- ДаниилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили 2 штуки военным
Одна из станций выбила ошибку Е15 и не даёт заряд.
Кто-то сталкивался с таким?
Менеджеры Розетки подскажите как быть в этой ситуации?- Станіслав Б***
як варіант - через Розетку здати в СЦ на діагностику
- Максим О***
Е15
Несправність батареї
Відключіть електростанцію та перезапустіть.
- Харитонов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важка, міцна, "береш у руку - маєш річ!")
Запускає що завгодно - одночасно котел з водяним насосом; кондиціонер, телевізор, фен...
Є застосунок але його функціонал не дуже широкий і тільки по Bluetooth.
Сонячна панель у ясний сонячний день не видала більше 200 ват.
При нормальній температурі у приміщенні заряджається за годину, якщо як зараз - спека 38 то регулює вхідний ток, то 1,2кв то 300 ват.- Достоинства:
- Усе вище перераховане
- Недостатки:
- Ціна(((
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція гарна. Все працює. Немає нічого зайвого. Не шумна. ДБЖ присутнє. Компактна та зручний екран (під кутом)
Сонячна панель працює. В ясну погоду Липня, о 10 ранку, вижав 190Вт зарядки
Шкода що в липні 2024р немає в продажу додаткових батарей.- Достоинства:
- Потужна, компактна
- Недостатки:
- Немає Wi-Fi
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
не працює сонячна панель. і, судячи з коментарів, не у мене єдиного виникла така проблема. можна купити за пів-ціни інші моделі такої ж потужності, хіба що тільки без сонячних панелей. але вони того не варті. не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- не працює сонячна панель. завелика ціна.
- Сахно Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хотів поставити, 5 зірок так як станція дійсно чудова.
Але зіштовхнувся з проблемою
Користуюсь 4 доби.
На сій власний розсуд вона сама вирішує, яку потужність брати з мережі під час зраду.
Один раз бере 1100 Вт і заражається менше години. То з невідомих причин бере 250-400 Вт - і заражаються півтори -дві години. З нашими графіками відключень буває коли мережа є 1 годину, не встигає набрати 100 % заряду. Поки не розібрався що з цим робити. Якби вона взагалі не заряджалась на заявленій потужності можна було б думати про брак. Але помилок нема, (без якихось втручань перезавантажень раз зарядиться швидко, раз повільно, і ця повільність може бути 250 Вт може бути 400 Вт може буди 600 Вт, схоже що вона сама регулює оптимальну потужність заряду з якихось своїх міркувань.
Сонячну панель особливо не тестував (один раз підключив, у сонячний день, але не під прямим кутом. побачив 170 Вт заряду. пів години спостерігав десь воно так і було весь час в районі 170, іноді підіймалось до 200) як на мене, це непогано.- Достоинства:
- Чудовий корпус, можливість розширення емності.
- Недостатки:
- Не зважди хоче зараджатись на маскимальній потужності від мережі.
- Денис Р***
Доброго дня, я користуюсь також днів зо три, хочу підказати на рахунок зарядки на повну потужність. Можливо вам буде у нагоді. Є додаток Segway-Ninebot.Завантажити можна у плеймаркиті, реєструєтесь прив'язуєте телефон до станціїї в по Блютузу можете нею керувати. Так от в самому низу. Є меню "More Functions" в нього заходите і перший пункт AC input power limit. Там можна виставити лімін на вхід. Я чув що швидка зарядка не дуже добре для акамуляторів, тому якщо світло є 2 години, то я зменшив до 500 ват, щоб 1 кВт набирався за дві години. І власне бере якраз в районі 500 ват +/-
- Андрій
Доброго дня, також це помітив. Все банально із-за спеки! Як ви мабуть помітили, батарея у Сигвея герметична та відокремлена від основного блоку инвертора. А це значить, що вентилятори охолоджують тільки инверторний відсік. Помітив, як тільки температура батареї нижче 45°C - вона може заряджатись на повну потужність.
У себе виставив потужність на 900Вт, якраз золота середина. Або можна поставити Сигвей у холодильник )))). - жарт, але ви зрозуміли, прохолода то є - швидкісь - Сахно Д***
Як писали в коментарях причина аномальна спека. І температура саме батареї.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція дуже сподобалася! З картинок здавалося, що вона велика, але ні, в реальності невеличка і компактна. Надзвичайно тиха, шум від вентиляторів додається тільки тоді, коли вона заряджається. Від розпаковки до встановлення - зразу видно, що люди старалися, щоб це було зрозуміло, логічно, та приємно цим користуватися!
Додаток через блютус працює, майте на увазі потрібно, щоб була увімкнена геолокація для додатку, інтернет, та десь біля хвилини поки смартфон знайде станцію. Прошивки не встановлював, побоюючись, щоб не було казусів.
Писк її гучний та яркий дисплей, і це зрозуміло, бо вона розрахована і для вулиці, щоб було чутно та видно. Заряд віддає чітко до останньої краплини, не стрибає в розрахунках, все чітко. От взагалі це той продукт, який викликає тільки приємні враження від користування!, в мене так.- Достоинства:
- Компактність, Захист, Надійність, Додаток, працює як ДБЖ, Сонячна панель, Пікова потужність, Швидка зарядка, Можна розширювати додатковими блоками батарей.
- Недостатки:
- Ех, може ж, Розетка завезе додаткові блоки батарей., за невелику ціну
- виктор г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція сподобалась, тягне все без нарікань, підключили вентилятор пише що буде працювати 11годин
- Достоинства:
- Потужна
- Недостатки:
- 16 кг особо не поносиш
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція робоча, сонячна панель ні. Результат - повернення
- Денис Р***
А ви не пробували якось повернути лише сонячну панель, може прислали б іншу роботу? Я просто тільки сьогодні замовив таку само станцію + панель сподіваюсь мені прийде все ціле.
- ОксанаПродавец: Rozetka
от дуже раджу
- Достоинства:
- Потужий, тихий, компактний, швидка зарядка, дбж, захист від перегріву, перенапруги, екран з інформацією, альтернативні зарядки, кількість роз'ємів і розеток, можливість приєднати додаткову батарею, аккумулятор літій-залізо-фосфат, водостійкий (для кухні це важливо)
- Недостатки:
- жодного
- владПродавец: Rozetka
цена-качество
- Достоинства:
- відносно не дорога
- Недостатки:
- маленький вольтаж видає сонячна панель
- Шаренко Ю***Продавец: Rozetka
Сонячну панель пробував увімкнути на заскленому балконі, слабенько видавала вольтаж 12-17 В, переніс на відкритій показники піднялись до 40 В. Багато на що впливає погода, кут падіння сонячних променів.Відео виставляти не буду, кому цікаво, це е в ютубі.
- Достоинства:
- Станція компактна, зручна, тиха. Сонячна панель працюча. Все сподобалось. Дякую
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Володимир Г***
Повернути можна лише комплект повністю. Плюс пара тижнів експертизи від технічного відділу…
- Артур Т***Продавец: Rozetka
Дуже крута річ , зарядка дуже швидка , від сонячної панелі 30 % заряджається за 2 години.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Трохи важить