Отзывы покупателей о УМБ повербанк BAVIN PC1031S 30000 mAh FAST CHARGING 22.5W White
- Ярмоленко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Потужна мобільна батарея. Повністю відповідає характеристикам
Повер банк дуже якісний. Дійсно дуже швидка зарядка телефону. Відповідає всім заявленим характеристикам.
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк класний, але пропрацював рівно пів року.
- Рудюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Користуємось вже довго. Все на високому рівні працює. Як і писали нижче показники як в характеристиках
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Пришел белый, хотя я точно заказывал чёрный и я таких комментариев тут много видел...у все чёрные заказывают и вам белые нужно спихнуть или вам вообще всё равно кто что заказывает?
- Достоинства:
- Пока ничего не проверил
- Недостатки:
- Пока что только не тот цвет
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Це звичайний помилковий пересорт, просимо вас для швидкої заміни звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Валерія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Справжньою швидкою зарядкою
- Достоинства:
- Вбудовані кабелі
Прийшов швидко і майже заряджений. Зробила, як і рекомендують скрізь, 3 повні розрядки-зарядки. Повер працює шикарно, ємність реально велика, всі порти працюють.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Пришло всё в срок. Заряжен 99%. Проверила ,всё работает. Первый день тестирую,пока всё супер. Покупала под роутер,оптоволкно. Работает как часики,довольна. Пару дней протестирую,скорее всего закажу ещё такой же. Советую. Розетке спасибо!
- Достоинства:
- Компактный. Короче классный. )
- Недостатки:
- Пока нет.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Коли забрав було 99% я відразу викинув упаковку тому на заміну навіть не розраховую. Павер заряджається і працює але в принципі не зрозуміло скільки реально там заряду
- Достоинства:
- Важкий
- Недостатки:
- Показує завжди 99% заряду
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Валерий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Черный
Все супер! Покупаем уже второй. Первому год полет отличный. Второй также все прекрасно работает. Продавец пунктуальный. Рекомендую!
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пропрацював рівно рік по гарантії.Зараз не заряджається, не оживає!!! Треба купувати новий! Купувала 20 листопада 2024
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Пропрацював всього рік
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Хороший павер, але не потягнув роутер на 12 вольт! Та ще й взяв два кабеля і даремно бо звичайні. Потім придбав кабелі такі що роблять 9-12 вольт все тільки що підключив працює і інтернет є без світла!
Два прилади по 12 вольт робе.
Перевірив мультиметром кожен usb видає 5 вольт. Можливо з нагрузкою дає більше не знаю. Головне зараз все працює.- Достоинства:
- Насилу діждав що він показує розрядку))
Приїхав з 99% Заряджав і фонарики і телефон. А це роутер і gpon включив оп 98% стало.
Пишу бо тут в коментарях настрашали що не працює той показчик.
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Незаменимая вещь!!! Покупкой доволен.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Я придбав собі таки й же павер банк. Працює. Та от мене цікавить. Коли розрядиться, як його заряджати? Через той самий порт, що і зарядка телефона TapyC? Чи як?
- Достоинства:
- Все вдаштовує
- Недостатки:
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Дуже погано працює зарядний пристрій. Також під час зарядки type-C починає видавати дивний звук
- Достоинства:
- Ліхтарик:)
- Недостатки:
- Стояв годину на зарядці iphone15 і зарядив рівно 10%
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Заряджається тількі від встроєного кабелю,від інших портів не йде зарядка,хоча зарядку показую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Від портів не заряджається
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
"
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Залишаю другий коментар. Все зробила як мені порекомендували. Розрядила і зарядила. Почав показувати правильний заряд. Банка класна , айфон разів 5 заряджала і дуже швидко. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купил с 99 процентов заряда, не заряжал а эксплатировал, потух на 60 процентов. Потом полностью зарядил первый раз. Сейчас потух на 20 процетов заряда. Вот сейчас буду второй раз полностью заряжат. Посмотрим как будет дальше.
- Достоинства:
- Заряжает это факт )))
- Недостатки:
- Индикатор не соответствует заряда батареи
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!"
- Рустам П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Забрав power bank спочатку 99% було заряду, хотів перевірити, поставив телефон на зарядку за 25% зарядів на 100%, потім включи фонарик всю ніч горів, так і залишилась на 99%, потім ще раз постав телефон і взагалі нічого не змінилось так і показує 99%, оформив заяву що брак на повернення!!!
