Отзывы покупателей о Портативный Смарт Проектор MAGCUBIC HY300 PRO 4K Android 11 HD BT5.0 Dual Wi-Fi Домашний кинотеатр Белый

Оценка пользователей 4.54/5
  • Отзывы про товар продавца LastStore
  • Ігор К***

Дуже подобається гарно працює

• Диана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Працює дуже добре, немає недоліків, дуже задоволена

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Відсутні
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Чудовий проектор за ці гроші.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Проектором задоволені на всі 100. Купувала на подарунок. Картинку виводили просто на білу стіну, чітко все видно, можна регулювати розмір картинки.

Достоинства:
    Чітка картинка, гучність звуку
    Недостатки:
    Відсутні
  • Віталій Г***

За свої гроші топ

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки ще не виявлено
  • Богдан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Чудовий проектор за свою ціну. Досить яскраве зображення, не однорідні з різними вкрапленнями шпалери на стіні геть не заважають, зручно, що можна транслювати екран телефону. Єдиний на мій погляд мінус - це дискретні кути нахилу, доводиться підкладати під основу монетки чи щось типу того щоб точно налаштувати положення зображення на стіні

Достоинства:
    Портативний, досить яскравий, не дорогий,тє можливість транслювати екран телефону
    Недостатки:
    Дискретність кутів нахилу
  • Михаил Ф***

Супер!!

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Суперський проектор для відряджень!!!

• Анастасия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Гарний проектор,все сподобалось.Дякую продавцю.

• Ігор Р***

Супер, товаром задоволені.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Що сказати, за таку ціну я й не очікував чогось феєричного. Є питання до продавця: шановні, було дуже неприємно бачити, у якому стані було пакування. Тому, хто купує на подарунок, варто врахувати, що воно може приїхати в такому самому стані, як і в мене.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вбудовані динаміки - г***о, нема роз'єму 3.5 Джек щоб підключити нормальні.
  • Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Товар якісний, хороший, доставили швидко

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Купила цей проєктор, і все чудово! Працює відмінно, зображення яскраве та чітке, звук хороший. Легко підключається до різних пристроїв – телефон, ноутбук, флешка, все працює без проблем. Меню зрозуміле, управління зручне. Компактний і легкий, можна легко переносити. Ідеально підходить для перегляду фільмів удома або презентацій. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!

• Ярослав Т***

Працює все досить гарно

• дмитро н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

підключали з телефону та ноутбука, гарна якість картинки, легко розібратись з налаштуваннями

Достоинства:
    ціна, якість
    • Нікіта П***

Як ви настройили якість картинки

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Користуємось вже не один місяць - і це найкраща покупка за цей період!
    В самому проекторі є нетфлікс, ютуб, хром та можна встановити мегого.
    Якість картинки класна, звук вбудований.
    Також є можливість підключити ноутбук через кабель, або телефон/планшет через блютуз - демонстрація екрану.

Просто рекомендасьйон

Достоинства:
    Багатофункціональність. Ціна якість. Домашній кінотеатр
  • Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Користуюсь цим проектором вже кілька місяців– і це просто знахідка для домашнього кінотеатру! беріть, не пошкодуєте! Телевізор немає місця де поставить, а стіна завжди знайдеться

• Степан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Чудовий проектор за свої гроші

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Проектор просто неймовірний. За свою ціну найкращий варіант. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Замовила даний проектор майже місяць назад. Товаром повністю задоволена - зображення чітке, звук чистий та достатньо гучний. Все відповідає опису. Не потребує спеціального полотна, можливо переглядати будь на якій поверхні.

Достоинства:
    Компактний, чітке зображення, чіткий звук, можна підключитися до wifi, можна переглядати будь-що як в youtube так і google. Є можливість встановлення ще безліч додатків.
    Недостатки:
    Не помітила
  • Таня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Проектор підтвердив всі очікування, дякую, тепер можна вдома влаштовувати кінотеатр Всі задоволені

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Миколай приходив, дитина проектором задоволена. Тільки бажано дозамовляти екран до цієї штуки, бо на шпалерах трохи є візерунок, але не критично.

Достоинства:
    Хороший товар
    Недостатки:
    Коротенький шнур, трохи шумний, трохи незручний до встановлення. Але за таку ціну ці недоліки можна викреслити.
  • Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Замовила собі, щоб можна робити ефект кінотеатру дома. Дуже задоволена, якісь непогана, регулюється, звук мені підходить, якщо б хтось хотів більше, то завжди можна до колонок підключити. Дуже зручно дивитися на зір не впливає. Можна брати з собою в подорож, він компактний

Достоинства:
    маленький, можна завантажити різні додатки, ціна
    Недостатки:
    не має
  • Артур З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White

Користуюся проєктором уже кілька тижнів для перегляду фільмів і серіалів вдома. Загалом, це дуже зручне і бюджетне рішення для домашнього перегляду. При роздільній здатності 1280x720 картинка виглядає чітко, а яскравості достатньо для стін з світлим відтінком, проте в кімнаті повинно бути досить темно. На темних стінах перевірити не було можливості.
    Є підтримка Wi-Fi, HDMI та вбудована ОС Android 11, хоча через програми підключитися я не зміг, тому використовую НDМІ.
    Серед недоліків це те що головка проєктора на підставці рухається трохи туго, тому незручно налаштовувати конкретний кут нахилу.
    В цілому співвідношення ціни та якості повністю виправдовує себе. Слід розуміти це не професійний проєктор, але для домашнього використання саме то.

