Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Отзывы покупателей о Гибридный инвертор Growatt SPF 6000 ES Plus 6 кВт/до 12000Вт/1-фазный/низковольтный 48В (GSPF6000ESPLUS)

Есть в наличии

5/5
  • Олег Л***

Відповідає очікуванням. Рекомендую.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Дуже швидка доставка. Вся стандартна комплектація.
    Поки що не підключив, але думаю, проблем не виникне. Дякую!

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Довго чекала доставку інвертора. Але продавець повідомив про затримку доставки інвертора і я погодилася чекати.
    Інвертор прийшов у повній комплектації. Інвертор якісно працює з батареєю Dyness. Не потрібно додатково встановлювати АВР, т.я. інвертор сам перемикається з міської мережі на батарею і назад

Достоинства:
    Якісна робота інвертора
    Недостатки:
    Я не побачила
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Дуже швидко відправили. Завдяки нормальній інструкції без проблем встановив та подружив з батареєю VISION. Дякую.

Достоинства:
    Якісний інвертор, зрозуміле меню, повна комплектація.
    Недостатки:
    не виявив
    • Олександр Б***

Підкажіть, будь ласка, як вам вдалося підключити цей інвертор до батареї vision? Який вибирали протокол, який шнур використовували?
      Буду дуже вдячний за відповідь.

• Дмитро

Вітаю, кабель робив сам, 1/2/3 піни інші не використовував. На інверторі спочатку 4й пін вгору потім вмикаю і обираю 5й протокол на інверторі - буде помилка, потім перемикаю на 1й, помилка зникає і видно відсотки на інверторі і в додатку. Але зараз працює в режимі USER без підключення кабелем, бо BMS батереї максимально її береже струм зарядки завжди 20А. А я зараз заряджаю і 30А і 40А, щоб швидше зарядитись. І якщо довго є світло, то може почати розряджатися батарея десь до 80% потім вона зарядиться знову. Але В умовах відключень втрата 20% перед виключенням критично. Більше інфи є на форумax greenpowertalk stroimdom і інших.

• Дмитро

Піни на батереї, а не інверторі.