- AI аналіз відгуків95 відгуків: 89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Карина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Чудовий дитячий мольберт! Продавець швидко відправив замовлення, усе приїхало добре запаковане. Товар дуже сподобався: зручний, яскравий, дітям цікаво малювати та гратися. У нас двоє дітей — 5 і 2 роки — обидва дуже задоволені та малюють одночасно на двох сторонах. Покупкою повністю задоволені, рекомендую!
- Достоинства:
- розмір, 2 сторони та багатофункціональність
- Недостатки:
- маючи двох діток хотілось бі на обидві сторони тримачі для стаканів
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Рекомендую, чудовий дитячий мольберт 5 в 1. Зараз активно малюємо крейдою. Дитині подобається малювати крейдою, потім витирати ганчіркою, із магнітними цифрами та фігурами знайомимось на вказаній магнітній дошці.
Вперше придбали для своєї дитини та вже двічі купували на подарунок діткам друзів. Всім подобається. Гарної якості, без скалок та зачіпок, гарно відполірований!- Достоинства:
- Гарної якості, без скалок та зачіпок, гарно відполірований!
- Недостатки:
- Відсутні.
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже гарний мольберт! Всі матеріали якісні, кольорові. Дитина в захваті! На подарунок топ!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже задоволена мольбертом, відмінна якість товару , діти в захваті, все необхідне в комплекті,і фарби, і маркери і олівці, і величезний рулон паперу, також магніти букви, і ще багато чого.....Річ корисна,цікава і захоплива. А ще він великий і зручний.
- Достоинства:
- Мольберт виконаний з натуральних матеріалів (дерево), мінімум пластику, тому я дуже задоволена.
- Недостатки:
- Жодних
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дитини давно просила мольберт ддя малювання, який бачила в мультиках: по відгуках зупинились на цьому варіанті і залишились мега задоволені: дитина (4 роки) може самостійно гратися понад годину! Великий вибір інстументів, яскравий, якісний матеріал і швидка доставка! На сьогодні, - це улюблена іграшка. Єдиний "мінус": займає місце і до цього треба бути готовим
- Достоинства:
- Якість, безпечність ддя дитини, легкість у збірці, великий вибір активностей
- Недостатки:
- Займає місце
- Зеленев А***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дитина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Різні формати для творчості - це класно придумано. Якість в цілому гарна.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Купувала цей мольберт «5в1» від ТМ Люмік для свого племінника, і це просто стовідсоткове влучання! Дитина в абсолютному захваті, та й ми, дорослі, чесно кажучи, теж.
Мольберт неймовірно функціональний. Дуже порадувала комплектація — всередині величезна кількість деталей та різноманітного приладдя для малювання, нічого не доводиться докуповувати окремо. Але найбільший хіт — це дошка для малювання світлом! Це якась справжня магія, племінника просто не відірвати від процесу, особливо ввечері.
Якість супер, можливостей для творчості безліч. Дуже задоволені покупкою, щиро рекомендую для розвитку та розваги малечі!- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- Не має
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже класний мольберт для малюка. Я задоволена і малюк зайнятий цікавим заняттям)
Дуже класно розвиває уяву) - Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Ретельно вибирали подарунок для онуки на день народження і зупинились на цьому мольберті. Як виявилось не прогадали. Дитина в захваті від подарунка. Всі інші іграшки і забавки наразі відійшли на задній план. Дуже задоволені зробленим вибором.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже задоволена що купила онуці мольберт!!! А головне він сподобався іменинниці. Рекомендую всім в кого діти люблять малювати, а також для підготовки до школи. Дякую продавцю.
- Достоинства:
- Багато можливостей для творчості.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Придбали цей чудовий мольберт, давно дивились і саме на ньому зупинились, досить практичний бо все в одному і зручний в наявності все було як в описі, легко збирається, дитинка задоволена, дякую ТМ Люмік за якісно зроблений продукт, так тримати!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Придбала для доньки на день народження і залишилась дуже задоволена покупкою. Дитина із задоволенням, вчиться писати та малювати, цей мольберт став улюбленим місцем для творчості. Доставка швидка, товар упакований якісно для перевезення.Однозначно коштує своїх грошей, вже рекомендую всім своїм друзям
- Достоинства:
- Можливість малювання світлом, це взагалі викликає справжній захват у дитини
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Купили дитячий мольберт 5 в 1 дівчинці на 5 років - і це реально одна з найкращих покупок для дитини.
Дуже подобається, що він багатофункціональний: можна малювати і фарбами на папері, і фломастерами на білій стороні, і крейдою на чорній. Дитина постійно змінює формат - і не набридає. Окремий плюс за рулон паперу - дуже зручно, що він одразу є.
Магнітний набір теж дуже класний, можна використовуємо не тільки для гри, а і для навчання.
Функція малювання світлом - це найцікава фішка, дитині дуже зайшло, тепер чекає вечора для магії )))
Якість мольберта хороша, все акуратно зроблено, стійкий, без сторонніх запахів.
Окремо хочу відзначити сервіс - все швидко, чітко, приємна комунікація.
Однозначно рекомендую- Достоинства:
- Багатофункціональність, малювання світлом, легко складається,українське виробництво
- Недостатки:
- ----
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дякую за якісний товар. Дуже сподобався дитині і її батькам. Функціональний. Багато цікавинок. Зручний та корисний у навчанні та розвитку
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Товар соответствует описанию
Рекомендую - Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Брали мольберт на подарунок.Дитина задоволена різноманіттям приладдя, увесь набір дуже якісний. Не змушує бігти, щось докупляти. Грамотно продумана комплектація. Рекомендую.
