Отзывы покупателей о Плита газова SIGMA одноконфорочна з п'єзопідпалом і адаптером (кейс) (2903431)
- Ростислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично работает, но регулятор только на половину крутится (и даже немного меньше) что не очень удобно
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цю одноконфоркову газову плиту Sigma для використання під час походів, кемпінгу та на дачі, і дуже задоволений своїм вибором. Це незамінна річ в умовах, де немає доступу до стаціонарної кухні.
Плитка дуже легка та займає мінімум місця завдяки зручному пластиковому кейсу, який йде в комплекті. Окремий великий плюс – це наявність п'єзопідпалу, що значно спрощує процес розпалювання, особливо на вітрі.
Універсальність підключення (через цангові балони або великий газовий балон за допомогою адаптера) робить її надзвичайно гнучкою у використанні. Полум'я регулюється плавно, вода закипає швидко.
Загалом, це відмінне рішення для туристів, рибалок або як резервний варіант на випадок відключення світла. Надійна, зручна та функціональна модель. Рекомендую!- Достоинства:
- Зручність.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взрывоопасна. Периодически возникает возгорание (вспышка) в месте подключения балончика. Проблема повторяется при использовании балонов разных производителей.
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші норм. Можна брати
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює нормально блокування на балончик, щоб можна було запалити.
Не провірив на отримані...- Виталий
Не все йогурты одинаково полезные. Поищите информацию про различия газовых балонов (давление). Не все подходят к плиткам (разброс по давлению).
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Консультант не допоміг її перевірити в приміщенні при купівлі. По якості як і інші ноунейми. Була така сама від інтертул. Вонючий кейс. Інша плитка від Трамп трошки краще по якості. Думаю повернути. Стрьомно таке батькам давати
- Достоинства:
- Працює
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна,ДУЖЕ ДЯКУЮ.
- Анастасія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже туго затискає балон, чим самим пошкодив балон на стільки, що газ виходив сам по собі після того як витащили.
Пробували різні балони.
Прийшлось повернути- Владимир
Возможно Вы неправильно установили баллон?
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Активно пользовался этой плиткой уже как месяц, и могу сказать что качество металла и крепление баллона очень слабые. Во время готовки немного протек газ — хорошо, что заметил вовремя, а то могло закончиться взрывом. Эта плитка не подходит для постоянного использования, максимум для редких выездов на природу или походов. Лучше не скупите и купите что-то надёжнее!!!.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Низкое качество метала и крепление баллона
- Олексій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна. Практична. Функціональна та дешева.
Подобається - Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна плита
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова газова плитка!
Товар відповідає опису!
Зручний кейс для зберігання/транспортування.
У мене працює від газового балончика "універсальна суміш"(хоча радять чистий бутан).- Достоинства:
- Товар відповідає опису. Працює справно. Швидка доставка
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает, все просто вставил, нажал, покрутил, готово. Качество покраски корпуса такое себе, мелочь, но отмывать из-за шероховатостей на краске будет сложнее,
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз балончик зафіксувався без проблем. Другий раз вже перестав фіксуватися і я довго возився не міг зрозуміти чому проблема. В результаті дійшов висновку якщо у вас залишився газ у редукторі то ви не зможете фіксувати новий балон. Без балончика відкрийте ручку газу, почекайте поки вийде залишковий газ. Далі закрийте ручку газу і вже легко зафіксуєте свій балончик. Дуже дивно що цю інформацію не внесли в інструкцію. Балончики теж не всі підійдуть по довжині. Треба теж шукати підходящий.
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая печка для экстренных случаев. Баллон нормально стал, зажглась с первого раза.
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна газова плитка.
- Достоинства:
- Якісна.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо за відгук !
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Може пратювати від великих балонів
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Начал пользоваться плитой, слышу шипит думаю не шипи самому страшно в итоге надо было быть внимательнее при установке балона, бо если бы ударило по моим расчётам меня бы шкребком собирали, а так работает хорошо, мне нравиться
- Достоинства:
- Компактность, быстрая смена картриджа
- Недостатки:
- Моя внимательность при установки балона
- сергей в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все в нормі-прцює.
- Достоинства:
- Компактна.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все супер, задоволені
коштує своїх грошей
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество. Горит норм. Всё нравится.
