Отзывы покупателей о Робот пылесос MOVA E10
Нет в наличии
- Маряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: WOWS. Цвет изделия: Белый
Їздить хаотично, потрібно включати турбо режим щоб щось пилососив, і то він все не тягне. На деякі ділянки просто не заїжджає.
Килими практично не пилососить.
Заїжджає на килим і застрягає, вибиває помилку що « щітка щось загорнула»
Воду не подає.
Через 2 місяці почав сильно гудіти.
Практично не використовую. Тільки для того щоб попилососити під ліжком.
Карту не зберігає.
До цього був Roborock 4 роки взагалі ніяких нюансів не було. А тут 2 місяці користування просто викинуті гроші.- Достоинства:
- Низький
- Недостатки:
- Взагалі не рекомендую
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий
- Достоинства:
- Добре прибирає
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Працює, в мебель не б'ється.
- Достоинства:
- Використовую завжди турбо режим бо в хати два котика, дуже задоволена тихим турбо режимом. Дуже гарно що він запам'ятовує останній режим, бо якщо відключається світло і зникає вайфай працює який був.
- Недостатки:
- Відсутність української мови
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Ярослав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Топ
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не фонтан
Мова непереналаштовується
Української не має
В стіни бʼється, карта малюється аби як
Їздить до тих пір поки не сяде батарея- Недостатки:
- Навігації не має, мови української не має, в стіни бʼється, завершення роботи через години півтори (як сяде батарея) а то катається по колу
Представник брендуРуслан, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Mova E10 має силу всмоктування 4500 Па, що дозволяє швидко та якісно очистити будь-які поверхні від бруду та сміття. А завдяки акумулятору ємністю 2600 мАг, час автономної роботи складає до 150 хвилин, чого вистачає для прибирання приміщень площею до 120 квадратних метрів. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих на ринку України серед подібних пристроїв у такому ціновому сегменті.
У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи приладу, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт:ссылка
З повагою, служба підтримки Mova!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пислосос повернули, нам здався він не розумним, б'ється в меблі, стіни, наче в ньому взагалі ніяких датчиків розпізнавання перешкод нема. Маємо достатній досвід користування роботами пилососами, цей розчарував з перших хвилин
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не розпізнає перешкоди, в'їжджає в меблі з усієї сили та на максимальній швидкості
Представник брендуЮлія, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
Описана ситуація може свідчити про некоректну роботу навігаційних сенсорів або пристрій не завершив формування карти простору. Рекомендуємо скинути пристрій до заводських налаштувань, після чого провести повторне підключення та сканування кімнат.
У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт:ссылка
З повагою, служба підтримки Mova!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Все чудово
Представник брендуАнастасія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Не має озвучки не то що української а взагалі зрозумілою словʼянською мовою
І про це продавець спеціально замовчує в опису перед продажем
БУДЬТЕ УВАЖНІ- Достоинства:
- Гарний, маленький
- Недостатки:
- Із всіх зрозумілих мов озвучки - АНГЛІЙСЬКА )))
Під час першої спроби чомусь відпав смітезбірник і робот став
Можливо випадковість, побачимо
Представник брендуРуслан, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Ми вже передали запит щодо налаштування голосового звіту зручною для вас мовою й робимо усе можливе, щоб цей функціонал з'явилися якнайшвидше.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилосос супер,допомога по дому величезна , піднімається на висоту порога 2.5 см ,прибирає супер.коврік біля дверей з не великою ворсою вичіщає без зусиль .
- Достоинства:
- Я задоволена
- Недостатки:
- Немає нажаль програми до якої можливо підключиться,щоб він говорив українською .
Представник брендуЛариса, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Робот пилесос норм, але тупенький порівняно з сяомі.
Карту кожен раз малює і якось дивно і кожен раз зміщується вона при малюванні.
Прибирає норм. Головне що прибирає.- Достоинства:
- Ціна, прибирання
- Недостатки:
- Карта
Представник брендуЮрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини описаної ситуації. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику товару та із задоволенням вам допоможуть.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
просто чудове співвідношення функціоналу за такі мізерні гроші
- Достоинства:
- миє підлогу
- Недостатки:
- поки не помічено
Представник брендуСергій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
В користовуання 2 тижні, задоволенний повністю. Для підтримання чистоти невеликої квартири з собакою добре.
Представник брендуАндрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Віталіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Хороший пилосос для підтримки чистоти,за котом прибирає добре.Дуже гарно економить час,окремий плюс-заїжджає без проблем під шафи та тумби,прибирає по периметру кімнат.
- Достоинства:
- Шикарний варіант заміни звичайного пилососа
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже приємно здивована, що за таку ціну такі функції чудові
- Достоинства:
- Вологе прибирання
- Недостатки:
Представник брендуІрина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Силы всасывания вполне достаточно для уборки ковровых покрытий с низким ворсом, к навигации вопросов нету, карту составил достаточно точно и быстро, удобное управление
- Достоинства:
- Хорошая сборка, качество уборки, цена
- Недостатки:
- Все хорошо, будем смотреть на дистанции
Представник брендуОлексій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарний робот, компактний, добре прибирає під меблями. Заряду акумулятора вистачає для повного прибирання двокімнатної квартири
- Достоинства:
- Добре орієнтується в квартирі, простота в керуванні
- Недостатки:
- Ціна = якість
Представник брендуАндрій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Арсен Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Находка для тех кто не любит убирать) Сухая и влажная уборка по расписанию теперь у меня каждый день. Для студии с ламинатом и ковриками заряда аккумулятора вполне хватает для полной уборки с запасом.
