- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
пара накладок из комплекта слегка обдертые по краям и испачканы краской. на работоспособность не влияет
- жека в***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Все классно все подошло теперь в шутерах удобнее наводится на цель стало
- Достоинства:
- Пальцы на соскальзывают
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Трошки малуваті, але натягнути можна
- Достоинства:
- Зручніше грати( чуттєвіший стік)
- Продавец Pristavkin Dim
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Продавець замовлення обробив швидко але розетка доставляла 2 дні.
Якість накладок мені дуже сподобаюсь, приємні і не склизькі. Грати набагато приємніше чим оригінальними сітками - всім рекомендую)))- Достоинства:
- Якість, ціна, швидкість обробки замовлення
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Накладки супер.Добре сидять.Не спадають.
- Достоинства:
- Якісні
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Pristavkin Dim
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Замовляв на додатковий геймпад. До цього мав один комплект (від іншого виробника) і треба було ще один і тут така пропозиція. За такі гроші три комплекта під пізні розміри ризинок що стало цікаво. Здивувала якість чомусь для мене вони дуже приємні на дотик і не створюють дискомфорту. Тому старий комплект викинув у сміття. Дякую продавцю за якість і оперетивність у відпрацюванні замовлення.
- Достоинства:
- Матеріал, якість, ціна та кількість.
- Продавец Pristavkin Dim
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Все підійшло. Накладки супер.
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с синим
Всім привіт
Дуже швидко прийшли накладки. Дуже якісно все виконано, особливо колір)
Дуже рекомендую цю компанію- Продавец Pristavkin Dim
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Чудовий товар і продавець
- Достоинства:
- Накладки не ковзають, сидять прочно, няшно виглядають
- Продавец Pristavkin Dim
- Черненко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Якісні накладки, приємні на дотик, брали к пс 5. Рекомендую
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец Pristavkin Dim
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с красным
Прийшли накладки у нас два джойстика до Хбоксу старий і новий і накладки чудово закрили потертості на стіках старогоб а також класно по розміру підійшли тепер зручно грати
- Достоинства:
- Якість, дуже класний матеріал на дотик, є можливість поставити накладки різного розміру під себе і швидкість доставки
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный с белым
Було дуже приємно мати справу з цим продавцем, який орієнтований на своїх покупців на 200%!!! Товар якісний, дуже швидко отримала і за це безмежно вдячаі!! Продавця і товар рекомендую однозначно!.
- Достоинства:
- Якісний товар і був дуже швидко та вчасно відправлений