Отзывы покупателей о Электрогрелка SHINE ЕГ-1/5 USB с подогревом от павербанка Бежевая

Оценка пользователей 4.38/5
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Купляла для кота, опалення не було - а зиму він зазвичай живе під батареєю. Цього року було нам трошки важко - коту 15 рочків, в холоді починає хворіти, падати на задні лапи(. Грілка нам дуже допомогла.
    Любі харків'яни, дякую дуже за Вашу роботу і витримку. Ви допомогли нам пережити цю зиму трошки комфортніше. Бережіть себе

Достоинства:
    Швидко і гарно нагрівається
    Недостатки:
    Немає регулятора температури- але тоді б виріб був би дорожче
    • Продавец  TopTeploUa

• Шовкун Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Гарна якість, гріє добре.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Річ абсолютно непрактична: гріється лише маленька центральная частина площі, розміром з долонь, і гріється надзвичайно слабко. Можливо, лише мені така попалася, але невелика пляшка з теплою водою здатна перевершити цей пристрій в десятки разів.
    P.S. Продавець без проблем прийняв повернення.

Достоинства:
    USB
    Недостатки:
    надзвичайно слабка
    • Продавец  TopTeploUa

Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Все супер. Товар прийшов швидко. Гарної якості. Коли немає світла дуже допомагає.

Достоинства:
    Швидко та якісній матеріал
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  TopTeploUa

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa
    Достоинства:
    Працює від павербанка
    • Продавец  TopTeploUa

• Віталій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Греет, есть возможность постирать накидку

Достоинства:
    Греет
    • Продавец  TopTeploUa

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Працює, беру другу для дочки, їй сподобалася.

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa

Купила таку горілку. Заряджається від USB, що в даний час є .
    АЛЕ увімкнула і через 1 годину ледь тепла... То вже всі й зникли

Достоинства:
    Тип зарядки
    Недостатки:
    Через годину роботи ледве тепла
    • Продавец  TopTeploUa

Доброго дня, дана грілка не заряджається від usb, а працює від usb. Дані грілку неможливо зарядити, так як в ній немає аккумулятора. Номінальна споживність у грілки 2000А на годину. Якщо грілка через 1 годину перестала гріти, це значить що Ваш powerbank розрядився.