Отзывы покупателей о Миша бездротова Asus ROG Keris AimPoint RGB White (90MP02V0-BMUA10)

Оценка пользователей 3.91/5
на основе 91 отзыв
  • Володимир Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Майже через 2 роки користування вийшли з ладу коліщатко. Проблеми почались ще рік тому, але зараз ним майже неможливо користуватись. Судячи по відгукам, не в одного мене була така проблема.

Достоинства:
    Змінні свічі. Зручність конструкції.
    Недостатки:
    Коліщатко вийшло з ладу. Хибні прокручування.
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції.

• Анатолий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

після прошивки тримає зарят 2 години і вимикається коли хоче на 1-2 хв.
    На офф форумі меня послали

Достоинства:
    ніяких
    Недостатки:
    викинув цей кусок плвстмаси у сміття після оновлення прошивки
      Представник бренду

Доброго дня. Варто перевірити налаштування енергозбереження миші в утиліті Armoury Crate, Можливо, допоможе скидання налаштувань до виробничих.

• Андрей

Очень классная мышка!
    Для меня была очень важная форма Мишы.
    Переходил с Logitech g102
    Форма очень похожа и даже удобнее.
    Держит заряд очень хорошо.
    За 5 дней разрядилась на 12% в день по 5-7ч
    Упаковка очень приятная, отлично подходит для подарка.
    В использовании очень удобная

Не порадовали только наклейки, рашитывал наклеить на ноутбук, но думал что наклейка двух слойная, оказалось нет... Повредил красивую наклейку да так что пришлось ее выкинуть...

В остальном все отлично. Очень рекомендую.

Главной причиной покупки было то что все у меня от Asus Rog
    Но и потому-что классная мышка

Достоинства:
    Цена, качество, упаковка.
    Недостатки:
    Повредил наклейку....
  • Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка загалом чудова: зручна, анатомічно добре лежить у руці й приємна у використанні. Але є суттєвий мінус — приблизно через пів року після покупки почалися проблеми з коліщатком, і зараз воно повністю вийшло з ладу. Дуже неприємна ситуація, й судячи з відгуків інших покупців, це не поодинокий випадок.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Проблеми з коліщатком миші
      Представник бренду

Доброго дня, Маргарита! Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, рекомендуємо звернутись до сервісу, через магазин – продавця, для діагностики пристрою.

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Дуже хотів бездротову мишку, переглядав багато відео й зупинився на цій. Зручна, швидко перемикається з 2.4 на блютуз, що мені корисно, довго тримає заряд.
    З колесиком й кнопками усе добре через рік користування, хоча натискаються так легко, що перший час випадково натискав ПКМ.
    Само собою є софт, можете міняти освітлення, переназначати кнопки і т.д.
    Порівнювати немає з чим, адже це перша бездротова й я усім задоволений.
    Коротше мені дуже зайшла, рекомендую

Достоинства:
    Зручна, мобільна, довго тримає заряд, не на батарейці
    Недостатки:
    Наліпки дивної якості і швидко зіпсувались
  • Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пропадає з'єднання у грі дота 2 по 2.4 ГЦ перепробував все що можливо,що це може бути і чи у когось було щось схоже,у роботі проблем не замічав

