Отзывы покупателей о Поводок рулетка для собак 3 в 1 с фонариком и отсеком для пакетиков желтый 4,5 м вес собаки до 35 кг Art Planet + фонарик в подарок

Оценка пользователей 4.2/5
на основе 101 отзыв
  • Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

06.04.2025р отримав,02.10.2025р. вже зламалася(( розрахована в описі на песиків до 35кг, але не витримала йорка вагою 5.6кг.(( Розібрав цю фігню, пластикову бабіну, де намотана мотузка… два шматки відламані. Саме цікаве - що бабина в пилюці, а шматки пластику чисті. Також неадала конструкція отвору для мотузки - на фото видно як мотузка ніби паяльник розплавила пластик.((

Достоинства:
    Не рекомендую. Мало працює, для песиків до 1кг. Не рекомендую!!
    Недостатки:
    Вище написано!
  • Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

З усіх поводків мені цей сподобався найбільше. Завдяки вбудованому ліхтарику. В зимовий темний час це незамінна штука. Сам поводок міцний, гарно зкручується рулетка.

• Продавец  Great LUCK

Щиро дякуємо за відгук! Адже користуєтесь вже більше 6 міс і вже добре її протестували! Дуже приємно, що розказали про всі позитивні стороно поводка! Звертайтесь ще до нашого магазину! Приємних прогулянок і мирного неба!
      З повагою магазин Great LUCK

• Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Користуємось декілька місяців, все добре працює)

• Продавец  Great LUCK

Дякуємо, що поділились своїм досвідом використання!) Гарного мирного дня))

• Лілія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Французский бульдог 18 кг. Ця рулетка у нього друга. Перша пропрацювала 3 роки. У цієї, на другому вигулі, стрічка перестала затягуватися взагалі, на кнопку не реагує. Ледве закінчили прогулянку. Дуже засмучені.

Достоинства:
    Ліхтарик, відсік для пакетів
    Недостатки:
    Хватило на один вигул
    • Продавец  Great LUCK

Добрий день, ЛІЛІЯ) Нам дуже шкода, що трапилась поломка. Буває різне, і ми це розуміємо, тому сьогодні відправимо новий повідок+ бонус і доставка за наш рахунок. Дуже сподіваємось, що Ви зміните думку про нас і будете рекомендувати наш магазин!)Мы цінуємо та завжди поважаємо своїх клієнтів, та дорожимо своєю репутацією. Дякуємо за порозуміння. З повагою магазин Great LUCK.

• Лілія Ч***

Турбота про покупця і власну репутацію у Продавця на вищому рівні! Дуже приємно вражена, що після негативного відгуку, менеджер Продавця зв'язалася зі мною наступного робочого дня та запропонувала нову рулетку подарунок, які і були відправлені за їх рахунок. Можу  однозначно рекомендовати даного Продавця! Дякую,  за новий товар і що підтримуєте зв'язок з покупцем!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Зручний та якісний повідець за свою ціну, були сумніви але без проблем витримує активного лабрадора 35 кг, рекомендую

Достоинства:
    Ліхтарик та місце для пакетів
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо, що поділились своїм досвідом використання повідка. Звертайтесь ще))

• Артем Т***

Все на вищому рівні

ДЯКУЄМО!

• Ілона І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Купувала повідок, кнопка заклинила через 2 тижні. На жаль, не можу порекомендувати (

Достоинства:
    Є ліхтарик, пакети
    Недостатки:
    Не прослугував і місяця
    • Продавец  Great LUCK

Добрий день, ІЛОНА) Нам дуже шкода, що трапилась поломка. Буває різне, і ми це розуміємо, тому сьогодні відправимо новий повідок і доставка за наш рахунок. Дуже сподіваємось, що Ви зміните думку про нас і будете рекомендувати наш магазин!)Мы цінуємо та завжди поважаємо своїх клієнтів, та дорожимо своєю репутацією. Дякуємо за порозуміння. З повагою магазин Great LUCK.

