Отзывы покупателей о Телевизор TCL 43C655 (m441805)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый

Дуже прискипливо обирав для себе телевізор. Спочатку вагався між такими брендами як Samsung, LG та Xiaomi. Передивившись багато рейтингів та обзорів натрапив на бренд TCL. Передивився багато оглядів та відгуків, зробив остаточний вибір на користь моделі TCL 43C655. Чудовий телевізор. Гарна, яскрава картинка, чудовий звук, зрозумілий інтерфейс та налаштування. Поки нарікань немає. Я дуже задоволений телевізором. Дякую бренду TCL та Розетка!

Достоинства:
    Яскрава картинка QLED, чудовий звук, якісне виготовлення,зрозумілий та зручний інтерфейс
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый

Гарний телевізор з яскравою та соковитою картинкою. Розетка взагалі топ, найкращий сервіс!

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду!

• Іван

В цілому норм телевізор за свої гроші , і картинка в цілому гарна, але дуже розчарували плями на підсвітці у темних або світлих сценах. Це помітно тільки при повністю вимкненому освітленні, і при достатньо тривалих (>5) сценах, але все одно такі засвіти в сучасному телевізорі, при чому типу QLED, кидаються в очі.

Достоинства:
    Google TV, AirPlay, зручний у користуванні, хоч і завеликий, пульт
    Недостатки:
    Основне - засвіти на матриці. Також хотілось би потужніший процесор.

Вітаємо, Іване! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком, щодо користування телевізором. Нам приємно, що Ви оцінили функціональність та якість зображення. Ми також вдячні за Ваш коментар щодо підсвітки, адже зворотній зв'язок допомагає нам і виробнику вдосконалювати продукцію.

• Святослав З***

Это не нормально, верните товар

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый

Чудовий телевізор для перегляду фільмів ,за свої гроші непогана якість та функціонал .

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Максим К***

Дуже хвилювався при виборі телевізора, адже хотілося знайти оптимальний варіант за розумну ціну. Випадково натрапив на бренд TCL, який раніше мені не був знайомий. Це моя перша покупка техніки цієї марки, тож не приховую — були сумніви, адже раніше завжди обирав Samsung або LG. Але цього разу вирішив не переплачувати за бренд і почав шукати щось більш вигідне.
    Прочитав багато відгуків, переглянув відеоогляди — і таки наважився. Що можу сказати? Це просто супер! Я не очікував такого якісного зображення: яскраве, чітке — як на мене, ідеальне. QLED-екран дійсно дає велику перевагу в картинці. Ще один великий плюс — майже повна відсутність рамок: виглядає дуже стильно й сучасно.

Телевізор працює швидко, інтерфейс плавний, без зависань. Щодо звуку — для мене більш ніж достатньо. Спочатку думав про покупку саундбару, але зараз не бачу потреби: звук досить гучний і добре налаштовується під власні вподобання. Хоча в деяких відгуках писали, що звук слабкий — для моїх потреб усе більш ніж нормально. Я ж не планую влаштовувати концерт на весь район

І наостанок — приємний бонус: 2 роки офіційної гарантії, плюс я ще оформив додаткові 2 роки, тож маю 4 роки впевненості у своєму виборі.

Я щиро задоволений, що обрав цей телевізор. Рекомендую всім, хто шукає якість без переплат за гучне ім’я!

Достоинства:
    Єкран, яскравість, звук, ціна.
    Недостатки:
    Не знайшов

Вітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за детальний відгук та фото. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Сергій С***

Якби в самсунга чи лижі був андроїд то вони були б в топі, а так нажаль з їхніми закритими пропріетарками ну його в баню...

• Кристина Н***

Купували телевізор у спальню. Для невеликої спальні розмір те що треба. Картинка яскрава чітка, добрий звук, система не лагає і не тормозить. Кріпили на стіну, задня стінка трохи хліпка була, але тримається добре все. Загалом задоволені.

Достоинства:
    Якісний, яскравий, стабільно працює
    Недостатки:
    Слабкий пластік позаду корпуса

Вітаємо, Крістіна! Дякуємо за Ваш відгук та фото. Бажаємо приємного перегляду.