Достоинства:
    Прекрасний вибір як бюджетний проєктор для домашнього перегляду фільмів чи серіалів.
    Недостатки:
    Головка проєктора туго рухається, без білої стіни чи полотна, якість трішки гірша.
  • Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White-Black

Коли замовляв - знав що беру і, навіть, встиг погратися з молодшою версією.

Висновок без зайвої води: якщо вам потрібен проектор для того щоб просто подивитися фільм чи серіал - це саме те.

А зараз трохи більше деталей.
    Переваги:
    - ціна (ну тут не треба пояснювати)
    - мобільний (легкий, маленький, можно носити з собою якщо є таке бажання чи потреба)
    - нормальне залізо(звістно не ракета, проте від нього і не очікують запуска другого сталкера на ультра високих налаштуваннях графіки), не висне, додатки працюють швидко - користуватися комфортно
    - доволі тихий(користувався різними проекторами, є з чим порівняти), шум є проте на такому рівні що не заважає перегляду контента
    - споживання(так, цей параметр також розглядав), у нього доволі низьке споживання(до 60 ватт)
    - дозволяє інсталювати додатки як за apk так і з стору
    - якщо знати як, дозволяє отримати доступ до розширенних налаштувань де ви зможете змінити яскравість(за замовчуванням - 50), контраст та багато іншого. Проте будьте обережні.

Недоліки:
    - чіткість картинки, по краям, дуже низька. Дивитися відео не заважає
    - звук слабенький(проте завжи є можливість піключити колонки чи навушкники як через блютуз так и через провід)
    - кут нахилу міняється лише "покроково"(тобто ви не зможете нахилити на "1 сантиметр нижче", лише на фіксованний кут)
    - провід дуже короткий, прям дуже

По яскравості - дивитися потрібно в темряві(або з мінімальним світлом), бажано придбати екран. Проте це очікувано, тож нарікань нема.

Достоинства:
    ціна, залізо, мобільність
    Недостатки:
    дуже короткий провід
  • Іван Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Раджу всім в кого не великий бюджет

Достоинства:
    На свої гроші дуже чудовий товар
    Недостатки:
    Звук можна краще
  • Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: White

Рекомендую Товар стоїть своєї ціни Все дуже добре і гарно працює

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore. Цвет: Silver

Замовляв сірого кольору, прийшло білого

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Все чіка бомбоні. Однозначно рекомендую цей магазин. Дякую за пульт

Достоинства:
    Ціна якість
  • Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: Silver

Товар просто бомба
    Я дуже задоволений а дитина тим більше
    Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  DimTime

Вітаємо, Юрію!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук та рекомендацію! Ми надзвичайно раді, що проєктор виправдав ваші очікування, а найголовніше - що дитина залишилася задоволеною подарунком.

Нехай пристрій приносить лише позитивні емоції та створює атмосферу кінотеатру вдома. Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити вас знову!

• Саша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Мені він сподобався, до цього користувався таким але на 11 андроїді та трохи гіршим процесором, але різниця відчувається між ними, за ці кошти кращого напевно не знайдеш, доставили швидко, продавець топ

• Продавец  DimTime

Вітаємо, Олекснадр! Дякуємо за ваш відгук!

Ви влучно підмітили технічну різницю. Оновлена версія на Android 14 із потужнішим процесором дійсно дає зовсім інший досвід використання - інтерфейс працює плавніше та швидше, ніж на старих моделях.
      Раді, що ви особисто відчули цей апгрейд і оцінили ідеальне співвідношення ціни та якості.

Бажаємо приємних кінопереглядів!

• Богдан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

хороший за таку ціну, але через декілька місяців вигоріла лампа ((

• Продавец  DimTime

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку характеристик проектора.

Вам не варто хвилюватися! Будь-яка електроніка має певний відсоток зносу деталей - саме для таких ситуацій у нас діє офіційна гарантія 12 місяців.

Ваше питання буде повністю вирішено. Завтра протягом дня наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами за номером із замовлення, щоб узгодити деталі сервісного обслуговування.

Очікуйте на дзвінок, ми про все подбаємо!

• Ксенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DigitalHub. Цвет: Grey

Пользуюсь примерно 3 недели, пока все работает, хотя проектор капризный, пришлось звонить продавцу и дважды сбросить девайс до заводских настроек, пока разбиралась с разными типами подключений, поэтому одну звезду с качества прибора снимаю. А продавцу - звезда на быстрое реагирование.
    Как пишут некоторые пользователи, блок действительно заметно греется, но не критично; шум на уровне портативного вентилятора не напрягает.
    Изображение на обычной беленой стене и с плотными шторами от солнца прямо в окне радует неплохой четкостью и контрастностью, ночью вообще отлично. Звука вполне достаточно, наушники или динамик тоже подключаю по желанию.
    Далі буде...

Достоинства:
    Не нужен телевизор (которого у меня и нет) и не напрягаю глаза в телефоне, отлично смотрятся передачи о природе, сюжеты о космосе, в общем, любые красивые и масштабные съёмки.
    Недостатки:
    При попытках протестировать разные виды подключений сбивались настройки. Проводное подключение должно быть самым простым и надёжным, а на деле - самое замороченное.
  • Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

За таку ціну якість відповідна, товар оригінальний, працює швиденько, 1080р максимум (хоча фізично роздільна здатність 720р максимум), не вистачає чіткості зображення, якесь трохи мильне як не крути лінзу. Хром навіть не пробуйте встановлювати, викидає, глючить, користуйтеся іншим браузером із запропонованих в центрі програм (я встановив синенький, не памʼятаю назви). Із відчутних недоліків це сила сигналів блютус і вайфай, роутер через двійну стінку, то інтернет тупить (швидкість 100мб), підключив колонку JBL і поставив близенько бо коли прибираю далі то вже глючить звук. Із хороших новин - оновлення оболонки прилетіло відразу після увімкнення і встановилося без танців з бубном. Яскравість слабенька, вдень не подивишся нормально, от вночі без світла цілком комфортно. В цілому ціна-якість товар відповідає повністю, як бюджетний варіант рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Яскравість, роздільна здатність
    • Продавец  DimTime

Владиславе, дякуємо за детальний та об'єктивний огляд!

Для гарної картинки дійсно потрібне повне затемнення, а для стабільного стрімінгу - мінімум перешкод між роутером та пристроєм.

Раді, що загалом пристрій виправдав очікування як якісний бюджетний варіант. Приємних вам кіновечорів!

• Ангеліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capibara&Co. Цвет: Silver

Все чудово )
    Дякую за оперативність, бо це був подарунок
    Якість чудова

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DimTime. Цвет: White

Відгук складається з трех частин: товар, маркетплейс, додаткова гарантія.
    Товар: перше враження після трьох переглядів. Інтерфейс швидкий, підєднав акаунт Нетфлікс, проекція на стіну лимонного кольору, мені кольорів та світла вистачає дивитись у день (пасмурний) у повній темряві картинка ще насичиніша. Наявний шум охолодження але до нього звикаєш як до фонового. Товаром задоволений повністю.
    Маркетплейс: відсутнє посилання на електроний чек за товар іншого продавця в застосунку. При купівлі запропонованої даткової гарантії до товару : 1) розбивається на два замовлення 2) від іншого Продавця не від Розетки 3) ніяк не пов'язана з поточним товаром. Суть зауваження в тому що платиш за товар та додаткову гарантію в одному місці, а забираєш товар і витрачаєш час на з'ясування де додаткова гарантія і як зв'язати з купленим товаром.
    Додаткова гарантія: є питання до самого процесу зв'язку з купленим товаром, втомився розбиратись та листуватись. Буде час та натхнення напишу відгук на саму гарантію так як вона їде окремо.

Достоинства:
    Ціна/Якість
    Недостатки:
    Для мене немає
    • Продавец  DimTime

Владиславе, щиро дякуємо за детальний та розгорнутий відгук!

Щодо товару:
      Нам надзвичайно приємно, що проектор HY300 PRO повністю виправдав ваші очікування. Раді, що ви оцінили яскравість картинки та швидкість роботи інтерфейсу. Нехай пристрій дарує вам лише приємні емоції від перегляду!

Щодо електронного чека:
      Як тільки ваше замовлення було відправлено, ви отримали електронний чек від нашого магазину на сам товар. Посилання на нього було надіслано в SMS-повідомленні на ваш номер 03.04.2026 о 17:19. Будь ласка, перевірте історію повідомлень.

Щодо гарантії та послуг маркетплейса:
      Зі свого боку ми забезпечуємо цей проектор гарантією на 12 місяців як продавець.
      Стосовно додаткових опцій та пакетів розширених гарантій, які пропонуються під час покупки - це послуги та безпосередня відповідальність самої платформи Розетка. На жаль, ми не маємо до них відношення і технічно не можемо вплинути на те, як система маркетплейса розбиває чи пов'язує ці замовлення. Для нас це також відкрите питання.

Залишаємось на зв'язку, якщо виникнуть питання щодо налаштування чи роботи самого проектора.