- Достоинства:
- Тихий, хорошо ориентируется в пространстве, функциональность настроек
- Недостатки:
- Их нет. Рекомендую)
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
До цього користувалася лише класичним пилососом, вирішили придбати робота “не всі гроші світу” і це кайф. Додаток простий і зрозумілий, налаштування виявилося простіше ніж очікувалось. Тепер замість щоденного прибирання та миття шваброю, потрібно лише очищати пилозбірник та доливати воду за потреби.
- Достоинства:
- Сухе та вологе прибирання одразу, для квартир із ламінатом та плиткою буде ідеально.
- Недостатки:
- Немає. Задоволена покупкою.
Представник брендуОлена, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Дарина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилососом задоволені, виконує всі функції. Але не можу зробити віртуальні стіни в додатку, щоб запускати у вказаній зоні, хоча така функція сала б бути
Представник брендуДарія, добрий день! Дякуємо за відгук.
Так, дійсно, у моделі Dreame Mova E10 функція встановлення віртуальної стіни можлива. Ми радимо завантажити останню версію додатка Dreamehome, а потім повторно спробувати підключитися.
У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо у вирішенні цього питання. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
- Алина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Опис характеристики не відповідає реальності . До цього був миючий пилосос теж Xiomi, прибирав квартиру за 50 хв , більше 60 м.кв. Ця модель прибирає 2 години не всю площу до розрядки, не завершуючи цикл .Потужність всмоктування 4,5 Па працює значно гірше попереднього пилососа з потужністю 2,5 Па.Бруд залишається , деякі ділянки не прибрані . Дуже розчаровані ((( будемо оформлювати повернення
Представник брендуАліна, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
Dreame Mova E10 має силу всмоктування 4500 Па, що дозволяє швидко та якісно очистити будь-які поверхні від бруду та сміття. А завдяки акумулятору ємністю 2600 мАг, час автономної роботи складає до 150 хвилин, чого вистачає для прибирання приміщень площею до 120 квадратних метрів. Окремо зазначимо, що за використання максимальних налаштувань, розміри площі дійсно можуть бути меншими, оскільки високий рівень потужності збільшує споживання енергії та скорочує час роботи пилотяга. Зазначені ж характеристики роблять дану модель однією з найкращих на ринку України серед подібних пристроїв у такому ціновому сегменті.
У разі, якщо у вас є сумніви стосовно якості роботи приладу, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику товару та допоможуть вам!
- Дарья К***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Представник брендуВітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Дмитро Ж***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Сам пилосос в принципі норм. Тягає є, якось прибирає, орієнтується по площі адекватно. Але додаток це - просто жах! Ви не можете встановити віртуальну стіну або задати область для прибирання, у вас кожен раз карта малюється з нуля.
- Достоинства:
- Сам пилосос
- Недостатки:
- Мобільний додаток
Представник брендуДмитро, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціонування приладів та індивідуальний погляд на зручність використання, проте мобільний додаток Dreamehome є основним компонентом пристрою, який значно розширює функціонал роботи пилотяга. Для нас важлива кожна думка, тому ми обов'язково врахуємо ваше зауваження й передамо запит виробнику для покращення якості товару.
- Назарій Х***Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це просто головний біль… а не допомого. В перший вечір після покупки розчаруванню не було меж, він не орієнтується у просторі, кожного разу сканує одне і те ж місце по новому, поки не сяде батарея. Відправив на сервіс наступного дня, міняти відмовились. По гарантійному обслуговуванню замінили датчики на бампері які вибивали помилку після мільйона сканувань одної кімнати. Сьогодні я забрав з нової пошти свого помічника(дуже добре що оплатили доставку) і з радістю прийшов додому спробувати як це чудо техніки запрацює, але …. Проблема з орієнтуванням не пропала, сканував сканував поки не сіла батарея, після чого почав при 15% шукати станцію. Дома почали ставити ставки чи знайде чи ні))) Ви ж всі знаєте зо було дальше… він просто сів бідолаха, так як знайти своє місце зарядки після свого ж сканування нереально…
Ps: можливо це проблема пилососів з гіроскопом, так як досвід з користуванням робота-пилососа dreame з лідаром був хороший… просто обходьте стороною, і оли бачите в описі слово гіроскоп.
Представник брендуНазар, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні складнощі.
Дійсно, пилотяги з інноваційним датчиком LiDAR мають вагому перевагу в скануванні приміщень та будуванні мап від пилотягів, які не передбачають подібну технологію. Окремо зауважимо, що деякі дефекти можуть мати тимчасовий характер або проявлятись в особливих умовах, проте наші фахівці докладають максимальних зусиль задля допомоги кожному користувачу. Ми дуже раді, що змогли вирішити й ваше питання, а також обов'язково врахуємо цю ситуацію задля покращення не тільки нашого обслуговування, а й продукції нашого бренду. Вдячні вам за розуміння!