• Ілона І***

Клієнтоорієнтованість на найвищому рівні! Приємно вражена, що магазин справді відправив нову рулетку на заміну тій, яка зламалася. Можу порекомендувати однозначно! Після негативного відгуку зв'язалися зі мною наступного дня, запропонували фінансову компенсацію, або нову рулетку відправити власним коштом. Дуже цінно, що магазин дбає про власну репутацію і підтримує зв'язок з клієнтом. Дякую)

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Чудова річ, швидкий та гарний продавець, рекомендую

Достоинства:
    Пакети для прибирання

Щиро дякуємо за відгук!)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Змінюю свій попередній відгук. Перша прийшла з браком кнопки. Але зі мною зв'язалися швидко і прислали другу рулетку якісну. Дякуємо за такий сервіс. Хай щастить вам в роботі.

Достоинства:
    Сервіс порядний. Товар сподобався.
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відгук!)

• Ярослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Якість товару відповідає ціні, я задоволена, комфорт вигулу пса збільшився, і пес задоволений

Достоинства:
    Дизайн, функціонал
    Недостатки:
    Дешевий пластик, люфтить трошки, але за ці гроші на більше не розраховувала
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Одноразова фігня. Кнопка западає. Як що впаде.то все.

• Продавец  Great LUCK

Добрий день, Тетяна! Дуже перепрошуємо, буває різне, без проблем надішлемо новий повідець за наш рахунок, згідно гарантіїї. І впевнені, що зміните думку , оскільки вже багато клієнтів залишились задоволені нашим товаром! Дякуємо за розуміння!)

• Продавец  Great LUCK

Ваша нова ттн RMP-576461244, вже завтра поїде до Вас!)

• Ілля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Гарна рулетка, все працює, дуже зручна. У темний час зручно, що є ліхтарик (на батарейках) , а також є відділення для пакетиків, що також зручно при вигулі. Єдине, що якщо у людини велика рука, то не поміщаються всі 4 пальці, трохи давить. Для жіночої руки ідеально підходить

Достоинства:
    Зручна, недорога
  • Микита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Реальність перевершила очікування. Мав сумніви, що за таку ціну буде хороша якість. Але на здивування поводок дуже хороший, все працює справно і надійно. Наявність відсіку для сміття ще й з фонариком - це ТОП за ці гроші! Продавцю лайк за швидке реагування, нагадування про батарейки, щоб перевірити фонарік при отриманні, ще й після продажу подзвонили запевнитись, що все добре. Одним словом - раджу!

Достоинства:
    Ціна, наявність фонарику та відсіку для сміття
    Недостатки:
    Поводок сам не вигулює собаку)
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відвертий ТОП- відгук та ще й з фото!))

• Григорий Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

очень не плохой поводок, всеив одном, и держит хорошо, и фонарик есть, и шлейка за ноги собаки не цепляется, и цена нормальная, не привычна кнопка блокировки, но это принмлемо.

Достоинства:
    качество,фонарик, цена.
    Недостатки:
    кнопка блокировки не привычна
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відгук!)

• Гуменный Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Отличная рулетка всё работает хорошо

Достоинства:
    Рулетка работает хорошо плюс имеет фонарик к тому же и пакетики
    Недостатки:
    Недостатка пока не выявил
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за відгук!

• Валерія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Чудовий повідець-рулетка для справжнього вовкодава. На мега сильний кишеньковий вовкодав зацінив) До цього рулетки вистачало не на довго.

Достоинства:
    Чудовий повідець-рулетка для справжнього вовкодава

Дякуємо за відгук))

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Це мій перша рулетка, я задоволена. Ціна якість ліхтарик дуже доречний, і зручно як на мене, що в комплексі йдуть пакети. Мені сподобався

• Наталья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Користуюся 10 днів постійно, для цуцика те що треба.

Достоинства:
    Зручний повідець. Ліхтарик взагалі в темний час супер.
    Недостатки:
    Не дуже якісна стоп-кнопка. Але пристосуватися можна.
  • Єлизавета М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Хорошая рулетка. Один раз только был момент, что механизм перестал скручивать шнур, но через время стало все норм. Фонарик светит не очень, даже с новыми хорошими батарейками и не далеко. В зимний период добавляется одна беда - невозможно в перчатках снять блок, очень туго нажимается. Осенью это не ощущалось. Самое главное - есть место под пакетики, что нас очень спасает, потому что вечно то в одних карманах то в других забываем)

Достоинства:
    Длина, место для пакетиков
    Недостатки:
    Сложно в перчатках нажать кнопку снять блок
  • Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Гарна рулетка, ліхтарик добре світить, рекомендую!)