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через рік після покупки з'явилися подвійні кліки лівої кнопки, я використовую не червоні мікрики ROG (дуже гучні), а чорні Omron. На той раз довелося розібрати самі мікрики, почистити ізопропілом - проблема вирішилася. Була невелика проблема з наклейкою на дні миші, вона почала відставати біля сенсора (додав фото у попередньому відгуку), але це дрібниці.
    Пізніше я купив собі другу таку ж мишу, друга почала через півроку рипіти і хруcтіти, гвинти всі затягнуті - я перевіряв. Довелося розібрати та проклеїти всі стики пластику (їх дуже багато) тонким антискрипом – допомогло. Після чергового оновлення Armoury Crate (ПЗ для налаштування в тому числі мишки) та кількох оновлень самої мишки почалася проблема із скиданням DPI. Тепер після кожного вимкнення мишки, або після кожної зарядки мій DPI трохи підвищується і це бісить. Навіть якщо на самій мишці кнопкою поставити Профіль 3 на якому 1600 DPI, то це не допомагає, мені доводиться щоразу відкривати Armoury Crate і вибирати в ньому спочатку інший профіль а потім знову Профіль 3, після цього я отримую реальні 1600. Спроби синхронізації профілів, скидання профілів та видалення всіх профілів крім одного потрібного не призводять ні до чого. І останнє, сьогодні в мене вже на другій мишці почалися подвійні кліки, що мене остаточно добило. І це не випадковий рідкісний брак, оскільки обидві миші пройшли через це. Я поставив свої старі почищені мікрики з першої мишки – допомогло, поки що… Все що можу сказати – я розчарований якістю. Начебто й не дешеву мишу купуєш, начебто і мікрики омрон, начебто й компанія Асус була завжди топ. Я все своє свідоме життя купував електроніку Асус, завжди вибирав з усіх варіантів її (материнки, корпуси, відеокарти, монітори, килимки, та все що завгодно), тепер я, напевно, перестану так робити. Компанія Асус, алло!

Достоинства:
    вага, ергономiка, комплектацiя, легко розбiрна
    Недостатки:
    скрип/хрускiт, подвiйний клiк, ПО, постiйне скидання налаштувань dpi
      Представник бренду

Доброго дня, Євгене! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин - продавця, для діагностики пристрою.

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вийшло взяти по скидці, а за таку ціну аналогів просто не існує

Достоинства:
    Крута комплектація, гарно тримає батарею навіть з підсвіткою, кліки приємні, комплектні гріпси це взагалі оргазм, жаль що тільки одні
    Недостатки:
    Програма aura create дуже криво працює на ноуті rog zephyrus (підозрюю що і на інших та сама діч), через це треба постійно перезапускати щоб нормально спрівпрацювала підсвітка і на ноуті і на мишці
  • Орест Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь більше року. Дуже зручна. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручна, якісна збірка.
    Недостатки:
    нема
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка була чудовою,поки колесо прокрутки не вийшло з ладу
    Довелося здати на сервіс,хочу повернення коштів,щоб купити мишу без таких особливостей

Достоинства:
    Зручна,легка миша
    Недостатки:
    Колесо прокрутки почало вести себе не коректно при скролі
    • Макс

Та же проблема.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Через 2 з половиною місяці перестало працювати колесико миші. Почитавши інші коментарі людей які придбали її, зрозумів що це їхня болячка

Достоинства:
    Функціонал, комплектація
    Недостатки:
    Колесико миші не надійне
      Представник бренду

Доброго дня, Андрій! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam. Цвет: Черный

Колесико начало пропускать в одном положении прокрутку

Достоинства:
    Сенсор
    Недостатки:
    Колесико пропускает в одном положении прокрутку
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша топ !!! ради неї довелось обновити вінду бо софт писав що стара версія десятки XD

Достоинства:
    Все)
  • Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Через 2 месяца использывания, колёсико мыши начало дрифтить и прокручивать страницу в разные сторонны в то время как крутить колесо в одну сторону. Надеялся на качество

Достоинства:
    Лёгкая, удобная
    Недостатки:
    Колесо мыши по качеству как мышь за 400грн, дрифтит и прокручивает частично в противоположную сторону
    Не устанавливается последняя прошивка мыши
  • Афанасиевский И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Скрол перестав працювати через 7 місяців. Екран пригає вверх вниз. Не рекомендую

• Богдан К***

якiсть вiд асус)

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хочется спустя 4 месяца, эту мышь просто выкинуть и никогда не покупать мышки от Асус.

Достоинства:
    Батарея и приятный пластик, внешний вид
    Недостатки:
    Их гораздо больше, нежели плюсов, через месяц даблклики, меняешь на запасные микрики, они работают нормально, но корпус не закрывается с другими почему-то, вернее закрывается, но ЛКМ не работает, нет щелчка, ставлю на его место от Асус микрик с ПКМ он через месяц тоже даблкликает.. какой толк от ресурса в 70 млн нажатий, если это не так
  • Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Покупал не в розетка. Колесо мышки сломалось, просто перестало иногда прокручивать, а иногда залипает и крутит вверх, когда кручу вниз. Полный отстой. Открывал, проверял, думал пылью забилось, но не помогло. Мышка неплохая, но уже хочется выкинуть на мусорку из за колесика. Буду брать проводные блади и не мучатся.