• ОЛЕКСАНДР Л***

Гарний телевізор, але в комплектації були відсутні болти для кріплення, нажаль не перевірив при отриманні.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    відсутні два нижні болти під кріплення VESA
    • Олег

хіба болти йдуть не кронштейном?

• Святослав З***

С каких это пор. В комплекте должны идти болты под крепление на стену? За что три звезды было поставлено? Если вы такой не далекий . То при покупке телевизора, нужно посмотреть обзор или распаковку . А не ставить три звезды за то что тут нету болтов

Вітаємо,Олександре! Дякуємо за Ваш відгук щодо моделі TCL QLED 55" 55C655. Ми раді, що Ви задоволені телевізором. Та хочемо зазначити, що болти для кріплення VESA не входять до стандартного комплекту поставки цієї моделі. Це пов'язано з тим, що різні кріплення можуть вимагати різні типи та розміри болтів, тому ми рекомендуємо використовувати болти, що відповідають вашому конкретному кріпленню.

• Роман

Замовив у четвер, у пʼятницю після обіду вже привезли - це дуже приємно. Телевізор на перший погляд просто чудовий - ніяких засвітів, битих пікселів чи інших неприємних ефектів. Відразу повісив на стіну, налаштував за 10 хвилин і насолоджуємося

Достоинства:
    Швидкість, система, простота, поки що можна сказати про чудову якість
    Недостатки:
    Поки що не знайшов, користуюсь перший вечір

Вітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Андрей

От момента заказа до появления в точке выдачи прошло около 1,5 суток. В точке выдачи ребята распаковали, дали возможность детально осмотреть на предмет видимых дефектов.
    Качество картинки видео с 4k hdr приятно порадовало, однозначно на свои деньги картинка шикарная.
    В плане звука, как для просмотра кино здорово, для меломанов будет маловато, хотя задний саб даёт плотности звучанию. В моем случае такого звучания достаточно.
    Сам экран стильный, имеет тонкие рамки.
    Растояния от экрана 2,2 м. Думал брать 50, по факту все ок. Впечатлетие буд то в кинотеатре сидишь.

Достоинства:
    Изрбражение, выдающийся звук для телевизора благодаря сабу, внешний вид.
    Недостатки:
    Нет 3,5 разъема.

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за відгук та фото. Бажаємо приємного перегляду.

• Анна Т***

Подскажите какая ширина от ножки до ножки?

• Андрей

925 мм

• Андрій Д***

Телевізор дійсно вартий уваги. Всі заявлені функції працюють справно, але від вмонтованого в телевізор сабвуфера не варто очікувати чогось надзвичайного. Він добре покращує звукову сцену при пергляді фільмів, але для прослуховування музики його не вистачає. Як на мене його варто вішати на кронштейн на стіну, тому що при гучному прослуховувані пластик навколо сабвуфера трохи резонує, що виклкає незначні спотворення, але при навантажені на штатне кріплення VESA ця проблема зникає.
    В цілому, враховуючи вартість цього ТВ, його варто розглядати до придбання.

Достоинства:
    Гарний звук як для телевізора та зображення
    Недостатки:
    Суттєвих не виявлено

ВІітаємо, Андрій. Нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Дякуємо за Ваш відгук.

• Алина А***

Хороший телевизор, классная цветопередача, на Series X поддерживает Dolby Vision, на PS5 поддерживает режимы 1440p 120гц, ALLM, VRR, HDR .
    Очень хороший апскейлер для старых консолей. PS3, Xbox 360 выглядит великолепно (с ИИ настройками).
    Классно, что ТВ на андроиде, можно поставить свои приложения.

Скриншот Batman сделан с PS3.

Достоинства:
    Цена, нет засветов, отзывчивость, изображение, поддержка современных технологий
    Недостатки:
    Очень неудобное меню

Вітаємо, Аліна. Дякуємо за Ваш відгук. Нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів.

• Олена Я***

Під ПС про норм телевізор буде?