- Достоинства:
- Всё ок.
- Недостатки:
- Не нашёл.
Представник постачальникаДобрий день !
- Ілона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Газова плита,досить якісна, все справно працює. Досить потужна, також можна ставити велику каструлю, бистро нагріває
- Достоинства:
- Якісна, швидко нагріває, можна ставити як малі так і великі каструлі
- Недостатки:
- Незамітила
Представник постачальникаДобрий день !
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чому відео в описі до товару російською мовою???
- Олександр Г***
Бо відео на каналі 7 років.
Запишіть своє подібне відео і передайте його розетці, в чому проблема?
- Андрей Д***Продавец: Rozetka
Классная плитка ! Очень понравилось! Единственное не знаю как подключить через переходник к баллону газа !?
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна плита за свої кошти. Коли відключають світло , просто наша рятівниця.
- Достоинства:
- Можна під'єднати як малий газовий балон так і більший. Компактна.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює як годинник,дуже задоволений
- Достоинства:
- В мене в машині балон 5 л.Плитка зручніша.
- Недостатки:
- Не має.
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замінила на інший балон,був у наявності.Плита працює!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не всі балони підходять
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила плитку пару днів назад.Першу перевірку пройшла,на другий раз важіль вже не тримається.Не працює!!!!
- Достоинства:
- Не дорога
- Недостатки:
- Не працює
- Руслан К***
Перед фіксацією випустіть залишковий газ. Після цього скоріше за все балончик зафіксується без проблем.
- АлёнаПродавец: Rozetka
Покупали для поездок на отдых.
В целом довольны. Со своей задачей справляется.
Не поставишь на стол, сильно греется. Нужна подложка.
Краска вокруг горелки выгорела после первых несколько минут готовки на ней.
Цвет очень красивый, на природе добавляет настроения)
Готовит быстро. - Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В принципі дуже зручна річ , не займає багато місця ,добре виконує свої функції
- Достоинства:
- Коли вимикають світло то незамінна річ в квартирі в якій все на електриці
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На первый взгляд все ок. Подключил балон, проверил. По качеству нареканий нет. Дальше будет видно, но думаю все будет ок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока нет
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Матеріал нормальний не папір скажем так, кришка не фіксується і не защебається, дуже сподобалась функція авто добавляння потужності тобто збільшення регулювання полум'я, такого навіть в крутих дорогих брендах немає але це не зовсім нормально коли прикрутив на мінімум а через 37.5 секунд на сковорідкі все згоріло бо умна плита добавила вогню сама!
- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Авто підвищення полум'я
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кейс дуже низької якості. Плитка теж мабуть довго не прослужить якщо постійно використовувати. Діапазон регулювання інтенсивності полум'я. дуже малий
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Shop_TVK_CV
Даже тонки метал, якщо баллон новий то при підʼєднанні корпус аж гнеться. Регулятор працює так, що 90% іде максимальній потік і лише під кінець іде регулювання, з балонів досить багато газу треба спускати щоб не спрацьовував відбій балона, різьба кріплення пальника до корпусу зірвана з заводу. Полумʼя не рівномірне, а як з сопла ракети. Висновок - скільки заплатили - те і отримали, дешевше 1500 брати такі пальники однозначно не рекомендую.
- Достоинства:
- Працює, але з натяжкою
- Недостатки:
- Все вищесказане
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки скористався один раз ціна/якість сподобалась.
Розігрів на ній порцію картоплі на двох, витрати газу склали приблизно 5 грам на малому вогні з використанням алюмінієвої туристичної сковорідки.
Недолік -Діапазон регулювання полум'я за їх шкалою мін./макс. можна регулювати десь між 90 та 100 % потужності. А щоб дійсно поставити на малий газ то треба нахилятись та дивитись під посуд і тонко балансувати між дуже великим полум'ям або воно вимкнене.- Достоинства:
- Є вихід під зовнішній балон( але поки не перевіряв)
- Недостатки:
- Діапазон регулювання полум'я
- Олег М***
Важили балон?
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shop_TVK_CV
Усе чудово працює, пробували лише маленьким балончиком користуватися
- Продавец Shop_TVK_CV
Дякуєм ВАМ за вибір нашого магазину.Завжди раді надати ВАМ, швидку доставку і якісний товар!