Отзывы покупателей о Гель для душа Dead Sea Collection с минералами Мертвого моря и маслом лаванды 500 мл (7290119481415)

Оценка пользователей 4.48/5
  • Андрей Х***

Заказывали для мамы.
    Маме понравилось :]

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що гель для душу Dead Sea Collection з мінералами Мертвого моря та олією лаванди сподобався вашій мамі. Нам дуже приємно, що продукт залишив позитивні враження.

• Руслан А***

Това прийшов брудний

• Валентин З***

Пристойний ,адекватний за свої гроші

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Кто любит аромат лаванды, это самый лучший гель для душа.

Достоинства:
    Аромат

Дякуємо за відгук!
      Раді, що аромат лаванди вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим покупкам!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Беру вже не перший гель цього бренду, вирішив спробувати кілька ароматів. Але цей гель точно стане останнім. Запах як у всіх інших гелів - саме запах основи, з якої всі ці гелі розливають по пляшках, і аромат парфуму його не перебиває. Я так розумію, що всі їх наливають з однієї бочки. Сам аромат на тілі зовсім не тримається, піниться погано. Ці гелі рекламуються як натуральні, але за складом їм до натуральних дуже далеко. Загалом не рекомендую.

Достоинства:
    великий обʼєм
    Недостатки:
    погано піниться, запах не тримається на тілі

Дякуємо за ваш відгук.
      Сприйняття запахів і відчуття від використання індивідуально. Варто зазначити, що через більш м’яку формулу та наявність натуральних компонентів піноутворення може бути менш інтенсивним у порівнянні з деякими іншими гелями.

• Вздульская С***

Гель супер

Дякуємо за відгук!
      Раді, що гель вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням та будемо раді вашим новим замовленням!

• Олена Л***

Гарний гель!

Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що гель для душу Dead Sea Collection з олією лаванди вам сподобався. Ваша думка буде корисною для інших покупців.

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чудовий гель для душа. Гарна якість, зручний дозатор, надовго вистачає. Запах лаванди просто неймовірний

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гель для душу Dead Sea Collection з олією лаванди вам сподобався — якість, зручний дозатор та економне використання справді роблять його вдалим вибором. А аромат лаванди — окреме задоволення.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарна якість. Гарний дозатор.

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гель для душу Dead Sea Collection з мінералами Мертвого моря та олією лаванди вас задовольнив за якістю та зручністю дозатора. Ваш досвід буде корисним для інших покупців.

• Воротниченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший гель. Має приємний запах, гарно піниться.

• Сергей Б***

Супер товар

Дякуємо за вашу оцінку!
      Приємно знати, що гель для душу Dead Sea Collection з мінералами Мертвого моря та олією лаванди вам сподобався.

• Неля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Спасибо! Отличный продукт! Нравится! Уже несколько раз покупаем! Рекомендуем!

Достоинства:
    Отличный насыщенный аромат
  • Сервер Д***

Отлично

• Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Дуже ніжний, для моєї вразливої шкіри дуже лагідний, запах лагідний, приємний.

• Пичкур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гарний продукт за свою ціну

Достоинства:
    ціна і якість
    Недостатки:
    нема

Дякуємо за відгук!
      Раді, що Гель для душу Dead Sea Collection з мінералами Мертвого моря й олією лаванди виправдав ваші очікування за якістю та ціною. Приємного використання та свіжості шкіри щодня!

• Людмила Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Ніколи не пишу відгуки. Але це замовлення мене засмутило. Купила 3шт по 500мл і була розчарована. Запах зовсім не той, що купляла перед цим. Перед цим брала зарах був неначе побував в бані. А цей гель, де тут купила несе якимось дігтярним милом чи навіть дізелем. Як підробка

Достоинства:
    Недостатки:
    Зовсім не те, що брала раніше

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

Дякуємо за відгук! Склад та консистенція гелю не змінювались, і продукція надходить виключно від офіційного постачальника. Проте аромат може сприйматись індивідуально та дещо відрізнятись залежно від партії, зберігання або особистого сприйняття.

Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що цього разу гель для душу не виправдав ваших очікувань. Склад та консистенція гелю не змінювались, і продукція надходить виключно від офіційного постачальника. Проте аромат може сприйматись індивідуально та дещо відрізнятись залежно від партії, зберігання або особистого сприйняття.

• Анатолий Ч***

Рекомендую

Достоинства:
    Класс
    Недостатки:

Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобався гель для душу з лавандовою олією — ніжний аромат і догляд за шкірою створюють справжнє задоволення під час використання.

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Очень довольна, буду снова брать

Достоинства:
    Приятный аромат лаванды, отлично мылиться
    Недостатки:

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що гель з мінералами Мертвого моря та олією лаванди вам сподобався. Приємно знати, що аромат і піноутворення залишили гарні враження.

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Покупаю не в первый раз. Очень нравится гель. Хороший дозатор.

Достоинства:
    Очень хороший гель.
    Недостатки:
    Нет.

Щиро дякуємо за довіру та теплий відгук!
      Дуже раді, що вам подобається гель і зручний дозатор. Користуйтеся із задоволенням — нехай кожне використання дарує комфорт і приємні враження!

• Наталья

Не сушит кожу. Экономно расходуется. Спасибо

Доброго дня ! Дякуємо за відгук та високу оцінку ! Звертайтесь ще)

• Наталия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Дуже ароматний і приємний для тіла гель)

Доброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Дуже раді, що Вам сподобався гель для душу Dead Sea Collection з мінералами Мертвого моря та олією лаванди 1000 мл .

• Иван

Любимый гель для душа. Не сушит кожу. Подходит всей семье

Достоинства:
    Хороший гель
    Недостатки:

Доброго дня! Раді, що Ви задоволені покупкою ) З нетерпінням чекаємо на нові звернення від Вас!

• Оля

Очень нравится. Увлажняет. Запах пиятный. Хороший расход

Недостатки:

Доброго дня ! Дякуємо за позитивний відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження . Звертайтесь ще, будемо дуже раді!

• Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

За рідкий,мало піниться,запах на любителя...

• Карішен Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Дуже приємний запах після душу на шкірі, після використання, легкий, квітковий. Але останнім часом здається що гель став більш рідкий, чим був раніше.

• Світлана М***

Чудовий!

Достоинства:
    Все як хотілося і навіть краще!
    Недостатки:
    ----

Доброго дня!
      Дуже вдячні за відгук та високу оцінку!

• Інна

Замовляла лавандове, улюблений аромат

Достоинства:
    Густе,гарно піниться, ароматне
    Недостатки:
    Не виявила
  • Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гарний гель ,на довго вистачає!

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший, качественный гель с приятным ароматом. Хорошо мылится, легко смывается. Правильный лавандовый запах.

Достоинства:
    Приятный. Качественный
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гарний гель, користуюсь таким вже декілька років

• Пасічнюк Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Купую цей гель вже не вперше. Подобається все: і запах, і ціна, і якість.

Достоинства:
    Зручний в користуванні, гарне зображення
    Недостатки:
    Поки що немає
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Мій улюблений гель. Купую не вперше та буду купувати й далі. Час від часу пробую інші гелі різних виробників та за різну ціну, але повертаюсь до нього.

Достоинства:
    Все круто) Я задоволена.
  • Положий О***

Прекрасный гель. Запах восхитительный. Очень довольна

Достоинства:
    Запах, консистенция, качество
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороший гель, прятно пахнет, надолго хватает объема.

• Лора М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гель хороший, на тверду 4. Гарно пахне лавандою, достатньо піни, добре змивається, шкіра після миття гладенька, приємна, достатньо зволожена. Мені сподобався, навіть якщо це не Ізраїль насправді, бо сертифікатів продукту я не бачила. Зручний дозатор, гарна картинка, хоча колір дозатора і банки - сумний, для чоловічих - норм чорний, а для унісекс та жіночих - краще б якийсь білий, чи під картинку - тут дизайнерам треба попрацювати, головою.

Достоинства:
    Аромат
  • Григорій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Середнячок, повівся на морські мінерали)), більше купувати не буду, програє іспанським лініям.

Достоинства:
    Обʼєм
    Недостатки:
    Середня якість