Достоинства:
    Удобная для средней ладони. Безпроводная.
    Недостатки:
    Наклейки полный ужас. Не советую клеить, через три месяца клей начал растекаться по всей мышке, и на пальцы. Сломалось колесо мыши. Прокрутка .
  • Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Классна мишка, є заміна перемекачів, но ті що йдуть з нею які повині бути на 70м нажатій начали дабл клівати через неділю :(

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    через неділю почались дабл кліки
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Через півроку перестав працювати донгл, з'явився дабл-клік на лівій та правій кнопках миші.

Вже понад 2 тижні лежить у сервісі розетки, цікаво наскільки це затягнеться...

Достоинства:
    Мишка зручна, хотсвап, багатий комплект.
    Недостатки:
    Швидко зламалася
      Представник бренду

Доброго дня, Максиме! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції. В описаній ситуації, запрошуємо до контакту зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: ссылка

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Перші пів року - дійсно ідеальна мишка.
    Брав для роботи, тому її навантаження на мій погляд мінімальне. Десь за 6-8 місяців почалася проблема із коліщатком - прокрутка рвана, крутиш вниз - воно гортає вгору і навпаки, пробуксовує
    Здав по гарантії в розетку - вже 15 днів назад, але статус й досі вказаний як на діагностиці в сервіс центрі. Також підтверджую коментарі інших покупців з приводу якості наклейок на мишку (гріпсів), які йдуть в комплекті - клей розлазиться і розміщується в усі щілини

Достоинства:
    Вага, розмір, автономність, клік
    Недостатки:
    Якість комплектуючих (брак колеса прокрутки)
      Представник бренду

Доброго дня, Валерій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В разі виникнення додаткових питань, запрошуємо до контакту зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: ссылка

• Вел

Вітаю, Як вирішилось питання з сервісом? Ще якісь недоліки в мишці помітили?

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ідеальна мишка як на мене, лайк підписка)

Достоинства:
    Бездротова, час роботи від акумулятора
      Представник бренду

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!

• Илья Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

скролл действительно слабое место этой модели, умер спустя полгода.
    обратился по гарантии - вернули средства в полном объёме

Достоинства:
    форма, сенсор, хорошо держит заряд
    Недостатки:
    очевидно, скролл
      Представник бренду

Доброго дня, Илья! Дякуємо за Ваш відгук, нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції!

• Олександр К***

у вас перестав повністю працювати чи сиав працювати з "тормозами"?

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличная мышь за свою цену, заряда хватает на неделю. Как таковых проблем за месяц использования не выявил.

Представник бренду

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Ігор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре працює. Мені подобається.

Представник бренду

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!

• Ігор Х***

Супер. Все працює.

• Олександр Б***

Чудовий дивайс

Представник бренду

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук!

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користувався до неї Asus Rog Impact II, у якої після 2 років роботи, колесико померло, хоча і з початку було не дуже на тактильні відчуття і надійність, але світилось разом з емблемою. Також у неї були жахливі бокові кнопки які теж відстрелили, хоч ними майже не користувався.

Чесно, не дуже хотів більше міняти її знову від даного бренду, але знижка, дизайн підкупили. Не пожалкував. Нарешті бічні кнопки якісні, не люфтять, приємний як і на основних клавішах відгук, чіткий і точний. Багата комплектація, наклейки, дод.гріпси, і т д. Дуже гарна і легка. Колесико тепер що і вниз, що і вверх однаково відгукується тактильно і відчувається що попрацювали над механізмом. Задоволений покупкою, приємно сидить в руці (краще горбатого Impact), дуже великий діапазон сенсора, для мого ultrawide екрану модна налаштувати як хоч для зручності)

Достоинства:
    Багата комплектація і доп аксесуари, дизайн, робота над помилками попередніх моделей і версій, потужний сенсор, класна ергономіка
    Недостатки:
    Підсвітка тільки на емблемі:) Не подобається софт як по оптимізації так по дизайну
      Представник бренду

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Навіть року не пройшло з моменту покупки, а в мене вже зламався скролл. В миші за 100$ такого бути не повинно. Ну і проблема з клеєм як у всіх він просто вичавлюється з під стікерів. В мене 2 ноута від ASUS - ROG і TUF. Тому був кредит довіри і сподівався що миша буде також високої якості, але ні.

