Отзывы покупателей о Котик обнимашка плюшевая игрушка-подушка длинный плюшевый кот батон 70см (Рыжий)
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50
Все чудово! Дякую!
- Ганна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 90
Чудова якість, приємна ціна
- Супруненко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Мені дуже сподобався, гарна якісь і ціна чудова! Я замовляла рудого кота то він дуже гарний в житті
- Станіслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Швидко й те що треба.!
- Маргарита І***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 50
Іграшка класнюча, дитині дуже сподобалася. І матеріал такий приємний на дотик, якісна блискавка на голові та вишивка на мордочці котика. Ціна дуже прийнятна. Дякую, дуже задоволені покупкою.
- Достоинства:
- Ціна, якість, відповідність опису
- Недостатки:
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Є такі- самі, тільки більші за розмірами....спочатку не звернули увагу.
- Достоинства:
- Классний
- Недостатки:
- Час покаже
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Класний подарунок! Замовила 2-а таких.
- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Немає. Але думала, що буде трішки товстіший. Але для дітей самий раз - сплять в обнімку :-) ,тому все класно
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Гарна іграшка, дитині сподобалася
- Достоинства:
- Ціна, швидкість доставки
- Недостатки:
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Дитина задоволена,котик м'якенький, приємний на дотик.
Швидка доставка. - Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 50
Фото з котиком щоб, бачили реальний розмір 50 см.
- Достоинства:
- Гарний котик
- Недостатки:
- Наче немає , думав що буде трохи товще.
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 90
Якість хороша, набитий наповнювачем добре, приємна плюшева тканина. 90 см. - це довжина разом з хвостом, без хвоста 75 см.
Не сподобалось пакування - запхали просто в пакет від НП, без індивідуального в середині, як для одягу, наприклад. При видачі товару мені простягнули "голу" іграшку для огляду прямо на столі. Купувала для дитини на подарунок, дитина замовила цю іграшку для того, щоб спати з нею. Як тільки я принесла іграшку додому, дитина одразу потягнула її в ліжко, стала обійматися. З одного боку - дитині радість, а з іншого - не змогла вже забрати іграшку в дитини для того, щоб випрати. Але хоча б сторонніх запахів не було, як зазвичай у нових і ще не випраних речей.- Достоинства:
- Гарна якість, симпатичний, приємний на дотик. Дитина задоволена.
- Недостатки:
- Не було відповідно запаковано.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Котик милий, але мало набита, наповнювач бідненько дали. Думала буде замочок щоб додати , але уви..
- Достоинства:
- Мила
- Недостатки:
- Тонка
- Соломія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Погана якість
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Не якісна іграшка( замок розійшовся на голові в іграшки. Забрала, не дивлячись.
- Аміна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Дуже маленька
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 70
Іграшка прийшла зігнута, скрючена, сильно пом'тя. Бо була зігнута напополам та впихнута в пакет без жодної ддодаткової упаковки. Дуже незадоволена, дарувати дитині це неможливо.
- Достоинства:
- М'яка
- Недостатки:
- Якість не відповідає заявленій
- Продавец Exclusive For You
М’які іграшки зазвичай не мають додаткової фабричної упаковки - так вони реалізуються і в магазинах, і на ринках. Через габарити товар був відправлений у поштомат у максимально компактному вигляді, що є стандартною практикою. Іграшка легко повертає свою форму після розпакування та не втрачає своїх властивостей.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Товаром незадоволена. Погане наповнення іграшки. Якість тканини бажає бути кращою.
- Вікторія Б***Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Товар повністю не відповідає картинці. Іграшка прийшла дуже тонкою, висота десь сантиметрів 40 і ще 10 це хвіст з вушами, тому продавець й пише, що іграшка 50 см. Іграшка прям дуже тонка, не вірте тому що зображено на картинці.