Вітаємо, Олено! Так, модель телевізора TCL QLED 55" 55C655 підходить для використання з PlayStation. Бажаємо приємних покупок та яскравих вражень від перегляду та гри!

• Сергій Д***

Телевізор купив декілька днів тому, приїхав швидше ніж було заявлено. Одразу повісили на стіну. Звук гарний, до вайфає підключив легко, проблем із зображенням немає. Дуже задоволений поки що. Як щось зміниться доповню відгук

Достоинства:
    Картинка чудова, якість звуку неочікувано добре здивувала
    Недостатки:
    поки не виявив

Вітаємо, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Виктор П***

Розетка Як завжди на висоті.Брав в оплату частинами.Дякую за доставку вчасно і в квартиру.Телевізор сподобався,все ідеально.За такі кошти можно брати.Після старенького Самсунга 14 років гарна заміна.

Достоинства:
    Все добротно,гарно на вид і головне,стало в нішу по ніжках ідеально.
    Недостатки:
    Не обнаружив.

Вітаємо, Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Олександр М***

Телевізор TCL 55C655 – для мене просто знахідка! Яскравий QLED-дисплей з чудовою передачею кольорів, глибоким чорним і високою контрастністю робить перегляд фільмів ідеальним. Dolby Vision та HDR10 додають деталізації, а вбудований звук від Onkyo справді вражає. Окремо хочу відзначити плавну роботу Google TV та зручний пульт. За свою ціну – це один із найкращих варіантів! Довго обирав модель, відео огляди різні, відгуки по різних сайтах і тд і тп, зупинився на цій моделі і Вам рекомедую, як мінімум не пожалієте точно. Повторююсь за звук, саундбар думав купляти з телевізором, однак консультант порекомендував потестити звук безпосередньо вдома, де власне і буде стояти телевізор. І що я скажу? Продавець зекономив мені лишні пару тис грн, так як саундбар цьому телевізору, просто не потрібен, звук шикарний, сабвуфер робить своє. Висновок: купляйте, будете максимально задоволенні.

Достоинства:
    Якість зображення, чорний колір, шедевральний звук, google tv, якість збірки телевізора, тонкі рамки, немає засвітів.
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Ангелина С***

Якість та ціна на висоті . Піксілі не вигорають , звук бомбезеий бо 3 колонки 32 вт. TCL 40 років виготовляють техніку і особисто контролюють процес тому надійні
    Дякую

Достоинства:
    Інші фірми таку якість продають за 50 т. а тут якісь суперова а ціна 20 т.
    Недостатки:

Вітаємо, Ангеліно! Дякуємо за Ваш відгук та довіру до нашої техніки. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

• Вадим Д***

По єкрані блимають кольорові полоси. Бачу не в одного мене ця проблема. Зробив сброс в заводські налаштування, оновив прошивку, але не допомогло. Вимикання з розетки вирішує проблему десь на тиждень, і полоси з'являються знову.

• Дмитро Д***

Так дійсно, у мене теж є така проблема!

Вітаємо Вадиме, якщо після всіх виконаних маніпуляцій проблема залишається, можливо, є несправність. У цьому випадку рекомендуємо звернутися до сервісного центру для подальшої діагностики та ремонту. Бажаємо якнайшвидшого вирішення питання.

• Дарья З***

Спочатку розчарувалась. Але коли налаштувала зображення , то не можу натішитись . При перевірці знайшли один мертвий піксель і куті екрану. Це допустима норма і він мене не турбує. Відстань від телевізора до дивану 2,5 метри. Добре , що не взяла більший , ця діагональ мені якраз підійшла .

Вітаємо, Дар'я! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Віктор

Телевізор відповідає співідношенню ціна/якість, телевізор TCL беру вдруге- надійний виробник.

