Великий літній розпродаж до −55%

Оценка пользователей 4.23/5
  • Євгенія К***

Користуюсь вже 8 місяців
    Дуже подобається

Достоинства:
    Гарна якість, доступна ціна, на довго вистачає
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Александра К***

Прийшов протерміновай ополіскувач

Недостатки:
    Термін придатності зійшов

Доброго дня. Дата на упаковці - це дата виготовлення товару, а на наклейці зазначено, що термін придатності даного товару 24 місяці від дати виготовлення зазначеної на товарі. Дякуємо!

• Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Хочу висловити свою подяку розетці. З розумінням віднеслись до того що я попросила продовжити резервування. Товар отримала. Ще не тестувала. Давно співпрацюю з розеткою. Ви найкращі.

Достоинства:
    Ще не тестувала
    Недостатки:
    Не помітила. Тільки забрала.
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Для мене велика перевага в тому, що гель немає запаху, жодної віддушки і хімії. Речі дійсно мʼякі , не викликає алергії. Користуємося з народження , а нам вже 7 років і ми досі купуємо цей кондиціонер, а також пральний порошок для кольорового і білого, речі чисті, без запаху і мʼякі. Усі сорочки дівчинки після школи чисті і свіжі..

Достоинства:
    Відсутній запах, речі мʼякі , на довго вистачає.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Не викликає алергічних реакцій у дітей алергіків. Мій вибір номер один… четвертий рік поспіль. Рекомендую

Достоинства:
    Запах незабутній, приємний і не різкий. Люди часто запитують який засіб використовую для прання бо їм подобається запах від одягу. Данська якість.
    Недостатки:
    Може тільки ціна зависока відносно цін на цей продукт в інших країнах
  • Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Не поділяю захвату відносно даного ополіскувача. На стійкий запах не розраховувала, так як він дитячий, але після прання відсутній навіть натяк на нього.
    Проте, на м'якість речей очікувала. Не уявляю, яку концентрацію потрібно влити, щоб щось відбулося.

Достоинства:
    Недостатки:
    Ні м'якості, ні запаху після прання
    • Наталія О***

Можливо ваша пральна машина бере продукт в перший цикл ополіскуваня. Спробуйте додавати пізніше або оберіть окрему програму

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Раніше купували все супер було. Зараз зробили ребрендинг і вже не так пахне((( не задоволена, ще й купили 4 пачки.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Чудовий ополіскувач з приємним запахом!

Недостатки:
    Відсутні
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Сподобався! Хоч прийшов з тріснутою кришкою і трохи протікший, але не було коли виясняти з розеткою, прання вже чекало
    Дуже приємний, легкий аромат, гарно помʼякшує речі.
    Купувала інший дитячі ополіскувачі, по запаху були більш хімозні, особливо при прасуванні відчувалось.

• Інна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Приємний запах. Доступна ціна. Але на жаль не перебиває запах прального гелю від іншого відомого бренду

• Тодощак К***

Гарний ополіскувач

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Очень хорошая вещь! На 1 стирку детского белья ложу 1 колпачок - хватает с головой. Вещи остаются без запаха и мягкие) ещё использую этот гель для полоскания полотенец для всей семьи-всё мягенькое

Достоинства:
    Качество и результат, цена
  • Емченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Купували для дитячої білизни. Одяг та пелюшки дуже м’які після прання. Запах ледве відчутний. Подразнення відсутне.

Достоинства:
    М’яка білизна, легкий та приємний аромат.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анастасия
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Страна производитель не Дания, а Польша

• Юлия А***
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л

Проблем с кожей у детей не возникло, запах легкий. Белье действительно ну очень мягкое, полотенца прям пушистые. Лить на стирку надо немного, думаю упаковки хватит на долго.

Достоинства:
    состав
    Недостатки:
    не заметила