Достоинства:
    Чудова рулетка, зручна у використанні.
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Great LUCK

Дякуємо за фото, дуже інформативно!) Клас!))

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Гарний повідець. Використовуємо десь місяць для цуценя . То поки всім задоволені

• Иллана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Отличный поводок я в восторге

• Юлия Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Не зручний для тримання в руці. Постійно натирала руку. Ліхтарик хороший. Зручно що є пакети. Але... Собаку в 20 кг витримав три місяці(( пружина зламалася.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не міцний
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Рулетка дуже зручна, зручно тримати, зручна кнопка фіксатора, міцний трос, але не підходить для гіперактивних собак. Прослужила майже два місяці. Зламався фіксатор шнура та обірвався контакт ліхтарика. Зараз замовила рулетку іншого виробника. І всеж таки продавця рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, ліхтарик, міцний трос, контейнер для пакетив
    Недостатки:
    Слабий фіксатор троса, не підходить для гіперактивних собак
  • Віктор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже зручний та комфортний поводок, з переваг те, що є ліхтарик. Також раніше собака часто перегризав поводок, однак у цьому поводку на місці де він починається значно грубший матеріал, що не дає змоги його пошкодити.

Достоинства:
    ліхтарик
    Недостатки:
    відсутні
  • Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

На свои деньги соответствует.
    Великоват конечно.
    Фонарик работает.Все нормально

• Ірина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Кнопку заїдало одразу, ліхтарик зламався через 2 тижні, а повідець відірвався через 1,5 місяця

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідок гарний, міцний, зручний. Достатня довжина мотузки для того, щоб собака вільно гуляла. Дуже корисний ліхтарик на повідку, особливо в темну пору доби. Також дуже доречний набір пакетів для збору собачих випорожнень. А також порадував приємний бонус у вигляді додаткового ліхтарика, який можна прикріпити до ошійника. Загалом, покупкою задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручний, міцний, наявність ліхтарика та сміттєвих пакетів.
    Недостатки:
    Як на мене, не зовсім зручний фіксатор повідка. Але до нього просто треба звикнути.
  • Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Дуже крута рулетка! Нам зручно, не важка!

Достоинства:
    Зручно що є все!
  • Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Добрий день! Замовляла повідець-рулетку, загалом задоволенна,все працює, дуже зручний у користуванні, рекомендую,..дякую)

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Не рекомендую, сама рулетка нормальна , але кнопка перестала працювати через три дня .

Недостатки:
    Не працює кнопка , відповідно потрібна знову нова рулетка
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Повідець протримався місяць. Собака вирвав шнур і все( Тому для бігля 20 кг краще брати шлею

Достоинства:
    Хороша збірка, ліхрик та для сміттєвих пакетів відсік.
    Недостатки:
    Сам механізм рулетки та шнур замість шлейки
  • Тетяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Довго сумнівалась, але всеж таки замовила. Замовляла для песика 15-17кг (метис німецького пінчера та німецької вівчарки). Рулетка дуже зручна, легка. Функціональна кнопка, Можна як тимчасово призупинити собаку, так і зафіксувати довжину повідка. Дуже зручно що є ліхтарик. А також відсік для пакетів. Була приємно здивована, що рулон пакетів йде у комплекті. Вімінна довжина шнура та ціна. Всі кнопки, ліхтарик працюють. Покупкою задоволена, бо такі рулетки зазвичай втричі дорожче. Продавець зв'язался в той же день. Товар отримала через 5 днів після замовлення.

Достоинства:
    Ціна, довжина, якість, зручність, функціональна
  • Юлия Ц***

Рекомендую!

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Длина: 4.5. Цвет: Черный

Зручно тримати. Ліхтарик світить добре.

Достоинства:
    Зручна, якісна. Задоволені покупкою.
    Недостатки:
    нема
  • Олена Ш***

Працює відмінно

Достоинства:
    Міцна зручна..ліхтарик світить класно.покупкою задоволена