- Достоинства:
- можна повернути товар
- Недостатки:
- дуже тонка іграшка
- АленаОтзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Іграшка жахлива, сервіс такий же
- Достоинства:
- Недостатки:
- Іграшка жахлива, сервіс такий же
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Іграшка прийшла нереально брудна, в якихось жовтих плямах та чорних, так наче ноги об неї витирали
- Недостатки:
- Такий брудний наче його зі смітника дістали
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 70
Кіт прийшов наполовину наповнений синтепоном. Виглядає жахливо
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Рыжий. Высота игрушки: 90
Полностю полу пустий жаліли матеріалів
- Юлія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 90
Прислали брудного, бракованого кота!
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Exclusive For You. Цвет: Серый. Высота игрушки: 90
Пришла игрушка порванная и без упаковки хоть какой-то упаковки
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый
Якісний товар, швидка доставка
- Достоинства:
- Дитина у захваті
- Продавец SBT group
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Отримав швидко, подушка відповідає опису та розмірам, все ок.
- Продавец SBT group
Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-розовый. Высота игрушки: 50
Чудова іграшка, спимо лише з нею. Зручна, м'яка та якісна. Вже майже пів року у щоденному користуванні і ще не ремонтували, не шили.
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 70
Хорошая качественная игрушка, хорошо держит форму
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук! Приємного користування!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оранжевый
Отримали товар дуже швидко, якісне пакування. Замовляли на подарунок дитині, іграшка якісна, немає недоліків, рівна, гарно наповнена наповнювачем, колір відповідає.
- Достоинства:
- Безкоштовна доставка на розетку та в момент замовлення знижка на товар
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Иван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Baby Smurf. Цвет: Серый. Высота игрушки: 130
Длинный мимимишный кот, кошке нравится. Пошит вполне неплохо.
- Достоинства:
- большой кот
- Ганна С***
Котик в тебе сем потяга сама собі також самого хочю (захотілося при вигляді такого гарного котика)
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: MERCADON. Цвет: Серый. Высота игрушки: 150
Дуже сподобалась. 25 річна дитина була в захваті, як маленька дівчинка
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Store.Shoop. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 130
Ми купили іграшку розміром 130см. Від іграшки всі діти (18, 8 та 6 років) в повному захваті!))
Іграшка класна, мягенька тканина, набита добре, рівномірно. Є «запасний люк» якщо треба перебрати набивку чи поправити її, раджу продукт та сервіс- Недостатки:
- Дуже тонкі нитки, якими вона зшита (40, мабуть), зважаючи на велику вагу та розмір я б радила використовувати синтетичні нитки або більш міцні, тому що у вразливому місці (посередині) порвалась одразу
- Продавец Store.Shoop
Дякуємо за відгук та зауваження) Обов'язково звернемо увагу виробника на нюанс з нитками) І раді що іграшка сподобалась) нехай котик дарує тільки позитив)
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: CID Shop. Цвет: Серый. Высота игрушки: 130
Игрушка огонь! Жене понравилось) Материал мягкий и нежный, нитки не торчат, замок едва заметен. Размер соответствует! Прекрасный подарок!
- Достоинства:
- Прекрасный подарок, хорошее качество!
- Недостатки:
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Акульонок. Цвет: Серый. Высота игрушки: 50
Іграшка гарненька. Коштує своїх грошей. Спілкування сервісу досить приємне. Прийшов рівно за 7 днів, як і було вказано. Все сподобалось. Раджу
- Недостатки:
- Єдине що я бачила таку іграшку трохи гарної якості, але скоріше за все, діло в грошах
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: JAKETSHOP. Цвет: Бело-рыжий. Высота игрушки: 90
Іграшка чудова. Замовила 90 см, прийшла складена в декілька разів, перемотана подарунковою стрічкою. Думала після розпакування буде пом'ята, але ні. Кіт одразу прийняв необхідну форму)
Дівчина продавець дуже привітна. Відправила в день оплати. Додала маленький подаруночок-сюрприз.- Достоинства:
- Іграшка чудова, дуже приємна на дотик
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Серо-белый. Высота игрушки: 50
Іграшка сподобалась, дефектів нема. Щиро дякую за швидку доставку та подаруночок
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!