Отзывы покупателей о Стильная 3D маска для сна и отдыха для мужчин и женщин с эффектом памяти Повязка на глаза из эластичной дышащей ткани + беруши для ушей 3D Mask STEEP Черная

Оценка пользователей 4.97/5
  • Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Зручна м'яка маска яка не тисне і гарно сидить на обличчі

Достоинства:
    Не давить і тісно прилягає до обличчя
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый

Маска дуже гарна, красива, акуратно зроблена. Спочатку пахла неприємно, технічно, але за 2 дня запах повністю пройшов. Коли сплю - добре тримається. Застібка збоку. Що дуже зручно, бо не у всіх масок так.

Достоинства:
    Гарна якість, красива, зручна
    Недостатки:
    Спочатку неприємно пахла
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В цілому все на рівно, зручно і продумано, єдине що в жару не використаєш бо перегріває дільнку на очах. А так все чудово, особливо сподобалось що світло не проникає до очей

Достоинства:
    Добре відсікає світло, ремішок, мягке
    Недостатки:
    Якщо в жару використовувати то буде тільки гріти і кидати в пот
    • Соответствие размерной сетке

Добрий день, Андрію
      Дякуємо за розгорнутий відгук
      Раді, що маска Вам зручна та справді добре блокує світло - це одна з її головних переваг.

Так, у спеку дійсно може бути тепліше через щільну посадку - маска створена з м’якого матеріалу, який щільно прилягає до обличчя для максимального затемнення.
      Можна спробувати використовувати в прохолоднішому приміщенні або з кондиціонером - комфорт суттєво покращиться.

Гарного Вам відпочинку!

• Мелихов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Идеальная маска! 100% блокирует свет. Отправка быстрая. Получил на сл день после заказа. Рекомендую!

Достоинства:
    100% блокировка света

Дякуємо за чудовий відгук
      Раді, що маска Вам сподобалась і справді повністю блокує світло - це її основна перевага. Вона виготовлена зі спеціальної тканини з ефектом пам'яті, завдяки якій ідеально повторює контури обличчя та не створює тиску на очі, що забезпечує максимальний комфорт під час сну.

Нехай служить Вам довго, а ваш сон буде якісним і комфортним

• Олена П***

Придбала маску ще 04.04.25. Був "тест драйв" вдома, коли чоловік дивився серіал протягом ночі, а я, завдяки масці, могла спати поряд у повній темряві та в обіймах :). Але справжній Вау відчула у дорозі, коли їхала в автобусі: маска має товстеньки "бортики", якими можна притулятися до віконця, та спати у повній темряві більш менш комфортно в дорозі (на скільки це можливо в автобусі).

Достоинства:
    М'якість, повна темрява, паролонові "бортики"
    Недостатки:
    Не можна сказати, що тканина "дихаюча", але це невеликий недолік
    • Продавец  Unrival Steep

Олена, дякуємо за такий детальний відгук)
      Раді чути, що маска для сну допомагає Вам відпочивати вдома та навіть у дорозі.

М’яка пінна вставка з ефектом пам’яті дійсно повторює контури обличчя, створюючи повну темряву.

Нехай Ваш сон буде спокійним, а подорожі - безпечними

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Вже пройшло достатньо багато часу. Чекала аби перевірити, чи буде маска вбирати запахи, але ні. Зручна, чоловік трохи звикав до регулювання але зараз вона для нього дуже зручна

Добрий день, Наталія
      Дуже дякуємо за Ваш відмінний відгук.
      Раді чути, що маска для сну добре себе показала навіть після тривалого використання. Так, матеріал не вбирає запахи. Раді що після невеликого періоду звикання стала зручною і для чоловіка.
      Нехай вона дарує Вам якісний сон і затишок щодня.
      Бажаємо спокійних ночей і мирного неба над головою

• Ирина С***

Мега швидка доставка, з сьогодні на сьогодні. Маска дуже сподобалася. Зручно, м'яко, темно. Дякую.

• Продавец  Unrival Steep

Добрий день. Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Раді, що маска для сну сподобалася та забезпечує комфорт і темряву для відпочинку. Дякуємо за високу оцінку нашої доставки!
      Будемо раді бачити Вас знову!

• Юлія Д***

Загалом маска непогана, але тим, хто не користувався доведеться звикати до того, що маска може впиратись в подушку і трохи давити на шкіру обличчя.

Достоинства:
    Не пропускає світло взагалі, що дає змогу добре виспатись. Є регульованою, кожен може підлаштувати її під себе, якщо тисне послабити і навпаки. Матеріал навколо очей приємний, тримає форму
    Недостатки:
    Зовнішня частина маски та бокові трохи твердуваті, трохи еластичності додати б
    • Продавец  Unrival Steep

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що маска для сну сподобалась і допомагає забезпечити темряву для хорошого сну. Розуміємо, що звикати до нового аксесуара може бути непросто, особливо якщо це перша маска такого типу. Дякуємо за зауваження щодо еластичності — ми враховуємо такі коментарі для подальших покращень.
      Ваш комфорт для нас важливий, і ми раді, що ви змогли налаштувати маску під себе.
      Будемо раді бачити Вас знову

• Олійник Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Дякую за чудові маски, які ми використовуємо вже всією родиною. Доставлені дуже швидко.Тканина дуже приємна, ремінець еластичний, прилягає дуже щільно, при цьому не здавлює, світло не пропускає зовсім. Всі дуже задоволені.

