Топи продажів

Отзывы покупателей о Мольберт дитячий 5в1 з полицею та папером для творчості та навчання Люмік

Оценка пользователей 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    95 відгуків:  89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативних
    Мольберт для дітей Lumik Premium отримав переважно дуже схвальні відгуки від покупців. Клієнти відзначають якісну та міцну конструкцію, продуманість матеріалів і багатофункціональність моделі. Особливу популярність здобула функція малювання світлом та великий комплект розхідних матеріалів у наборі. Покупці зазначають, що мольберт чудово підходить для розвитку творчих здібностей й навчання, а діти з захопленням проводять час за ним. Основні недоліки — окремі випадки неякісних розхідників і дрібних дефектів комплектуючих, а також побажання до більш детальної інструкції та фото зібраного виробу. Загалом це ідеальний подарунок для дітей різного віку, що задовольняє і батьків, і малюків.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дошка функціональна, дитині цікаво.

Достоинства:
    Легко складається, має стійкий каркас, що важливо для використання дитиною
    Недостатки:
    Магнітна дошка слабо притягує, підходять тільки невеличкі і тоненькі букви і цифри, що йдуть у комплекті. Стандартні кольорові кругляшки, що зазвичай використовують для магнітних дошок, відпадають. Хотілося б більш сильного магниту.
    • Продавец  LUMITOYS

Добрий день, Наталія. Дякуємо, що вказали на недолік. Ваше зауваження вже вирішено. Ми зміцнили магнітну сторону. Відтепер тримаються навіть керамічні магніти. Ми готові вам замінити білу дошку. Вибачте, будь ласка, за незручності. Ваші відгуки для нас дуже важливі. Дякуємо.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Замовляли дитині на день народження. Син у захваті! Малює і крейдою і маркерами, а ручка, яка малює світлом у темряві це взагалі топ! Якісно все зроблено, гарно виглядає. Для дитини ця забава тепер не на один рік!) рекомендую!

Достоинства:
    Все в комплекті і магніти, і маркери, і фарба з олівцями)
    • Продавец  LUMITOYS

Добрий день, Ольга. Дякуємо за ваш чудовий відгук. Ми особисто вже третій рік користуємось цим мольбертом і він досі є актуальний для дитини.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже якісний мольберт. Купували на подарунок, діткам 3 та 6 років дуже сподобалось, не могли відірватись. Дуже класно, що у наборі багато всього, дитина справді затягується та починає творити.
    Така річ дуже гарно розвиває творчі здібності дитини, тренує уяву. Однозначно рекомендую

Достоинства:
    Якість матеріалу, розмір, комплект, універсальність
    Недостатки:
    Не виявив
  • Катерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Чудовий мольберт! Купили дитині на подарунок, в наборі з багато всього: магнітні букви (укр та англ), цифри, символи та інше, фарби для малювання, пензлик, стаканчик, маркери, ганчірка, крейда, олівці, трафарет для букв, рулон паперу для малювання! А також класна дошка та маркер, на якій можна малювати в темряві ! Супер функціональний мольберт))) дитина задоволена !

Достоинства:
    Зроблено з натурального дерева, легко збирається
  • ольга ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже сподобався мольберт! Купували дитині на день народження, і це був один із найвдаліших подарунків. Малюк із задоволенням малює, пише та грається кожного дня. Завдяки тому, що мольберт 5 в 1, дитині постійно цікаво, адже можна займатися різними видами творчості.

Приємно здивувала якість — мольберт стійкий, легко збирається, усі деталі гарно зроблені. Найбільший плюс для мене як для мами — дитина може самостійно захопитися заняттям на досить тривалий час, тому з’являється трохи вільного часу. Це не просто іграшка, а дійсно корисна річ для розвитку.

Покупкою дуже задоволені. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Багатофункціональність, якість
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Учитывая то, что ребёнка вообще было не заинтересовать рисованием от этого мольберта не мог оторвать весь вечер..:) Наверное лучший мольберт который можно было купить ребёнку...Действительно качественно изготовлен.. Когда увидел, что в темноте можно рисовать светящимся фломастером это вообще магия была для него..:)Вобщем на 3 года подарок зашёл на ура.

Достоинства:
    Качество, многофункциональность
    Недостатки:
    Не нашёл
  • Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже задоволена покупкою! Мольберт якісний, міцний та стійкий, легко збирається. Дитині дуже подобається малювати як на магнітній дошці, так і крейдою. Великий плюс - рулон паперу, поличка для приладдя та можливість малювання світлом. У комплекті є все можливе для творчості та навчання. Гарне співвідношення ціни та якості. Однозначно рекомендую!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
    Достоинства:
    Дуже задоволені мольбертом, виконаний із міцної деревини, багатофункціональний, дуже зручно , що в комплекті одразу йдуть всі необхідні матеріали ( фарби, олівці, пензлик, рулон паперу 50 м, маркери для магнітної дошки, магніти , крейда ) і дуже класна функція малювання світлом ! Дитина просто у захваті , малює щодня) Дуже сподобався сервіс продавця, швидко написали , уточнили всі деталі і швидко відправили. Обирала серед багатьох варіантів і задоволена, що зупинилась саме на цьому мольберті . Однозначно раджу до покупки!
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Замовляли дитині на 3 роки. Син був у захваті, батьки теж)
    Дійсно дуже класний мольберт, чудова комплектація (крейда, маркери, магніти і тд.). Рекомендую!