Достоинства:
    Якість зображення, звук,ціна,якість
    Недостатки:
    Поки відсутні

Вітаємо, Віктор! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Иван Б***

Яркость каждый раз надо настраивать днем одно ночью другое если яркость ставить на ноль (все равно слишком ярко) то начинает пищать очень не приятно, рекомендуемый кронштен упирается в выпуклую часть динамика сзади не хватало в комплекте 2 болта на кронштейн режим ожидания тоже не понятно как работает один раз он просто выключается в режим ожидания в другой раз он выключается полностью, динамический режим при просмотре видено как то затемняет то нет смотреть не комфортно, хотел вернуть но не успел

Достоинства:
    андроид, яркий, хорошая цветопередача
    Недостатки:
    нет автонастройки яркости, динамическое затемнение, пищит если яркость на 0-10% неудобный пульт.
    • Вальдемар П***

НАДО БЫЛО ВОЗВРАТ ДЕЛАТЬ ЕСЛИ ТЕЛИК ПЛОХОЙ ЗАЧЕМ ОСТАВЛЯТЬ 14 ДНЕЙ ДЛЯ ЭТОГО ДАЁТСЯ , СПЛАШНОЙ БРАК СУДЯ ПО ВАШЕМУ ОТЗЫВУ

Вітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук, нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Рекомендуємо Вам виконати наступні дії для налаштування телевізора TCL QLED 55C655. Якщо яскравість занадто висока навіть на мінімумі, спробуйте встановити її на 15-20%, додатково зменшити контрастність та увімкнути режим "Експертні налаштування". На жаль, у цій моделі немає датчика освітленості, тому автоматичне регулювання недоступне. Щодо динамічного затемнення, рекомендуємо вимкнути його у налаштуваннях підсвітки та вибрати режим зображення "Кіно" або "Стандарт". Якщо дивитеся HDR-контент, спробуйте вимкнути HDR. Щодо режиму очікування, перевірте налаштування енеогозбереження (Налаштування" "Система" "Енергозбереження). Вимкніть "Швидкий запуск", якщо він увімкнений. Виберіть "Глибокий режим сну", якщо хочете, щоб телевізор вимикався повністю. І по кронштейну, якщо у комплекті не було гвинтів, можна купити гвинти М6 або М8.
      Сподіваємось, ці поради допоможуть Вам налаштувати телевізор та користуватися ним із задоволенням.

• Сергій С***

Не знаю, я навалив сотку і норм))

• Євген М***

Телевізор відмінний, але сервісом представника Розетки (касир адресної доставки м. Одеса) ВКРАЙ незадоволені
    Час доставки замовлення було обрано на 29.03.2025 з 10 до 15 години. У першій половині дня по телефону було уточнено адресу і час доставки, проте до 15 години замовлення не було доставлене. На телефонний дзвінок о 16 годині щодо уточнення часу доставки, кур'єр хамськи відповів, що чим більше йому будуть телефонувати, тим пізніше ми отримаємо своє замовлення
    Після прибуття за адресою доставки о 16:30 замість обумовленого часу "з 10 до 15 години", кур'єр вивантажив телевізор діагоналлю 55" перед парадною багатоповерхового будинку та повідомив отримувачу і покупцю данного товару в особі ЖІНКИ (квартира доставки на першому поверсі одразу за дверима парадної), що далі дверей парадної він телевізор не доставлятиме і вимагав розрахуватися одразу біля парадної.
    На зауваження щодо необхідності перевірки TV на цілісність та перебування у робочому стані (чого вимагають умови доставки) кур'єр відмовився його перевіряти, обґрунтувавши, це тим, що він має лише доставити замовлення до парадної і отримати платіж
    За додатковий платіж у розмірі 200грн на руки від жінки, яка невзмозі самостійно занести телевізор 55" в квартиру, кур'єр допоміг занести його в квартиру і зачекав поки вона перевірить ТВ на цілісність та працездатність, після чого отримав гроші за замовлення і порекомендував зробити копію з квитанції про доставку та проставивити на ній штамп магазину у будь якій точці мережі Розетка, після чого убув.
    Увесь час спілкування із покупцем товару в особі жінки, кур'єр демонстрував та виказував зневагу та поводився вкрай хамськи

Достоинства:
    Класний телевізор, що повністю відповідає опису і характеристикам.
    Недостатки:
    Якість роботи і сервісу окремих представників Розетки

• Святослав З***

это все можно написать в чат бот розетка, а не писать под телевизор.