Достоинства:
    Акумулятор, швидкий відгук.
    Недостатки:
    Короткий строк служби
      Представник бренду

Доброго дня, Василь! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, Ви можете звернутись до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.

• Олександр К***

У мене та сама проблема - скролл тупить, тормозить прокрутка вверх-вниз.
      Носив до сервісу, за два тижні діагностики повідомили що пристрій працює нормально . Забрав, два дня скрол і правда працював, потім знов пішло-поїхало.
      Не знаю шо робить. Тож усім хто читає - візьміть до уваги перед покупкою.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь мишкою місяць, перші 2 тижні взагалі все було чудово, крута форма, неймовірний сенсор, хороша комплектація. Але потім я знайшов неприємний мінус - це її заряд. Коли комп'ютер працює, то мишка втрачає 1% за годину, але при виключеному пристрої мишка втрачає 10% за ніч. Тому хотів запитати власників такої мишки, чи у вас так само, чи це проблема з моєю мишкою?

Достоинства:
    Форма, сенсор, комплектація
    Недостатки:
    Повністю сідає заряд за годин 30 роботи
    • А М***

Дуже рідко її заряджаю, більше тижня точно тримає. Тому 10% за ніч це дивно

• Вадим З***

Теж саме. При виключеному ноуті сідає 10% за ніч. Я помітив що це після оновлення драйверів в Armoury , які вийцли десь місяць тому, а ще вона втрачає зв'язок на деякій час, або поки не перемкнеш спосіб підключення, що в ігровій мишці не припустимо. Сподіваюсь що пофіксять оновленнями, тому що підтримка асус відповідає що гарантія і звертайтесь до продавця, а продавець пише нісенітниці накшталт оновіть драйвери, перевірте порти і т.п. Поки що неприємно, і як бекапнути це оновлення не зрозуміло. Будемо спостерігати далі

Представник бренду

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Рома
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Хороший гризун, пересів з лоджітек г403, тижня два привикав до нової форми. Гріпси для поклейки обовязкові, без них мишка вискользає з руки. Безпровід супер, заряджаю приблизно раз в 12 днів. Про софт який всі сварять нічого не скажу, з його допомогою відклюив підсвітку, і видалив.

Представник бренду

Доброго дня, Рома! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мишка загалом добра але буває коли граєш то губиться зв'язок на секунд 10-15 і потім знову все ок. Із-за цього все задоволення від користування пропадає.

Достоинства:
    Легка безпровідна, 3 варіанти підключеня
      Представник бренду

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. В описаній ситуації, зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: ссылка

• Назар А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюсь даною мишкою близько двох місяців. Миша дуже крута і як на мене комфортна але по формі не всім підійде. До цього в мене не було девайсів з цього цінового діапазону. Все б нічого але близько двох тижнів назад проявилась маленька проблемка, а саме в тому, що миша почала час від часу втрачати конект з ПК на декілька секунд і сама перепідключатись, а в якихось PvP шутерах це викликає дискомфорт коли ти стараєшся відіграти кращи і тут миша різко обриває конект з ПК. Обмежень в живленні портів USB в мене немає (бо спочатку грішив на них), можливо це щось криве в прошивці після обновлення Armory Crate і з часом це виправлять але думаю, що варто цим поділитись. Допомагає різко переключити кнопку режиму підключення але це всерівно не зручно в якихось напружених ситуаціях. Не знаю брак це чи баг ПЗ але думаю краще повідомити про це

Представник бренду

Доброго дня, Назар! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! В разі виникнення додаткових питань, запрошуємо до контакту зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: ссылка

• Вадим З***

така ж проблема після встановлення оновлень... а ще почала швидко садити заряд батареї. сподіваюсь пофіксять, а поки думаю як бекапнути, бо грати нормально неможливо

• Микола К***

Після останнього оновлення, теж швидко сідає батарея, повинні пофіксити, або спеціально зробили, щоб купували нові моделі.