• Александра П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Рекомендую! Долго выбирали мольберт на подарок и не ошиблись в выборе. Качество дерева - шикарное.Очень удобный для ребенка в 2 года . Идеальный во высоте . Оправданная стоимость мольберта .
    Приятно что в комплекте идет все необходимое для рисования. Не нужно бегать искать . Открыл и рисуй ! Идеальный подарок

Достоинства:
    Качество
  • Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже цікава річ, дитина в захваті. Різні варіанти для творчості,. В комплекті ще рулон паперу для малювання

Достоинства:
    Є підставка для стаканчика для води ( для фарб), наявна поличка для олівців/фарб
    Недостатки:
    Можливо трішки вищий було б краще
  • Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Замовили цей товар для дитини на день народження (3 роки). Дитина задоволена на всі 100%. Особливо зручно коли можна розмотати рулон нової бумаги і малювати нові малюнки. Хороший подарунок. Ми задоволені

Достоинства:
    Великий плюс в тому що можна малювати різним (фарби, маркери, олівці, крейда, світлом) дитина кожного дня змінює сторону і малює саме тим чим хочеться.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Мольберт дуже сподобався, дитина була задоволена подарунком! Все, що в описі відповідає дійсності! Сподобалось також малювання світлом, заспокоює перед сном і тренує уяву) Рекомендую однозначно)

Достоинства:
    Зручний розмір, багато різних функцій використання, якість матеріалу
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Чудовий мольберт! Дуже якісно виготовлений, стійкий та зручний у використанні. Дитина в захваті — із задоволенням малює, пише та грається з магнітами щодня. Сподобалося, що є поличка для зберігання аксесуарів і рулон паперу для творчості. Збірка проста, всі деталі добре підігнані. Відмінне поєднання навчання та розваг. Рекомендую всім батькам!

Достоинства:
    Якісна та міцна конструкція.
    • Стійкий і безпечний для дитини.
    • Дві поверхні для малювання та навчання.
    • Є поличка для зручного зберігання аксесуарів.
    • Рулон паперу в комплекті.
    • Магнітна дошка
    Недостатки:
    Недоліки не виявлено
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дитина в захваті, займається не відходе , дуже різноманітний функціонал ! Дякуємо за якісний мольберт

• Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Покупали дитині на день народження, дівчинка у захваті, малює кожен день, учимо букви та готовимся до школи.

Достоинства:
    Мольберт много функціональний.
    Недостатки:
    Мінус тільки один, як закріплювати папер на дожці, магніти не тримають.
  • Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Чудовий подарунок для дитини.
    Багато простору для творчості, дитині є чим зайнятись

Достоинства:
    Якісне, багато всього в наборі
    Недостатки:
    Малювати світлом цікаво і незвично, але дуже швидко зникає
  • Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дитина в захваті, дуже класний! Продавець ввічливий, товар прийшов швидко. Рекомендую.

Достоинства:
    Все чудово
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Чудовий мольберт, племінника не відірвати особливо цікава функція малювання світлом - цікава і малечі і дорослим. Приємно вразила якість.

Достоинства:
    Якість, універсальність, багатозадачність
  • Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Замовила внучці, 6 років, Мольберт 5в1 з полицею та папером Люмік, коли його отримали, та принесли до дому, була в захваті!!! Від того, як добре все було запаковано, а сам мольберт і все наповнення дуже якісне!!! До речі, онуку три роки, також підійшов, малював крейдою. Я довго сумнівалася, купувати, чи ні. Ухвалила правильне рішення-купила, РЕКОМЕНДУЮ!!!

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Подарувала цей мольберт своїй похресниці на день народження, і це був справжній влучний подарунок! Вона одразу відкрила його та почала із захопленням малювати крейдою. Видно, що дитині дуже сподобалося.
    Якість мольберта чудова: усе міцне, добре зроблене, легко збирається та виглядає надійно. Поверхня для малювання зручна, а комплект повністю відповідає опису. Дуже задоволена покупкою! Щиро рекомендую всім, хто шукає корисний, красивий і якісний подарунок для дитини.

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже задоволені покупкою! Відправили дуже швидко, пакування надійне! Мольберт якісний, стійкий і зручний у використанні. Дитина із задоволенням малює, пише та проводить біля нього багато часу. Легко збирається, матеріали міцні, все відповідає опису. Чудовий варіант для розвитку творчих здібностей. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Якість матеріалів, швидко збирається
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дякуємо за такий мольберт!
    У нас залишились дуже позитивні враження
    Наша донечка, як тільки побачила, то була в захваті. Вона малює на ньому кожного дня. (Перші дні - вставала зранку і бігла до мольберта)
    Ми відмітили круте наповнення мольберту, якість виробу та звісно красивий дизайн, а ще по розмірах, те що треба, як для дитина, так і для квартири
    Все швидко приїхало, добре запаковано в коробці.