• Денис Б***

Доставили курьером - бесплатно (благодарочка). До этого был xiaomi на матрице ips. После включения реакция была - сомнительно, но ок) Ожидали прям вау! Но потом включили в настройках режим HDR и я будто увидел другие фильмы и видео! Получаешь наслаждение от этой глубины

Достоинства:
    HDR 10, цена, шустрый процессор, TCL home (возможность управлять другими устройствами с телевизора)
    Недостатки:
    Пульт с лишними кнопками, коротковат кабель питания, слабоват адаптер bluetooth (мои galaxy buds 3 держат сигнал только на метра 3-4)

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук, нам завжди важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо приємного перегляду.

• Сергій С***

Ну не прям там вау, hdr фільми значно темніші ніж sdr. Трохи світліші dolby vision фільми ніж hdr.

• Віра

Користуємося телевізором, працює добре, без нарікань. Дуже гарна картинка, коли переглядаєш відео в якості 4К. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс керування. Дуже велика перевага - це наявність сабвуфера на задній частині телевізора. Це забезпечує дуже гарний і обʼємний звук. Невеликий мінус, що така функція надається тільки від 55 діагоналі і вище.

Достоинства:
    Гарна якість зображення, хороший звук
    Недостатки:
    При перегляданні з браузера фільмів буває засвічена рамка

Вітаємо, Віро! Дякуємо за відгук. Ваші коментарі допомагають нам ставати кращими.

• Назар

Відмінне зображення! Гарний звук! Є все що потрібно для сучасного телевізора!

Достоинства:
    Тонкі рамки та чітке зображення!
    Недостатки:
    Поки не найшов

Вітаємо, Назаре! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду!

• Андрій П***

Купівлею телевізора залишився дуже задоволений. Якість зображення вражає: яскраві кольори, чітка картинка, гарна передача деталей – різниця з моїм старим 15-річним телевізором просто колосальна. Дизайн стильний і сучасний, тонкі рамки виглядають елегантно. Операційна система працює швидко, інтуїтивно зрозуміла, а великий вибір додатків робить користування ще зручнішим. Звук чистий і об’ємний, що додає ефект занурення під час перегляду. В цілому, це була чудова покупка, яка перевершила всі очікування!

Вітаємо, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду!

• Тетяна Д***

Вчора отримали наш телевізор... За два дні користування можу зробити деякі висновки. Можливо, згодом їх буде більше (і не тільки плюсів), але маю те що маю. Спочатку з ПЛЮСІВ:
    - якісна картинка - зрозуміло, що залежить від самого відео, але для фільмів та деяких ТВ каналів прям круто виглядає. На деяких каналах картинка дуже крутезна.
    - зручна ОС - поки не помітила зависань або якихось збоїв, швидка, функціональна.
    - хороший звук - звучання досить якісне, для мене комфортний показник гучності 10-15 (в порівнянні з іншою маркою, де навіть на одиниці було занадто гучно, то це круто)
    - пульт ДУ - досить зручний, в порівнянні з іншим ТВ в моїй квартирі, то значно мінімалістичніший.

Тепер про МІНУСИ... Не знаю, як піде далі, але якщо ці мінуси будуть часто повторюватись протягом найближчих днів, то я буду вимушена звертатись з проханням заміни/повернення. Так от:
    - вбудований модуль WiFi - в перший день користування було все ок. Сьогодні почались "каруселі" з підключенням. То відключається інтернет (показує що інтернет недоступний, хоча перевіряла з'єднання на телефоні то все ок), то все підключено, але Youtube показує що не може підключитись. Те ж саме і з браузером та іншими застосунками, типу Netflix. Знайшла опцію "підключення в режимі очікування", після чого вроді як перестало відключатись, але ще деякий час проблеми з інтернетом трохи лишились. Зараз вже години 2 як працює без втрати з'єднання, тому подивимось як далі буде... Не дуже хочеться користуватись пристроєм без стабільного інтернету.
    - кольорові полоси на екрані - сьогодні вперше помітила ці полоси, але знайшла в запитаннях на цій сторінці, що це через напругу. Як на мене - аргумент не дуже, так як з сьогоднішніми технологіями це питання не мало б виникати. Для прикладу: до цього мала 22-дюймовий самсунг, то там такої штуки не спостерігалось. На інших двох бюджетних телевізорах також не було аналогічної проблеми за роки користування. При цьому у мене в квартирі встановлено все необхідне обладнання, щоб запобігати збоям в напрузі.