• Костянтин Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Моя перша безпровідна мишка. Затримок або фрізів не побачив. Задоволений усім, комфортно лежить в руці (окремо хочу сказати про гумові накладки, дуже зручно і круто виглядає), легка, зручний відсік для адаптера, добре тримає заряд та швидко заряджається. Комплект поставки сподобався, якісний, гарно виглядає перехідник під адаптер "мама type C - мама type A".

Достоинства:
    Зручна, легка, комфортна, гарна
    Недостатки:
    Як таких не виявив
      Представник бренду

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо за Ваш вибір та довіру! А також за те, що ділитеся враженнями про нашу продукцію!

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Новый отзыв спустя 5 месяцев использования.
    -ПБТ покрытие просто стерлось под пальцем, в мышке за 100$.
    -Клей от стикеров разлезается после использования.

Всегда отдаю предпочтение данному бренду но с этим товаром прогадал.
    Еще очень не удобная конструкция из за большой правой кнопки, решил проблему проклейкой стикеров с комплекта. Мнение о хвате и конструкции субъективное. Но нужно было брать Harpe, хотя там нет хотсвапа.
    Ну и выход с режима сна с микролагом.
    А еще когда заряжаешь мышку с выключенным ПК, то сбрасывается подсветка материнской платы. Привет армори.
    С плюсов:
    ХотСвап
    Батарейка
    Быстрая зарядка
    Свичи работаю супер, с приятным тактильным откликом на всех клавишах.

Представник бренду

Доброго дня, Максим! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! Нам щиро прикро, що ця модель не задовольнила Ваші вимоги на 100%.

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому переоцінена миша. За рік користування скажу що вона просто нормальна. Але нещодавно клей зі стікерів почав перетворюватися на месиво та вичавлюватись з під самих стікерів та забиватись під клікери і у всі отвори. За такі гроші і такий промах з клеєм - це треш. Від асуса я такого не очікував.

Достоинства:
    Нормальна миша
    Недостатки:
    Через рік стікери перетворюються на месиво
      Представник бренду

Доброго дня, Василь! Дякуємо за Ваш відгук.

• Кирило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

До цього була провідна A4Tech F7 USB (Shake), яка відтрубила не менше 7-ми років і працювала би далі, але мені захотілось безпровідну.
    Дуже був не впевнений, що нова миша підійде по розміру, формі і так далі, але все ок, перейшов на цю мишу швидко.
    В руці тримається добре, не замітив, щоб сенсор зривався, набагато легше ніж моя стара миша.
    Налаштування через фірмову утіліту Asus достатньо зручне, але сама утіліта Armory Crate інколи дуже дивно працює. Красу в утіліті навели, а швидкодію і надійність чомусь відклали(

Поки що не зрозумів, за що заплатив гроші, але все працює) Може згодом зрозумію.

Достоинства:
    Нууу вона працює XD
    Недостатки:
    Поки не можу щось додати, можливо з часом доповню відгук
      Представник бренду

Доброго дня, Кирило! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!

• Кирило К***

Отже все було прекрасно десь 1 рік, потім коліщатко почало глючити. Туди сюди стрибало, з кожнем місяцем гірше і гірше. Поліз подивитись коментарі - Я НЕ ОДИН ТАКИЙ!
      Перед тим як купляти іншу мишу, спробував цю добити, або відремонтувати - вийшло відремонтувати. Треба повністю розібрати мишу, відклеїти акумулятор, викрутити всі гвинти, зняти плату, розігнути корпус механізму коліщатка (буквально міліметр), розібрати його (контакти будуть трохи погнуті), спиртом 99.9% протерти всередині, вуса дуже ніжно і не сильно відігнути, зібрати назад. Робота кропотлива, шанс поламати мишу дуже високий!!!
      По нормальному, потрібно було випаяти механізм, припаяти новий, але це бажано робити, якщо вмієте.

Я розчарований, тому що ця мишка коштує достатньо грошей, щоб з нею було просто все гаразд, не більше.