- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Дуже добре гріє. Товаром задоволена. Користуюсь вже 3 місяця. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидкість нагріву
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Чудовий ланч-бокс. Брав на подарунок, тато задоволений
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Замовила ланч-бокс для сина, він роботает поза стаціонару, и зараз проблеми з підігрівом обіду немає, все чудово працює,відповідає опису, дуже задоволені, рекомендую
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Замечательний ланч бокс, бистро греет
- Достоинства:
- Бистрота нагрева, 20 мин
- ПользовательОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Купил 2 штуки, реально работает. Очень удобно, было бы идеально если бы поддоны для еды были раздельные.
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- РодіонОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Ланч боксом задоволений на всі 100%, гріє, що аж прилипає. 30 хвилин достатньо. Три відділи зручно, щоб взяти все що хочеться!
- Достоинства:
- Добре гріє
- Недостатки:
- Великий за розміром, гадав що буде менший, але це не критично. Свою роботу він виконує чудово.
- Продавец Brix
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Дуже задоволена
Замовляю вже вдруге- Продавец Brix
- анна м***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Ланч-бокс хороший, гріє добре.
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
В перевагах.
- Достоинства:
- Простий в експлуатації. Дружина задоволена, гріє їжу добре, +-30 хвилин.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
купила чоловіку на роботу. Гріє нормально.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Працює чудово, їжу розгріває, повністю задоводений
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Белый
Брав дружині для тормозків, дружина дуже задоволена. Сам лоток металевий, нагріває швидко, в відсік для ложки влазить і провід живлення. Пластик міцний і якісний, до того ж рік гарантії це приємно.
- Достоинства:
- Металевий лоток, якісний пластик, швидкий нагрів, виделка і ложка в комплекті, рік гарантії.
- Недостатки:
- Не виявив
- Станислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Дуже гарна річ, шкодую лише що раніше не придбав! Гарно гріє, мені вистачає 30хв. В авто гріти ще не доводилось. Якщо ви на роботу їздите не на власному авто, то з собою носити його не варіант, як на мене він дуже габаритний, я залишив на роботі.
- Достоинства:
- Дуже зручно, свою функцію виконує!
- Недостатки:
- Як на мене, то дуже габаритне
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Ланч -бакс приехал быстро ,хорошо упакован . Очень выручает на работе ,всегда можно разогреть еду.
Нагревается довольно быстро. Товаром довольна ! - Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Брала чоловікові на роботу. Гріє нормально пів години і їсть.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Товаром задоволена повністю. Нагріває їжу гарно. Приємно що ложка і вилка з нержавіючої сталі. Продавця рекомендую. Дякую.
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Купила для чоловіка на роботу. У нього там немає мікрохвильовки. І ось знайшовся чудовий пристрій для отримання гарячого обіду. Чоловік вмикає розігрів за 20-30 хвилин до обіду, цього хватає. Він задоволений, я тим паче)
Продавця також рекомендую.- Достоинства:
- Розігріває їжу, можна розігріти і від розетки і в машині, гарний дизайн, у комплекті є вилка та ложка, легко мити
- Недостатки:
- Не знайшли
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix. Объем: 700 мл. Цвет: Синий / Желтый
Товаром задоволений,все працює справно,доставили вчасно.Дякую.