Отзывы покупателей о Портативный душ с насосом на аккумуляторе 9000 mAh, VoltShower - походный переносной душ для дачи и туризма, улучшенный аккумулятор (700135)

• Віталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Користуємось 7 місяців, дуже задоволені!
    Рекомендуємо до покупки

Останній місяць користуємось щоденно вдвох 2-4 миття по 5-15 хв
    Заряджаємо десь раз в 1-2 тижні

Достоинства:
    Заряду вистачає на тривалий час
    Недостатки:
    Вода на рівні 1-2 см не буде засмоктуватись, там вже повітря буде хапати
    • Продавец  DimTime

Дякуємо за відгук! Це справжній краш-тест, 7 місяців роботи, у активному режимі - дуже раді, що душ його впевнено проходить. Добре, що він витримує щоденні навантаження і виправдовує себе в плані автономності.

Щодо залишку 1-2 см води на дні - це дійсно так. Це технічна особливість занурювальних насосів: їм потрібен певний мінімальний рівень води, щоб створювати тягу, не хапати повітря та нормально охолоджуватися під час роботи.

Нехай працює і далі без нарікань!

• Олександр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

гарний сервіс.були нарікання але все стало добре. зв'язались дуже швидко, нагадали що є гарантія. одним словом раджу всім

• Продавец  DimTime

Олександр, щиро дякуємо за ваш оновлений відгук та приємні слова.
      Нам важливо, щоб кожен клієнт відчував нашу підтримку не лише під час оформлення замовлення, але й після покупки.
      Мирного вам дня та вдалих покупок!

Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

таке собі. спочатку було нормально але за пів року перестав тримати акумулятор. до речі немає в ньому заявлених 9000 ампер!

• Продавец  DimTime

Олександре, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук.

Ваша покупка якраз припала на період активних відключень світла, і ми щиро сподіваємося, що душ став вам у нагоді в той непростий час.

Щодо ваших сумнівів: ємність батареї повністю відповідає заявленим 9000 mAh - це реальна та перевірена характеристика. Те, що пристрій перестав стабільно тримати заряд - це рідкість, і не є нормою. Але саме для таких випадків ці моделі надійно захищені нашою гарантією на 12 місяців.

Наш менеджер вже зв'язався з вами для організації гарантійного обслуговування.
      Обов'язково перевіримо пристрій та швидко вирішимо це питання!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Крута річ! Довго тримає заряд, достатньо сильний потік води видає. Швидко і легко заряджається. Дуже корисний засіб у наш час.

Достоинства:
    Довготривала робота після повного заряду. Вистачає на півтора тижні при користуванні двійчі на день.
    Недостатки:
    Поки що не побачила. Користуюся вже місяць.
    • Продавец  DimTime

Юліє, вітаємо!
      Дякуємо за відгук із реальними цифрами - це найцінніша інформація для тих, хто ще обирає.

Півтора тижні роботи при використанні двічі на день - це саме той результат, заради якого в цій моделі встановлено топові акумулятори на 9000 mAh. Ми чудово розуміємо важливість автономності в наш час, тому раді, що і тиск води, і швидкість заряджання вас повністю влаштовують.

Нехай пристрій працює безвідмовно і стабільно забезпечує вам комфорт!

• Андрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

То є супер, я придумав як його вчепити стаціонарно на бак, то є бомба літом

Достоинства:
    Потужність і ємність
  • Олена Т***

Дуже задоволена.

Доброго дня, Олено!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашого магазину. Дуже раді, що Ви залишилися повністю задоволені покупкою. Нехай портативний душ служить довго та дарує комфорт за будь-яких умов

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Душ просто супер,зарядил на процентов,после купания 2 человек заряд та и держится на .душ просто классный ,я очень доволен.спасибо продавцу за быструю отправку и качественный товар

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Невыявил
    • Продавец  DimTime

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за відгук!
      Акумулятор на 9000 mAh якраз і розрахований на те, щоб ви могли не думати про зарядку тижнями.
      Раді, що Ви задоволені покупкою!

• Ірина К***

Чудова штука!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  DimTime

Доброго дня, Ірино!
      Дякуємо за позитивний відгук.
      Раді, що ви оцінили зручність душу.
      Нехай він служить вам довго та надійно!

• Візір С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Товар виглядає пристойно: гарний пластик, нормальне ущільнення контактів та душа. Легко зібрався і в комплекті 3 додаткові (не знаю чому саме 3) ущільнювача для шланги.
    Протестували, все працює.
    Як довго працюватиме? Сподіваюсь якнайдовше.
    Відправили швидко. Дякую!

Достоинства:
    Батарея, довжинина шланги, гарантія 12 міс
    • Продавец  DimTime

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за ваш розгорнутий відгук.

Раді, що ви оцінили якість збірки та нашу швидкість.
      Щодо ущільнювачів - це запасний комплект на майбутнє. Якщо з часом основні прокладки зносяться, ви зможете їх замінити, щоб душ продовжував працювати справно. А чому саме 3? Тому що це щасливе число :)
      Користуйтесь із задоволенням!

Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

дуже якісний душ, окремої уваги заслуговує акумулятор, за годину - використання розрядився всього на 10%.

Достоинства:
    тривалість роботи
    • Продавец  DimTime

Пане Олександре, дякуємо за ваш детальний та позитивний відгук!

Нам неймовірно приємно, що ви високо оцінили якість душу, а особливо - потужний акумулятор.
      Ваше спостереження про 10% розряду за годину - це цінна інформація, яка чудово демонструє його можливості.

Нехай він служить вам довго і надійно!

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Душ гарної якості,для догляду за похилою людиною просто знахідка,заряду вистачає надовго.

Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  DimTime

Пані Алло, дякуємо вам за відгук!
      Нехай душ служить надійно, бажаємо здоров'я вам та вашим близьким!

• Юрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Этот душ находка, особенно сейчас, когда бывает ни света ни воды. Два раза уже испытал, конечно ко всему новому нужно немного привыкнуть, но душ выполняет свои функции. Два режима подачи воды, на экономном режиме хватит ведра чтобы нормально помыться, за два раза аккумулятор держит 100 процентов. К качеству вопросов нет, посмотрим как будет дальше работать, пока всё нравится, товаром и магазином очень доволен.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Для меня пенсионера - цена
    • Продавец  DimTime

Пане Юрію, щиро дякуємо за такий змістовний і корисний відгук.
      Раді, що душ виправдав очікування й допомагає навіть у складних умовах.
      Економний режим справді дозволяє ефективно використовувати воду, а надійна батарея - це ще один плюс в умовах частих відключень світла.
      Бажаємо, щоб пристрій служив довго й безвідмовно!

• Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Все працює, качає добре. По надійності поки що нічого сказати - потрібно довше користуватись

Достоинства:
    Портативний, добре качає, батареї також вистачає на довго
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  DimTime

Дякуємо за відгук, пане Богдане. Раді, що душ виправдав ваші очікування. Це одна з найкращих моделей - потужний акумулятор 9000 mAh, Type-C швидка зарядка, великий дисплей та два режими роботи. Нехай служить надійно. Якщо будуть питання, ми завжди на зв’язку.

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime

Мені дуже сподобався цей насос, він дуже компактний і напор води дуже гарний.Акумулятоа хватає на двох і ще залишається заряд.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    не знайшов.
    • Продавец  DimTime

Щиро дякуємо за відгук, пане Юрію. Дуже приємно чути, що душ вам сподобався, він справді має досить потужний акумулятор і оптимальний тиск води
      Раді, що душ виправдав Ваші очікування, бажаємо приємного користування