
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Евро
Комплект просто шикарен, доставка быстрая, плотность супер, качество отличное, я честно довольна, менеджер общается, к пррсьбам прислушался, вообще нет претензий. Буду брать ещё у них. Лучше не видела пока.
- Достоинства:
- Отличный комплект цены и качества
- Недостатки:
- Не увидела
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Качество супер, год прошол, как новый!
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Двуспальные
Дуже приємні враженням від покупки комплекту білизни для ліжка. Продавець зв’язався зі мною дуже швидко, надав професійну консультацію, допоміг підібрати правильний розмір для мого ліжка і навіть комплектацію відповідно до моїх побажань. Ще одним приємним моментом було те, що комплект відправили того ж дня, коли я зробила замовлення. Окремо порадувала прекрасна якість товару і милий сюрприз-комплімент від продавця. Швидкість обслуговування і увага до клієнта вразили. Дуже рекомендую!
Лаконічно достоїнства- Достоинства:
- Якісна тканина. Яскравий. Професійне обслуговування. Швидка доставка.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Дякую за комплект! Якість гарна, всим сподобалось
- Іванна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Двуспальные
Чудовий комплект. Якість супер, по розмірах якраз. Дякую
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Дуже сподобався цей комплект, якістю і зовнішнім виглядом задоволена.
Надіслали в цей самий день після оплати. За подарунок дякую)- Достоинства:
- Якість, гарний вигляд
- ирина р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Полуторные
Гарна якість. Багато років купую постіль цього виробника і якість завжди на вищому рівні.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Семейные
Дякую за гарний товар. Повністю відповідає фото
- Достоинства:
- Досить щільна структура, і відчувається , що в складі х/б, приємна до тіла
- Недостатки:
- поки не бачу
- Продавец Kreolia
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням. Дуже раді, що Ви задоволенні придбаним товаром та роботою нашого магазину. Звертайтеся до нас ще.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Kreolia. Спальный размер: Евро
Дякую, дуже класний комплект! Все відповідає опису. Швидко зв'язались та відправили.
- Олеся С***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Sleep. Спальный размер: Полуторные
Все дуже швидко та якісно
- Достоинства:
- Якість відповідає ціні