Деякі висновки: спочатку дійсно був "вау-ефект", так як до цього часу всі телевізори були максимум до 32 дюймів. Плюс ще й картинка крута, звук, функціональність. Але сьогодні цей ефект почав псуватися через WiFi модуль та полоси від напруги. Якщо з полосами я ще готова миритись, так як з ними поки був лише один випадок, то з постійними реконектами WiFi модулю взагалі ні, адже основний контент я дивлюсь через інтернет.

Відео полосок додавати не стала, так як вони нічим не відрізняються від тих, що вже показали на відео в розділі запитань. Натомість додала фото пульта ДУ, можливо комусь буде корисно бачити, як він виглядає.

Достоинства:
    QLED екран, зручна ОС Google TV, чітка та якісна картинка, хороший звук.
    Недостатки:
    WiFi модуль не дуже надійний, кольорові полоси на екрані
  • Валентин

Вітаємо, Валентин. Дякуємо за Ваш відгук!

• Горбачевский В***

Телевізор дуже сподобався,якість картинки чудова. Гарний звук,сабвуфер робить свою роботу. Звичайно,до аудіосистем далеко,але в порівнянні старим Самсунгом і новішим Ківі не зрівняти. Багато налаштувань. Треба трохи часу,щоб розібратись і підлаштувати під себе. Телевізором задоволений.

Достоинства:
    Якість-ціна
    Недостатки:

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного перегляду!

• Поліна П***

Користувались 8 років телевізором LG і хотілось вже оновити. Розглядали спочатку теж LG і Samsung, але подивились що з тими ж характеристиками можна взяти бюджетніший варіант. Тому зупинились на TCL з Qled екраном.
    Телевізор чудовий, картинка якісна, операційна система максимально зрозуміла, швидко все налаштували. Обирали між цією маркою та Hisense з тими ж характеристиками, порадили взяти TCL. Однозначно не шкодуємо про покупку))
    І дякую розетці за безкоштовну доставку до дверей, супер сервіс!

Достоинства:
    QLED екран, ОС Google TV дуже зручна, є ігрові режими, де частота оновлення екрану збільшується, адекватна ціна в порівнянні з іншими відомими брендами
    Недостатки:
    У моделі на 50 дюймів відсутній сабвуфер, він іде на 55 дюймів. Але все одно звук чудовий)

Вітаємо Вас, Поліна! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Юрий К***

Отличный телевизор

Вітаємо, Юрій! Дякуємо за Ваш відгук.

• Вадим

Непоганий телевізор.
    Придбав для спальні і скажу, що діагоналі в 50 дюймів більш ніж достатньо(відстань від очей до телевізора приблизно 2-2.2м). 43 дюйми все-таки замало(кажу з досвіду, бо цей та замінив 43 дюймовий), а 55 - забагато тому, що діагональ збільшується, а якість зображення така сама і зблизька це стає помітно. Звісно можна дивитись лише 4к контент, тоді мабуть і 65 дюймів зблизька буде норм, але нажаль більшість контенту в hd, fhd, тому раджу вибирати діагональ не більшу ніж вам потрібна для приміщення.

Якість картинки - хороша. QLED від звичайного LED відрізняється насиченістю кольору, як на моє суб'єктивне відчуття, але вау ефекту від QLED - не було.
    Яскравості і контрасності більш ніж вдосталь. На попередньому тв мені цих параметрів не вистачало, тут - якраз.

