- Талащук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique
Якісна, супер
- Продавец Barware Boutique
Вероніка, щиро вдячні вам за відгук! Ми раді, що шапка сподобалася та ви оцінили її якість. Цільна конструкція та 100% вовна — саме те, що забезпечує комфорт і захист у гарячій парі. Нехай кожне відвідування лазні буде максимально приємним!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique
Хороша шапка. Часто у мене є проблеми з підбором розміру. Тут велетенська шапка. Гарна якість
- Продавец Barware Boutique
Іван, велика подяка за щирий відгук! Приємно, що ви відзначили якість виробу та зручний розмір. Для нас важливо, щоб кожен клієнт почувався комфортно й отримував справжнє задоволення від використання натуральних матеріалів. Бажаємо вам легкого та приємного відпочинку в лазні!
- юрій к***Отзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique
Користуюсь такою шапкою кілька років. Жодних проблем по тканині немає. Купив ще дві. Розмір великий але зручний, матеріал приємний. Продавець зі своєї сторони організував все дуже швидко та якісно. Дякую.
- Достоинства:
- якість, розмір
- Недостатки:
- ціна
- Продавец Barware Boutique
Юрій, щиро дякуємо за відгук. Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Бережіть себе))
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Barware Boutique
Якісна та приємна на дотик шапка. Надіслали в день замовлення, порадили найвигідніший спосіб доставки. Уважний та доброзичливий продавець
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Barware Boutique
Руслан, щиро дякуємо за відгук. Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Рекомендуйте нас друзям і звертайтеся знову – завжди раді допомогти. Гарного дня та бережіть себе))