Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Детская развивающая дуга игрушка на коляску кровать автокресло стульчик для кормления с прищепкой подвесная арка Play Arch пчелка и божья коровка

• AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  95% позитивні, 5% нейтральні, 0% негативні.
    Всього проаналізовано 36 відгуків. Клієнти дуже високо оцінили універсальну дитячу дугу-іграшку: більшість зазначає її якість, яскравість, функціональність та зручність у використанні. Особливо підкреслюють, що іграшка подобається дітям і допомагає зайняти малюка на деякий час. Покупці цінують універсальне та надійне кріплення до різних поверхонь (коляска, ліжечко, автокрісло, стільчик) і швидку, ввічливу роботу продавця. Суттєвих недоліків користувачі не зазначають.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже універсальна іграшка, підходить під коляску, автокрісло. Цікава для дитини, не набридає. Рекомендую !!

• Анжнеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Хороша іграшка, малюку дуже подобається. Яскрава, цікава, привертає увагу. Зручно кріпиться, якість хороша. Покупкою задоволені!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже задоволена продавцем)), в мене не виходило оплатити коштами пакунок малюка, то перетелефонували, допомогли..все прийшло цілими і гарно запаковане, єдине доставка чомусь спізнилась, писала розетка на одне число , а прийшло на день пізніше(((

Достоинства:
    Все подобається, все працює.
    Недостатки:
    До товару претензій не має. До доставки є.
  • Яна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже цікава іграшка , навіть для двох місячного немовля

Достоинства:
    Доброзичливий персонал. Швидка доставка.
  • Олег К***

Якісна,добротна іграшка

Достоинства:
    Якість
  • Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Хороша якісна дуга. Користуємося вже місяць і ще все ціле. Малому (7 місяців) сподобалася бджілка, а особливо її вуса (масажує ними ясна, поки лізуть зуби). Зараз зрозумів, що можна крутити кулю, то грається нею. Із захопленням дивиться як крутиться вітряк, але сам ще не здогадався як його розкрутити. Звісно іграшки швидко набридають, але нам ця дуга допомагає ненадовго відволікти увагу доки їдемо кудись далеко машиною.

Достоинства:
    Зручно кріпити до автолюльки, ліжечка, дитячого візочка.
  • Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Швидка відправка ,та якісна іграшка.Дякую!Рекомендую однозначно

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Чудова іграшка дитина грається з задоволенням

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Товар у відмінній якості. Все сподобалось. Швидка доставка на пункт видачі.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Все прийшло як треба) дуже оперативно)

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Якісний товар, гарна іграшка. Дуже подобається універсальність кріплення, це великий плюс. Порадувала швидка доставка

• Наталія М***

Гарна іграшка, відповідальний продавець

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Чудова іграшка, дитина повністю нею зайнята, якісні елементи, дуже хороше кріплення. Є за що подьоргать, шуршить, пищить. Клас

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Игрушка в целом хорошая: яркая, качественно сделана, привлекает внимание. Видно, что задумка интересная и развивающая.
    Но есть нюанс — фигурки оказались довольно крупными. Мой малыш (4, 5 месяца) их испугался.
    Возможно, для детей постарше игрушка подойдёт отлично, но для совсем маленьких лучше учитывать этот момент.

• Ярослав В***

В гарному стані. Дитині цікаво

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Товар повністю відповідає зображенню.
    На даний момент - це найбільш вдала іграшка для донечки. Легко кріпиться, добре привертає увагу і має багато забавляючих елементів

Достоинства:
    Кольори, мотузки, шелесткі елементи, мобільність
  • Інна Д***

Іграшкою задоволені

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Гарна та міцна іграшка, відповідає заявленому опису. Швидка відправка, зауважень до продавця немає.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Гарна дуга, прикріпили на коляску. Дитині сподобалась)

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже крута іграшка яка сподобається всім дітям. Менеджер швидко оформив доставку і відправив товар в той самий день. Рекомендую !

Достоинства:
    Крута іграшка за такі малі гроші
  • Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже чудова річ. Можна вішати як на коляску, так і на ліжечко. Іграшки можна зняти і гратися окремо. Швидка відправка.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Хороша іграшка. Малечі сподобалась. Зацікавлено розглядає всі деталі і тягнеться до них! Дякую

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дуже сподобалося. Швидка відправка. Якість гарна. Дуже зручно, що можна прикріпити будь-де, як на віночок так і на стілець і на кроватку

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Доставили швидко, чудова іграшка, дитині зайшло))

• Марина Р***

Чудовий, якісний товар

• Оля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Відправили швидко, іграшка упакована якісно, малюк задоволений

• Євгенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Чудова іграшка,моей дитини сподобалось, доставили швидко

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Чудова іграшка, швидка доставка. Дитині подобається.

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Дякую за швидку доставку. Сама дуга з хорошою пластику, яскрава, цікава, всі механізми працюють. Замовленням задоволена.

Достоинства:
    Якісна, яскрава дуга. Всі механізми працюють. Універсальна. Швидка доставка.
  • Марія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Прийшло все дуже швидко. Купляла на подарунок. Все дуже якісне, сподобалося що батькам, що самій іменинниці. Прийшло все ціле.
    Повністю задоволена

Достоинства:
    Нахиляється в любу сторону та кріпиться практично на всі поверхні
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ганна Ш***

Клас

• Яніна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Ця дуга стала улюбленою річчю дитини! Спочатку не була впевнена, чи буде цікаво, але малюк відразу почав тягнутись до іграшок, розглядати їх і навіть “розмовляти” з ними) Якість приємно здивувала: все акуратно зроблено. Кріпиться зручно, тримається добре. Користуємось щодня і це прям топова покупка серед дитячих дрібничок) Рекомендую)

Достоинства:
    Універсальне кріплення, можна закріпити на коляску, кроватку, стільчик, шезлонг
    • Яніна Ш***

Забула додати, що можна оплатити картою Пакунок Малюка та виплати до року)

• Даніела Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

прийшло швидко, без проблем, все добре)

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Все сподобалось. Гарна іграшка, дитина залюбки бавиться.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Отримали дитячу іграшку,яскрава,цікава,різнокольорова,малиш із задоволенням дивиться щодня.Дякую за своєчасність та швидку доставку.

Достоинства:
    Зручність і гнучкість
    Недостатки:
    Не має
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KiddoClub

Все чудово! Якісна іграшка, відмінно підійшла на каляску і в дитяче крісло, дитині дуже сподобалася

Достоинства:
    Все відповідає фото і опису, не має неприємного запаху
    Недостатки:
    Не знайшла