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
З вашого відгуку не зрозуміло, чи перестав УМБ заряджати?
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!"
- Виталий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Вчора забрав.Індікатор заряду стоїть на 99 відсотків вже майже добу,за 5 годин роботи роутера нічого не змінилося.Буду повертати і шукати інший.
- Достоинства:
- Заряджає.
- Недостатки:
- Не працює індікатор заряду.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Роутер не є потужним пристроєм, який споживає велику кількість енергії, такі показники цілком можливі, так як умб є потужною.
Рекомендуємо, після придбання будь якого УМБ, розрядити його майже до нуля, і потім зарядити на повну.
Взагалі, для живлення роутера, набагато зручніше використовувати ДБЖ, які працюють автоматично та зручно:
ссылка
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!- Виталий Ж***
Коментар для представника.Павербанк був в роботі годин 12.Заряджали телефони,був підключений роутер,включений ліхтар(це все було зроблено після підозри що індікатор в 99 відсотків стоїть на місці)Намагалися зарядати до 100.Ніякі маніпуляції не допомгли.Як було 99 відсотків так і залишилось.Судячи з вашого коментаря,жалію вже що повернув,якийсь вічний двигун виходить))))
- Альона В***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Замовляла товар у Пт, повинен був прийти у Вт. Продавець відмінив замовлення у Пн, не повідомивши мене. Навіщо було обнадіювати клієнта ? Я б вже давно замовила інший повербанк.
Погане відношення до клієнтів. Погана організація роботи та доставки!
Розетка тільки перепрошує за незручності
Ну що ж? Забрав своє замовлення. Що хочу сказати. Тяжкий. Був заряджений на 99% працює поки що. З ним не додасться гарантійний талон, нема інструкції користування...сиавляю поки 3 зірочки, не щнаю, як. Буде длі?
- Достоинства:
- Важкий....
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний Андрій!
Гарантійним талоном, є чек на придбання товару.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Брав у дорогу на поїзді — вистачило на всю подорож. Супер
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Купляв для живлення домашнього інтернету в блекаут, з чим впорався на ура.
- Достоинства:
- Швидка зарядка,вели кількість розьемів, можливо підключати декілька гаджетів для заряду
- Недостатки:
- Важкий, великій для кишені, але для рюкзака піде.
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Полімер-літієві батареї здатні довго зберігати накопичену ємність і видають більш високі струми в порівнянні з іншими типами літієвих акумуляторів.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Даний девайс було вирішено придбати для сім'ї, щоб у тих же поїздках на природу можна було заряджати телефони, блютуз навушники і колонку.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все добре, трохи завеликий..
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює добре
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
За пів року постійного використання нарікань немає.
Але йому потрібна потужна зарядка для більш менш швидкого заряджання.- Достоинства:
- Великий обсяг.
- Недостатки:
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пауер саме те, що треба: потужний і швидко заряджає. Все працює, як треба.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Поки жодного
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Купила пауербанк для мами. Потужний, має фонарик. Мамі сподобався.
- Достоинства:
- Потужний пауербанк. Можна заряджати кілька гаджетів.
- Недостатки:
- Трохи заважкий для мами.
- Максим Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
не відповідає заявленим параметрам
спробую відправити на гарантійний ремонт...
на розряд нарахувало 18660
потім на заряд 14045
одиничні випадки"стрибків" індикатора заряду (42-->0) (88 -->100) (не повторювалися)- Достоинства:
- ліхтарик швидка зарядка наскрізна зарядка різні порти
- Недостатки:
- акб (контроллер)
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець! Виходячи з вашого опису, єдиною можливою причиною вказаного може бути дефект або технічне пошкодження, не відповідність заявленим параметрам категорично не можлива! Даний товар, має гарантію, від офіційного представництва, і якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання. Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Все було нормально.Поки я зрозуміла,що ліхтарик не робить.Він мені просто не потрібен був.
- Достоинства:
- Швидка зарядка.
- Недостатки:
- Не робить вбудований ліхтарик.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 50000. Цвет: Белый
Можливо і не погана банка. Але мені попався брак. Заряд не падає і не піднімається вище 99 відсотків. То ж не можливо дізнатися на скільки заряджена
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Тарасенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний, якісний пристрій. З одного заряду батареї я зарядила 7 разів смартфон і 2 раза планшет
- Достоинства:
- Швидко заряджає гаджети.
- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все супер,працює добре,рекомендую
- Достоинства:
- +