Отзывы покупателей о Алюминиевая теплопроводная пластина для смартфона MEMO VC-01 для улучшения охлаждения магнитных кулеров [455862834]
Есть в наличии
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim. Цвет: Черный
Насправді якіна річ з товстого алюмінію з якісною термопастою та саме надійними та якісними кріпленнями з двох сторін.
Справді дуже активно відводить тепло в парі з кулером тогож виробника.
Майте на увазі: що сама пластина з досить товстого алюмінію і ще має шар аналогічної товщини термопасти, тож після фіксації на задню частину девайсу про чохол можна в принципі забути.- Достоинства:
- Якість, функціонал, ціна.
- Недостатки:
- Ні.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Після того як приклеїв відвалилась через пів години, це що за бред? Ви можете зробити нормальну клейку частину? Сильну!!! Поверніть гроші або відправте нормальну пластину !
- Продавец Easy Gaming
Вітаємо! Дякуємо за звортній зв'язок! Ми хочемо розібратися в цій ситуації та допомогти вам, тому вже написали в особисті повідомлення в чаті Rozetka
Хотіли б також уточнити, що є певні моменти, на які слід звертати увагу: поверхня вашого смартфона або планшета має бути рівною, не закругленою; поверхня, на яку кріпиться пластина, повинна бути суха та чиста; не треба використовувати смартфон пів години, щоб пластина добре приклеїлася.
У будь-якому випадку будемо вдячні за вашу відповідь та із задоволенням допоможемо знайти оптимальне рішення
- Даня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Завдяки пластині телефон не так сильно нагрівається. Але пластина відклеюється, і процесор починає грітися. Тож від пластини, вважайте, користі нуль.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Со своей задачей отврда тепла справился, но клеиться к корпусу samsung s23 просто ужасно. Так же есть конфликт с чехлом
- Достоинства:
- Теплоотвод
- Недостатки:
- Не приклеился
- Артём Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Купував для кулера Redmagic cooler 6 pro, та телефону Redmagic 10 Air, із за того що поверхня стікляна минула оригінальна пластина швидко відклеювалась, а з цією таких проблем не має, та добре відводить тепло
- Достоинства:
- Плотна пластина, добре кріплення кулерв
- Недостатки:
- Не побачив
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
За Oneplus 10pro не зацепился. Совсем. Хотя корейка поверхность была в норме. Заводская пластина от кулера держится прекрасно, а эта и 5 секунд не висит.
- Недостатки:
- Бесполезна для oneplus 10pro
- Тимур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Пластина не тримається на телефоні. Я протер телефон спиртовою серветкою, приклеїв, прижав книжкою пластину та залишив на 1 годину. Зараз кулер поставив, граю в гру та вона тупо відпадає та не тримається. Я відліпив все що треба було, нічого зайвого не відірвав
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластина погано тримається
- Продавец Easy Gaming
Доброго дня! Ваше звернення прийнято.
Ваше питання вже в обробці — з вами найближчим часом звʼяжеться відповідальний менеджер. - Тимур М***
Питання вирішили, надіслали нову пластину та все тепер чудово
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Пластина просто супер , зовнішній вигляд телефона з нею під прозорим чохлом це щось круте.
- Достоинства:
- Набагато якісніша ніж оригінальна пластина в комплекті cx07 і в два рази товстіша , коли охолоджується як лід.
- Недостатки:
- Через свою товщину під чохлом телефона трохи випирає
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Гарна пластина, справді допомагає. Тримається гарно і навіть одного разу коли я її відклеїв, зміг знову приклеїти на "рідний" клей і все тримається до сих пір.
- Достоинства:
- Ефективна
Дешева
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
пластина нормальная, ничего необычного
- Недостатки:
- не работает нфс, устройство сяоми редми 10
- ЮвикОтзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
Класная штука телефон стал лучше охлаждается я доволен
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Охлаждение хорошое но не работает NFC
- Достоинства:
- Охлаждение
- Недостатки:
- Не работает NFC
- Даниил З***Отзыв от покупателя. Продавец: Easy Gaming. Цвет: Черный
отличий сервис ребята заморочились проверили подойдет ли на мой телефон эта пластина и показали как будет лучше мне ее поставить мне нравится рекомендую
- Продавец Easy Gaming
Дякуємо за зворотний зв'язок! Як ваші результати охолодження із пластиною?
- Всеволод К***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Мало того що не підходить, по розмірам не стає, ще може корпус пошкрябати. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підходить до IPhone 15 Pro Max
- Віталій У***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Кулер замітно краще став охолоджувати. Виконано якісно, слідів на телефоні не залишає, клеїться добре. Рекомендую. Єдиний мінус, що через цю пластину у мене не працює магнітна зарядка, але як на мене це не сильна проблема.
- Адам Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Я вирішив спробувати пластину для увеличення площі охолодження, і результати виявилися вражаючими. Ця пластина стала чудовим доповненням до моїх ігрових сесій і забезпечила додаткове охолодження мого смартфона.
Переваги цього аксесуара очевидні. Він має компактний дизайн і легко прикріплюється до задньої частини мого телефона. Пластина володіє великою площею, що дозволяє ефективно розсіювати тепло, яке генерується під час ігор чи важких завдань.
Найбільш вражаючим було покращення процесу охолодження. Після використання пластини, я помітив, що телефон залишається прохолоднішим, навіть під час тривалих геймінгових сесій.
Я рекомендую її всім, хто шукає спосіб підвищити охолодження свого телефона під час інтенсивного використання.- Достоинства:
- Зручний і стильний
- Недостатки:
- Не знайшов
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный
Брал данную пластину для телефона xiaomi 11t pro идеально подошла, использую ее в комплекте с куллером который приобрел к этого же продавца
(350212269)- Достоинства:
- Хорошо распределяет охлаждение и отлично охлаждает телефон
- Недостатки:
- Не сильно понравилась клейкая основа, немного слабовата