Отзывы покупателей о Пылесос 2 в 1 для компьютера и электроники, беспроводной распылитель сжатого воздуха 90000 об/мин и мини-пылесос 12 КПа (3 скорости, 7000 мАч, со светодиодной подсветкой) для клавиатуры, ПК, уборка дома, автомобиля

Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Ну. Все було чудово, до моменту, як прийшлось розбирати його, щоб почистити сам моторчик. Це просто жах, я не можу інакше описати цю конструкцію.
    Ба більше, навіть розібравши з дуже великим трудом, я не можу його тепер скласти. Провода від мотора до плати настільки короткі, і під них нема прорізів, що вони просто почти розірвались.

• Продавец  RID

Доброго дня, нам дуже шкода що таке трапилося. Проте не можемо зрозуміти навіщо було розбирати продукт. Якщо він був не робочий то діє гарантія. Тому ви самі отримали відповідь на своє зауваження щодо тонких проводів. Ми можемо додати більше, якщо ви розбиратимете будь-яку техніку Apple то також можете пошкодити щось адже там ще тонші шлейфи та проводи. На майбутнє не рекомендуємо цього робити з жодною технікою.

• Андрій П***

Та, проблема в тому, що я не розумію як працює ця гарантія "на відстані". Ніколи не користувався нею. Я розумію свої помилки, зауваження в цілому тільки до укомплектування запчастин в корпусі. Зроблено дуже не інтуїтивно.
      P.S: Можливо, в моєму випадку гарантія і не діяла б, бо розбирати прийшлось із-за моєї ж помилки :)

Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Все відповідає опису, всі комплектуючі на місці, коробка ціла, гарантійний талон наявний. Батько сказав, що пилососив машину і в принципі підходить навіть для такого. На максимальних обертах пропрацював 10 хвилин після зарядки рекомендованим вольтажем з інструкції (5V/2A). Надіюсь не буде інцидентів з акумулятором))
    Окреме спасибі хочу виголосити продавцеві, тільки тому, що настільки відданих і ввічливих, щоб зняти цілу Відео-інструкцію, дуже мало. На моїй пам'яті, з всього, що я замовляв, були ще тільки два продавці з таким відношенням до своїх клієнтів, в позитивному сенсі.

Достоинства:
    Регулювання швидкості, індикація, комплектація.
    Недостатки:
    Можливо час роботи, особливо з часом і деградацією акумулятора.
    • Продавец  RID

Дякуємо за приємні слова, та чудовий та технічний відгук. Ми стараємось працювати так як для себе. Клієнт для нас - це більше друг та людина зі спільними інтересами. Адже все що ми маємо ми також використовуємо у власному житті. Тому приємно ділитися враженнями та допомагати із пристроями які в нас є ) Бажаємо приємного користування а якщо щось - будемо раді чути Вас знову. Гарного Вам дня!

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RID

Потужність та набір комплектів влаштовує. Великий мінус, що перше використання заряду вистачило сумарно на 15 хв, всі наступні не більше 3хв, і розрядився. Не рекомендую даний товар.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Заряду вистачає на 3 хв.
    • Продавец  RID

Доброго дня, нам прикро що Ви залишились засмучені покупкою. Дивний випадок розряду після 3 хв. На найвищій швидкості 9 тис обертів має вистачати на 18 хв. Можливо ви заряджали швидкісною зарядкою пристрій? Ну і звісно Ви можете звернутися завжди до нас за вирішенням якихось проблем у роботі чи технічних нюансів. Шкода що одразу пишете негативний відгук про товар. Примітка: Продано близько 250 шт таких пристроїв і все працює у інших. Ми теж таким користуємось за нагоди.

• Михайло

Зручний

• Продавец  RID

Дякуємо за відгук, нехай служить в користь