Отзывы покупателей о Концентрат для стирки SILA Color 925 мл

Код:  455031999
Оценка пользователей 4.74/5
  • Отзывы про товар продавца SM-store
    Отзыв от покупателя. Продавец: SM-store

Мне гель нравиться.Покупаю и пользуюсь больше года.

Достоинства:
    Ок
    • Продавец  SM-store

Ваш позитивний відгук робить наш день ще кращим! Дякую вам за довіру та підтримку.

• Олена Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Неочікувано дуже гарний засіб!

Достоинства:
    Якість, аромат, ціна.
    Недостатки:
    Не має
  • Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Мені сподобався цей засіб для прання, має приємний аромат, з брудом справився, від мене

• Ольга В***

Норм

Достоинства:
    В цілому непогано справляється
    Недостатки:
    Доволі різкий запах білизни після прання
  • Ніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Результат не гірший від розрекламованих відомих гелів

Достоинства:
    Нормальна якість гелю за таку ціну
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Пральний порошок повністю справляється зі своїми функціями.

Недостатки:
    На одній з ємністей був не закручений корок. Вилилось близько літра гелю. Розетка це ваш косяк, слідкуйте перед відправкою за герметичністю тари.

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Остирывает вещи хорошо ,запах лёгкий, гель нормальный пенится, мне понравился буду брать еще

• Оксана К***

обожнюю цей жидкий порошок
    приємний запах
    користуюсь лише ним як для дорослих речей так і дитячих
    приємна ціна
    швидка доставка
    вдячність продавцю

Достоинства:
    супер
    Недостатки:
    нема
  • Ирина Ш***

Відповідає опису

• Костянтин

нормальна акційна ціна

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1

Хороший гель

Достоинства:
    Ок
  • Чичилівська Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Надзвичайно люблю цей засіб для прання, користуюсь ним постійно. Особлива подяка Розетці за оперативність.

Достоинства:
    Розхід гелю невеликий, запах ніжний
    Недостатки:
    відсутні
  • Ольга Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Непоганий засіб для прання дякую

• Чичилівська Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Пральний засіб подобається, запах приємний Дякую Розетці за якість наданих послуг

• Дукалис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Я не знаю каких 36 стирок - мне его хватило почти на год! Стираю раз в неделю стабильно,иногда чаще. Лью максимум, сколько влазит в отсек машинки. Рекомендую использовать с ополаскивателем или кондиционером

Достоинства:
    Хватает на долго. Норм запах
    Недостатки:
    Они точно есть. Но я их не заметил.
  • Анна Л***

Засіб сподобався. Аромат хороший. Густий

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Завжди брала капсули. У капсул легкий і ніжний аромат. Вирішила спробувати гель. Великий недолік - аромат. Занадто різкий. Як на мене - жахливий. Як тільки пробую попрати цим засобом - виникає сильний кашель. Хто не переносить різкий запах - не рекомендую, хоча із забрудненням справляється.

Достоинства:
    Із забрудненнями справляється
    Недостатки:
    Жахливий аромат
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Доволі непоганий засіб у порівнянні з іншими відчизняними.

Достоинства:
    Об'єм, частенько в акції
  • Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1

Перу ним більше 6 місяців, трошки більший розхід в порівнянні з дорогими гелями, запах приємний, додає свіжості речам. Мені дуже подобається

Нормальный

Достоинства:
    Ок
  • Антоніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Мені подобається. Відпирає все чудово, піни не дуже багато, запах приємний, не різкий і слабкий - не люблю на одязі запах засобів для прання.

Достоинства:
    Не різкий запах
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Вже не один рік користуюся. Добре пере, приємний аромат та ціна

• Юля К***

Хороший засіб для прання

Достоинства:
    Гарно пере речі
  • Олег Е***

Хорошее средство.

• Куранда А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Ніяк не розумію людей, які порівнюють з засобами для прання в рази дорожче і пишуть що вони краще перуть. Було би дивно якби було навпаки. Загалом Гарний гель. Користуюсь також капсулами цієї марки. Все подобається.

Достоинства:
    Ціна-якість
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Сподобався цей засіб для прання,нарікань на якість немає

Достоинства:
    Ціна,якість прання
  • Оксана А***

Дуже гарний

• Наталія

Занадто агресивний запах!

Достоинства:
    Пере нормально звичайні ношені речі, без особливих забруднень
    Недостатки:
    Занадто різкий запах, який залишається на одязі
  • Артем Т***

• Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

По сравнению с брендовыми гелями стирает значительно хуже. Белое постельное вообще плохо отстирывает.
    Запах приятный, но довольно резкий.
    Консистенция хорошая.

Достоинства:
    Приятная цена на акции
    Недостатки:
    Смысла покупать его нет.
  • Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

На таку, ціну якісно справляється с своїм призначенням

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не найшла
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Гель,чудовий,хто любить коли пахне білизна.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Добре пере речі та має дуже приємний аромат. Густий гель, якого вистачає на довго

Достоинства:
    Приємна ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Леся Я***

Гарний засіб,запах приємний

Достоинства:
    За таку ціну норм
  • Наталія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Чудовий гель,гарно пере а аромат просто супер, навіть не потрібно кондиціонера.