Дякуємо ще раз за якісний товар та чудовий сервіс!

Достоинства:
    Конструкція, комплектація, пакування та матеріали
    • Продавец  LUMITOYS

Дякуємо за чудовий відгук. Ваші відгуки дуже користі для нас. Приємного користування. Ви найкращі.

• Селезньов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Купляв мольберт на ДН для похресниці (5 років), а в них в сім'ї ще є діти + мої діти - дітей було достатньо і годі було їх всіх відірвати від того мольберту. Всі найшли для себе заняття: фломастери, крейди, олівці, фарби... Але найбільше враження справило малювання світлом. Такого діти ще не бачили (та й дорослі теж). Магія реальна)). Гарний великий мольберт для початкових художників/-ниць.

Достоинства:
    Великий набір інструментів, стійка конструкція
  • Марія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дякую за якісний мольберт! Похресник залишився в захваті!
    Рекомендую!

• Карина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Чудовий дитячий мольберт! Продавець швидко відправив замовлення, усе приїхало добре запаковане. Товар дуже сподобався: зручний, яскравий, дітям цікаво малювати та гратися. У нас двоє дітей — 5 і 2 роки — обидва дуже задоволені та малюють одночасно на двох сторонах. Покупкою повністю задоволені, рекомендую!

Достоинства:
    розмір, 2 сторони та багатофункціональність
    Недостатки:
    маючи двох діток хотілось бі на обидві сторони тримачі для стаканів
  • Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Рекомендую, чудовий дитячий мольберт 5 в 1. Зараз активно малюємо крейдою. Дитині подобається малювати крейдою, потім витирати ганчіркою, із магнітними цифрами та фігурами знайомимось на вказаній магнітній дошці.
    Вперше придбали для своєї дитини та вже двічі купували на подарунок діткам друзів. Всім подобається. Гарної якості, без скалок та зачіпок, гарно відполірований!

Достоинства:
    Гарної якості, без скалок та зачіпок, гарно відполірований!
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Мирослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже гарний мольберт! Всі матеріали якісні, кольорові. Дитина в захваті! На подарунок топ!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже задоволена мольбертом, відмінна якість товару , діти в захваті, все необхідне в комплекті,і фарби, і маркери і олівці, і величезний рулон паперу, також магніти букви, і ще багато чого.....Річ корисна,цікава і захоплива. А ще він великий і зручний.

Достоинства:
    Мольберт виконаний з натуральних матеріалів (дерево), мінімум пластику, тому я дуже задоволена.
    Недостатки:
    Жодних
  • Светлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дитини давно просила мольберт ддя малювання, який бачила в мультиках: по відгуках зупинились на цьому варіанті і залишились мега задоволені: дитина (4 роки) може самостійно гратися понад годину! Великий вибір інстументів, яскравий, якісний матеріал і швидка доставка! На сьогодні, - це улюблена іграшка. Єдиний "мінус": займає місце і до цього треба бути готовим

Достоинства:
    Якість, безпечність ддя дитини, легкість у збірці, великий вибір активностей
    Недостатки:
    Займає місце
  • Зеленев А***

Дитина дуже задоволена.

Достоинства:
    Різні формати для творчості - це класно придумано. Якість в цілому гарна.
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Купувала цей мольберт «5в1» від ТМ Люмік для свого племінника, і це просто стовідсоткове влучання! Дитина в абсолютному захваті, та й ми, дорослі, чесно кажучи, теж.
    ​Мольберт неймовірно функціональний. Дуже порадувала комплектація — всередині величезна кількість деталей та різноманітного приладдя для малювання, нічого не доводиться докуповувати окремо. Але найбільший хіт — це дошка для малювання світлом! Це якась справжня магія, племінника просто не відірвати від процесу, особливо ввечері.
    ​Якість супер, можливостей для творчості безліч. Дуже задоволені покупкою, щиро рекомендую для розвитку та розваги малечі!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже класний мольберт для малюка. Я задоволена і малюк зайнятий цікавим заняттям)
    Дуже класно розвиває уяву)

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Ретельно вибирали подарунок для онуки на день народження і зупинились на цьому мольберті. Як виявилось не прогадали. Дитина в захваті від подарунка. Всі інші іграшки і забавки наразі відійшли на задній план. Дуже задоволені зробленим вибором.

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Дуже задоволена що купила онуці мольберт!!! А головне він сподобався іменинниці. Рекомендую всім в кого діти люблять малювати, а також для підготовки до школи. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Багато можливостей для творчості.
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS

Придбали цей чудовий мольберт, давно дивились і саме на ньому зупинились, досить практичний бо все в одному і зручний в наявності все було як в описі, легко збирається, дитинка задоволена, дякую ТМ Люмік за якісно зроблений продукт, так тримати!