Отзывы покупателей о Комплект органайзеров 2 шт VMHouse с боковыми ручками кофр размер S для хранения вещей одеял и белья 28х45х48 см черный (0006-0022)

Оценка пользователей 4.73/5
  • Єгор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Розмір S ідеальний для ковдр. Влізла тепла пледа + комплект постільної білизни. Сірий колір практичний.

Вітаємо, Єгор!

Дякуємо за відгук. Добре, що розмір S підійшов для зберігання ковдри та комплекту постільної білизни, а органайзери допомогли зручно організувати простір.

Такі кофри особливо корисні для сезонних речей, текстилю та домашнього приладдя, адже дозволяють підтримувати порядок у шафі без зайвого нагромадження. Матеріал добре пропускає повітря, тому речі зберігаються охайно та залишаються свіжими протягом тривалого часу.

Завдяки бічним ручкам органайзери легко діставати з полиць або переносити в інше місце, а складна конструкція дозволяє компактно зберігати їх, коли вони тимчасово не використовуються. Практичний сірий колір також добре підходить для щоденного використання та гармонійно виглядає в будь-якому інтер'єрі.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для організації простору та зберігання речей: ссылка

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Чудові органайзери, якість на висоті

• Олексій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Каркас тримає форму, навіть коли навантажиш повністю. В одному зберігаю постільну білизну, в іншому – зимові шапки та рукавиці. Дякую!

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Дуже зручний за розміром органайзер, у нього поміщається буквально все. Зручно, що є прозора частина, і видно, де що лежить

• Микита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Тепер у шафі ідеальний лад! Сезонні речі, ковдри, постіль все на своїх місцях і легко дістати.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Складаються, займають мало місця. Рекомендую!

• Костянтин З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Чудові органайзери для зберігання! 2 шт в наборі, розмір 28×45×48 см місткі, дякую!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Дуже зручно витягати кофр з-під ліжка або з верхньої полиці шафи. Класний формат органайзеру!

• Олександр П***

Вы наверно шутите , взяли 300 грн за 2 кулька из неплотной ткани

Достоинства:
    За такие деньги нет
    Недостатки:
    Что это за 2 куска ###@ вы прислали мне , я один вижу разницу с тем что на фото
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Для своєї ціни дуже зручний органайзер. Форму він не тримає, але при наповнені речами доволі охайно виглядає. Переповнювати тяжкими речами звісно не можна, бо тканина хоч і міцненьна, але не витримає навантаження. Я використовую для ковдр та постільноі білизни і мене все влаштовує

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Дякую Розетка за швидку доставку.

Достоинства:
    Органайзери дуже зручні та містки.
    Рекомендую.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Сподобався матеріал органайзерів. Зручний та місткий, вписався в інтерʼєр. Помістила два пледи та ще залишилось місце на ще один

Достоинства:
    Місткий, колір стриманий і вписується в інтерʼєр, а якщо багато речей і мало місця в шафі, то органайзер дозволяє замінити поличку, не створюючи візуальний шум
  • Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Доставка быстрая, органайзер в как в описании, все хорошо

• Ананьєва І***

Норм кофри.
    За Подарунок дякуємо.
    Приємно

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Зручний колір для зберігання пледів

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Зручні і місткі органайзери. Приємний бонус - щіточка.

Достоинства:
    Пластикове віконце дозволяє бачити, що знаходиться всередині
    Недостатки:
    Слабенька блискавка
  • Деніс П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Черный. Высота: 48. Ширина: 45

Рекомендую! Ідеально підходить для домашнього використання.

• Ірина П***

Якість та обслуговування 5/5

• Максим Р***

Якість на висоті

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

гарні органайзери,але не обійшлоь без брака....при окантовці одного органайзера зроблен пропуск і звісно дірка....не догледіли при пошиві!!!!

Недостатки:
    дірка
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Тетяна,

Нам дуже шкода, що Вам попався товар із пошкодженням. Це дефект даного екземпляра, і ми приносимо вибачення, що він дістався саме Вам.

Ми готові вирішити це питання. Будь ласка, зверніться до нас через листування по замовленню або скористайтеся кнопкою "Задати запитання продавцю".

З повагою, VMHouse

• Наталія О***

Добрі органайзери

• Продавец  VM HOUSE

Дякуємо Вам за відгук, Наталіє!

Дійсно, цей Комплект органайзерів для зберігання речей дуже якісний і ми раді, що він Вам сподобався.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

З повагою, VMHouse

• Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Серый. Высота: 48. Ширина: 45

Дуже гарні і великі органайзери, 2 пледи не заповнили на 1/4 найменший розмір. Дуже рекомендую для зберігання об'ємних речей

• Продавец  VM HOUSE

Вероніко, дякуємо за відгук!

Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар Комплект органайзерів для зберігання речей. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.

Щиро дякуємо за Вашу підтримку!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.

Будемо раді бачити Вас знову. З повагою, VMHouse