Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Накладки на стики Skull & Co. White (6в1) для геймпадов Sony DualSense PS5 / DualShock PS4 / Pro Controller [455862619]

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Хороші накладки. Очікував меншого. Відчуваються якісними та дають відчуття більшого контролю стіків, особливо коли стіки вже не нові)

Достоинства:
    Щільно надягаються, приємні на дотик, не слизькі.
    Недостатки:
    Поки не виявив. Хіба що не вистачає різноманітних кольорів, тільки білі та чорні.
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Євген

Замовив ще одні в подарунок!

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Весь комплект шикарний, кожен вид застосовую за призначенням

Достоинства:
    Краще чим рідні стіки

• Ольга П***

Якісь супер!

• Вячеслав Ф***

покупкою задоволений

• Максим Г***

Наразі покупкою задоволений

Достоинства:
    Зручні, непогані на дотик
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки виявилися справді чудовими! Якість матеріалу відчувається з першого дотику — вони мʼякі і, приємні та не ковзають. На стіки
    сідають щільно, нічого не злітає навіть під час активної гри. Дуже комфортно тримати контролер у руках, пальці не втомлюються, а керування стає точнішим. Для Sony DualSense PS5 підійшли ідеально. Зовнішній вигляд теж класний — акуратно виглядають і не псують дизайн.

Достоинства:
    • приємний матеріал
    • щільно тримаються на стіках
    • покращують хват і точність
    • підходять під кілька моделей геймпадів
    • виглядають акуратно
    Недостатки:
    Не виявив — повністю задоволений покупкою.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Дуже круті, керування стіками стало значно зручніше.
    Взяв такі самі ще й на стімдек

Достоинства:
    Якість, тактильні відчуття
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Хвилювався що не підійдуть або ковзати чи бовтатись будуть, ні, все чудово, сіли як рідні граю і навіть забув що поміняв накладки. Ще і комплект такий гарний підлаштовуй собі як хоч накладки.

Достоинства:
    Комплект. Різні варіанти накладок.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Гарні якісні накладки , одягнулися легко .
    Мають гарний вигляд

Достоинства:
    Якісний приємний матеріал , добре тримаються ,є 4 варіанти висоти

• Миша А***

Гарні накладки, підійшли чудово

• Артур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

На вигляд гарні, повністю виконують свої захисні та ігрові функції з прицілювання.

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Не має сірого кольору для dualsense 30th )
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Белый

Гарно виглядають та добре зроблені. На стіки легко одягаються.

Достоинства:
    Красиві, якісні

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки чудові. Лягли як рідні. Дуже зручні, не слизькі. Продавця рекомендую.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

З тих що в мене були напевно найкращі накладки, приємні на дотик.

• Юрій Т***

Норм накладки

• Анатолій С***

А чего они такие пошарпаные? Это они такие из коробки или просто после пользования?

• Юрій Т***

Справа - родная накладка, слева - купленная здесь. Ну пару пылинок на ней есть.

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Сподобався на дотик, та легкий у використанні , купив так як оригінальне покриття на стіках почало стиратися, рекомендую

Достоинства:
    Якісний матеріал, все зручно

• Перельотов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки якісні та зручні,швидка доставка,та безкоштовна на розетку.
    Покупкою дуже задоволений,дякую.

Достоинства:
    Якість,варіативність комбінацій,ціна,гарно тримаються

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Гарні накладки. Не ковзають, тримаються на стіках добре

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Якість навіть краща за оригінальні накладки від соні. Рекомендую використовувати подвійну накладку для збільшення висоти стіка

Достоинства:
    Якість, варіативність, ціна

• Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Довго обирав стіки, бо хотів щось адекватне і так щоб не дуже дорого. Ці наче нічого так, якісні і не відчуваються як якась дешева резина. Користуюсь вже більше місяця, нарікань взагалі ніяких. На Dualsense PS5 стали гарно.

Достоинства:
    Гарно тримаються, зручно чіпляти на стік, приємні на дотик.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Ivan

Vader 4 pro все чудово.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Накладки якісні та зручні, швидка доставка

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Яременко В***

Якісні накладки.

Достоинства:
    Приємні на дотик.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный

Поки все дуже подобається.
    Пошукав відгуки на реддіті про кращі накладки, рекомендували ці, не шкодую

Достоинства:
    3 набори накладок під різні цілі/тактильні відчуття, доступна ціна
    • Продавец  Pristavkin Dim