Достоинства:
    М'яка, щільна, зручна. Чудова!!!

Добрий день, Людмило
      Дякуємо за Ваш чудовий відгук!
      Раді, що вся родина задоволена масками та їх комфортом. Приємно, що тканина і еластичний ремінець забезпечують зручність, а маска ідеально прилягає, не пропускаючи світло. Дякуємо, що оцінили якість нашого продукту!
      Будемо раді знову допомогти Вам у майбутньому

• Марія Т***

Швидка відправка, приємний сервіс, брала на подарунок - всі задоволені

• Анастасія Л***

Маска зручна, не пропускає світло. Відправили швидко

• Валерия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Маска супер. Брала для себя розовую. Свет нигде не проникает. Рекомендую.

Недостатки:
    Не заметила.
    • Соответствие размерной сетке

• Ольга Р***

світло ізолює добре

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Брала маску на довгий переліт, дуже недарма - мʼякенька, не просвічує, ніде не тисне. Спати комфортно. Доставка швидка, все супер. Дякую

Добрий день, Софія
      Дякуємо за відгук! Раді, що маска виправдала Ваші очікування і зробила переліт комфортнішим. Вона чудово підходить не лише для подорожей, а й для відпочинку вдома чи офісі. Носіть із задоволенням, і хай кожна мить відпочинку буде приємною!

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Хороша пов'язка, адаптується під форму обличчя, не просвічує, не тисне. Доставили вже наступного дня

Достоинства:
    Якість, швидка доставки
  • Анастасия Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Гарна маска

• Антоніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Чудова маска, можна спати всю ніч та вдень (спала при закритих шторах).

Достоинства:
    Гарна, регулюється ремінець, який за два місяці користування не розтягнувся. Планую замовити ще чорну для чоловіка.
    Недостатки:
    Потрібен був деякий час щоб звикнути, навчитись одягати та спати у ній. Виявилось, що ремінець краще опустити прямо над вухами, так краще фіксація. Важливо також відрегулювати під себе довжину ремінця, не боятись зробити тісніше. Іноді буває некомфортно дихати, тоді трошки вище піднімаю маску над носом.
    • Соответствие размерной сетке

• Ирина С***

Гарна повʼязка, не просвічує, тримається комфортно на голові

• Светлана К***

Дуже приємна маска. Легка, зручна, комфортно спати. Спочатку замовила 1 для себе на тестування, а після всім своїм подружкам на 8 березня. Доставка була швидкій, без зауважень. Рекомендую!

Достоинства:
    Легка, зручна, комфортна

Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що маска вам сподобалася та стала чудовим подарунком для подруг. Раді, що ви оцінили її комфорт і якість. Стараємось забезпечувати швидку доставку та найкращий сервіс. Будемо раді новим замовленням)

• Ангеліна Л***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

рекомендую!

Достоинства:
    зручна, світло взагалі не пропускає, дуже задоволена!

• Ірина Г***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Для мене маска для сну - найкраща остання знахідка. Сон став міцний і неважливо вдома я, в потязі, в готелі чи у друзів. Власне як і не важливо який час надворі. Це не перша моя маска, але цією задоволена більше ніж попередніми тому що і неї великий запас затягування ремінця і вона не розтягується, а також багато простору для очей за рахунок валика по периметру маски, тож якщо у вас нарощені вії, то можете не перейматись за їх збереження і в цій масці спати обличчям в подушку, вії залишаться на місці. Перевірено на собі
    Єдине що, якщо намастились кремом перед сном, то маска вбирає в себе жирність крему, але то можна попрати

Достоинства:
    Міцний сон, не розтягується, простора

• Олейник Л***

Маска чудова!! Найкраща зі всіх, що були до неї. Приємна на дотик. М'яка, не ковзає під час сну. Зовсім не пропускає світло. Комфортна для очей. Колір дуже ніжний!
    Окрема подяка продавцю за швидку доставку!!!

Достоинства:
    Дуже гарно тримається, не тисне на голову та обличчя, зручне регулювання за розміром.
  • Анастасія

Брала на подарунок. Подруга задоволена.

Достоинства:
    Не пошкоджує вії. Мʼяка та приємна на дотик. Ніжний рожевий колір. Швидка відправка.
    Недостатки:
    Не помітила.
  • Анна П***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купувала на подарунок подрузі, вона залишилась задоволена, дійсно перекриває світло

Достоинства:
    мʼяка, приємна до тіла

• Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный

Брала на подарунок - м'яка, приємна на дотик, не пропускає світло, зручно регулюється

• Інна Б***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

чудова маска! товар відповідає опису

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Швидко , рекомендую

• Мостовая А***

Маска сподобалася. Мʼяка , не пропускає світло. Доставка вчасно. Дякую!

• Олександра

Чудова маска, не пропускає світло, зручна, не давить, приємна на дотик.