- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 50
Фото з котиком щоб, бачили реальний розмір 50 см.
- Достоинства:
- Гарний котик
- Недостатки:
- Наче немає , думав що буде трохи товще.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50
Все чудово! Дякую!
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 90
Чудова якість, приємна ціна
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 90
Полностю полу пустий жаліли матеріалів
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Прислали брудного, бракованого кота!
- Супруненко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Мені дуже сподобався, гарна якісь і ціна чудова! Я замовляла рудого кота то він дуже гарний в житті
- Соломія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Погана якість
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Не якісна іграшка( замок розійшовся на голові в іграшки. Забрала, не дивлячись.
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Іграшка жахлива, сервіс такий же
- Достоинства:
- Недостатки:
- Іграшка жахлива, сервіс такий же
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Іграшка прийшла нереально брудна, в якихось жовтих плямах та чорних, так наче ноги об неї витирали
- Недостатки:
- Такий брудний наче його зі смітника дістали
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Кіт прийшов наполовину наповнений синтепоном. Виглядає жахливо
- Станіслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Швидко й те що треба.!
- Маргарита І***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50
Іграшка класнюча, дитині дуже сподобалася. І матеріал такий приємний на дотик, якісна блискавка на голові та вишивка на мордочці котика. Ціна дуже прийнятна. Дякую, дуже задоволені покупкою.
- Достоинства:
- Ціна, якість, відповідність опису
- Недостатки:
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Є такі- самі, тільки більші за розмірами....спочатку не звернули увагу.
- Достоинства:
- Классний
- Недостатки:
- Час покаже
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Іграшка прийшла зігнута, скрючена, сильно пом'тя. Бо була зігнута напополам та впихнута в пакет без жодної ддодаткової упаковки. Дуже незадоволена, дарувати дитині це неможливо.
- Достоинства:
- М'яка
- Недостатки:
- Якість не відповідає заявленій
- Продавец Exclusive For You
М’які іграшки зазвичай не мають додаткової фабричної упаковки - так вони реалізуються і в магазинах, і на ринках. Через габарити товар був відправлений у поштомат у максимально компактному вигляді, що є стандартною практикою. Іграшка легко повертає свою форму після розпакування та не втрачає своїх властивостей.
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Класний подарунок! Замовила 2-а таких.
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Немає. Але думала, що буде трішки товстіший. Але для дітей самий раз - сплять в обнімку :-) ,тому все класно
- Аміна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Дуже маленька
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Котик милий, але мало набита, наповнювач бідненько дали. Думала буде замочок щоб додати , але уви..
- Достоинства:
- Мила
- Недостатки:
- Тонка
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Гарна іграшка, дитині сподобалася
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Недостатки:
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Дитина задоволена,котик м'якенький, приємний на дотик.
Швидка доставка. - Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Товаром незадоволена. Погане наповнення іграшки. Якість тканини бажає бути кращою.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Пришла игрушка порванная и без упаковки хоть какой-то упаковки
- Вікторія Б***Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Товар повністю не відповідає картинці. Іграшка прийшла дуже тонкою, висота десь сантиметрів 40 і ще 10 це хвіст з вушами, тому продавець й пише, що іграшка 50 см. Іграшка прям дуже тонка, не вірте тому що зображено на картинці.
- Достоинства:
- можна повернути товар
- Недостатки:
- дуже тонка іграшка
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Серый. Высота игрушки: 130
Дякую, дуже гарний, якісний і мʼякий котик а саме головне великий!
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 90
Дуже файно, задоволений якістю
- Продавец StarLight
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 150
Брав на подарунок
Іграшка іменинниці дуже сподобалася
Загалом дуже приємна на дотик, і виглядає чудово, привертає увагу- Достоинства:
- Дуже м'яка, виглядає ефектно
- Недостатки:
- Не помітив, брав на подарунок
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 90
Чудова іграшка , дитина в захваті .
- Достоинства:
- Якість , матеріал
- Недостатки:
- Не знайшов
- Петренко С***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Хороша іграшка, набивка щільна, супер м'ягка і ніжна на дотик
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Терет. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Гарна іграшка
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: CID Shop. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Ціна, якість супер
- Достоинства:
- Ціна, якість супер
- Сорока Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Терет. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70
Брала три іграшки на подарунок. Все чудово: швидко доставили, упаковка подарункова! Мої дорослі ювілярка в захваті!
- Достоинства:
- Є змійка, щоб витягнути наповнювач та виправляти.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Терет
Дякуємо за відгук будемо раді знову бачити Вас в нашому магазині!
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Серый. Высота игрушки: 70
Хорошая игрушка. Качество хорошее.
- людмила г***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Коричневый. Высота игрушки: 70
- Нікіта І***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 130
Все замечательно
- Достоинства:
- Удобная крепкая игрушка
- Недостатки:
- Недостатков не выявили
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Всім задоволений
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Терет. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Дуже класна!