"Мозок" та операційна система: телевізор досить швидкий, майже не тупить. Це взагалі найбільш шустрий телевізор з тих що користувався у себе чи у друзів. Багато пам'яті, тому не треба перейматися за кількість встановлених додатків і це дуже добре. На попередньому тв було 8гб пам'яті, з яких ще система гігів 4-5 займала і цього обсягу вже не хватало.
    Операційна система: прикольна, досить зручна, якщо трохи звикнути. До цього користувався системою android - google tv на неї схожа, але відрізняється, як на мою думку, в кращу сторону.
    Взагалі вибирав телевізор саме з google tv, чого і Вам раджу(або android tv). Закриті операційні системи - це ще той квест при використанні в наших краях.

МІНУСИ: стикнувся лише з одним - відсутній вихід для навушників. Прошу не плутати з наявним входом AV - він для підключення двд плеєра чи ще яких девайсів через "тюльпан". І скажу - це проблема, якщо у вас колонки лише з 3.5мм джеком. Підєднав через блютуз адаптер, але виникла інша проблема - затримка звуку. Вирішується ця проблема в налаштуваннях: вмикаєте одночасно в налаштуваннях звук з блютуз і колонок телевізора(в них буде розсінхрон), а далі виставляєте затримку звуку - доки не пропаде розсінхрон.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд(тонкий, виглядає стильно), якість зображення, google tv.
    Недостатки:
    Відсутність виходу на навушники.

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук.

• Михайло Л***

Швидко доставили, задоволений якістю картинки, легкий у користуванні.

Достоинства:
    Ціна, якість зображення, GoogleTV.
    Недостатки:
    Не виявленно.

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук та бажаємо приємного перегляду.

• Максим

Гарний телевізор, враховуючи вартість.
    Сподобалась якість зображення та звуку. Для мене була критичною наявність Google TV, тому зупинився на даній моделі і не пошкодував. Однозначно рекомендую для покупки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Пульт хотілось мінімалістичніший

Вітаємо Вас, Максиме! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду!

• Віталій В***

Доставили вчасно. Все підключили та протестили. Нарікань не має. Чудова гама кольорів. За ці гроші досить хороший телевізор.

Достоинства:
    Якісна картинка
    Недостатки:
    Не виявив

Вітаємо Вас, Віталій! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного перегляду!

• Андрей В***

Был куплен на замену Hisense 40B6600PA в спальню. Этот Hisense через несколько лет начал так дико тормозить что просто выбесил. Загрузки были по минуте, по две, я не преувеличиваю, реально, жутко всё глючило и тормозило, сбрасывать пробовал, не помогало особо...
    И вот заменили его на этот TCL, просто супер, на старом ещё засветы были, тут же попался хороший экран... та и больше.... звук приятнее, НЕ ТОРМОЗИТ пока, что самое главное было для нас. Одни плюсы. Правда не знаю как на счет за 21 000грн, может быть есть и другие варианты, но я покупал на черную пятницу со скидкой, за 17000 с чем-то в 2024году и за эту сумму нет вообще никаких альтернатив.

Достоинства:
    За свои деньги (на черную пятницу 2024), это было 17 тысяч с чем-то, в нем отлично всё.
    Недостатки:
    Их нет, разве что в будущем когда-то будет тормозить смарт, но устаревает всё.

Вітаємо Вас, Андрій! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

• Олег

Вибирав між цим телевізором та Hisense і не секунди не пошкодував, якість зображення та звуку за ці кошти дуже крута, меню просте та зручне.

Достоинства:
    Звук (має вбудований саббуфер), якість зображення, AirPlay, наявність HDR, просте меню
    Недостатки:
    Поки не виявлено

Вітаємо, Вас Олег! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

Как по засветам?

• Валерий Г***

Дуже задоволений покупкою, кращий телевізор за свої гроші
    Серед 60герц топ
    Дуже здивував і сподобався звук, в іншій кімнаті стоїть самсунг із саундбаром jbl то звук думаю на одному рівні,
    Купляв дитині для ps, тут після ввімкнення режиму «гра» просто супер, дитина яка постійно грає різницю одразу оцінила

Достоинства:
    звук і якість картинки
    Недостатки:

Вітаємо, Валерій! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування.

• Сергій С***

Сумніваюсь шо jbl буде на одному рівні з пласким звуком тв.