- Достоинства:
- Вдалий розмір, комплектація
- Валерій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дякую.
- Достоинства:
- Дуже зручно,малеча задоволена.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Замовляла на подарунок ! Дитина у захваті , малює цілими днями ! Збирається легко і швидко, дуже багато всього в комплекті . І ще дуже крута штука ручка для малюнків , що світиться у темряві ! У наборі краски, фломастери , великий рулон паперу . Дуже класно , що можна і малювати на папері краска і на дошці фломастерами , і крейдами !
- Достоинства:
- Творчість, дитині цікаво , гарна якість самого мольберту !
- Недостатки:
- Недоліків не знайшли!
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Мольберт приїхав повністю цілий, та неймовірно крутий. Для дитини і її розвитку саме те, що потрібно.
- Достоинства:
- Багато функцій
- Ніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Супер мольберт. Брали дитині на подарунок, дуже задоволені і батьки і дитина. Чудовий спосіб відволікти дитя від гаджетів
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Немає.
- Артур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Отличный детский мольберт. Легко собирается.
- Достоинства:
- Качество, комплектация
- Півень О***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже гарний мольберт. Дитині дуже подобається. Весело ввечері малювати світлом. Надійний матеріал. Можна малювати крейдою, фломастерами, фарбою. Є магнітна дошка
- Достоинства:
- Надійний матеріал. Багатофункціональна дошка
- Петров Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Все хорошо
- Достоинства:
- Отличная доска для ребенка 2 года
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже гарний мольберт ! Конструкція міцна та стійка, легко збирається. Є багато можливостей для творчості: можна малювати крейдою, маркерами або прикріплювати папір. Дитина із задоволенням проводить час за малюванням, розвиває фантазію та дрібну моторику. Якість хороша, матеріали безпечні для дітей. Чудовий вибір для маленької художниці — рекомендую!
- Достоинства:
- Все
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
На перший погляд все здавалось чудово, але після збирання виявилась невідповідність довжини ніжок через що мольберт є нестійким, така ж проблема з кріпленням для нижньої полички, через те що одне з кріплень нижче майже на 2см. від інших, поличка нестійка.
Після кількох спроб налаштування шляхом повторної збирання/розбирання проблеми не зникли.
Ну і наостанок дрібниця, але яка теж зіпсувала загальне враження це те що ЖОДНА заглушка для металевих болтів на своєму місці не тримається, добре що вони не гострі і ніякої небезпеки для дитини не несуть.- Недостатки:
- Невідповідність взаємоповʼязаних між собою деталей.
Відсутня інструкція, у мене проблем в збиранні не було, але все ж таки.
- Продавец LUMITOYS
Вітаємо Вікторія. Вибачте, будь ласка, за незручності. Ми з вами зв'яжемось і надішлемо новий мольберт. Напевно це виробничий брак (вже перевірили всю партію та усунули проблему). Дякуємо, що повідомили. Ваші відгуки для нас дуже цінні.
- Луцюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Прикольний мольберт. 2-х річній художниці дуже подобається.
Гарно продуманий та виконаний, дитині зручно підходити з усіх боків, скрізь дістає, а дошка з малюванням світлом заворожує її.
Замовили такий же мольберт на день народження подружки доні, що саме собою говорить про те, що він нас повністю влаштовує)- Достоинства:
- Багатофункціональність, в комплекті є багато всього для творчості
- Недостатки:
- Магнітні стікери для більш старших діток. Для менших було б класно додавати в комплект магнітні стікери кольорів/овочів/фруктів/тварин
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Замовляли донечці на День народження цей мольберт і залишились дуже задоволені,з усіх подарунків на 2 рочки доньку порадував мольберт найбільше
Дуже функціональний,багато всяких додатків в комплекті ,виконаний якісно- Достоинства:
- Крім основних дошок для крейди і магнітної,є ще багато цікавого в комплекті
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Брав внуку на подарунок,дуже сподобалось, особливо рулон для малювання.Він потребує багато бумаги.
- Достоинства:
- Все
- Раїса К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Замовила мольберт дитині на подарунок. Довго обирала в подібному сегменті. Обрала саме цей мольберт за багатофункціональність та привабливість і дуже тому рада, бо зробила найкращий вибір. Дитина в захваті. Та й присутні дорослі були теж в захваті) Виріб детально продуманий, сучасний, якісний і розрахований на довготривалу вікову категорію : малюки - малюють крейдою, старші- фарбою і світлом, магнітні літери це вже про навчання. Тобто, це дуже вдалий вибір подарунку дитині.
- Достоинства:
- Сучасний,якісний,багатофункціональний.
- Недостатки:
- Немає.
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Брали сину на подарунок, йому в свої 4 роки дуже цікаво, особливо малювати світлом і фломастерами
- Ріта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дякую ,за швидко доставку !
Товар якісний і вартий своїх коштів ))
Малюк задоволений - Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Дуже якісний мольберт. Діти в захваті. Використовують щоденно і для ігор і для навчання
- Достоинства:
- Наповнення набору.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Велике дякуємо за чудовий товар, швидку доставку і якісний продукт! Дитина щаслива - а це саме головне!
- Достоинства:
- Якість, оперативність
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Купувала племіннику на подарунок. 5 років. Задоволені всі, і малий, і батьки. Дитина малює кожен день, особливо подобається малювати світлом, гарна забава, особливо в наші темні часи, так як малюнок світиться в темряві. Загалом цікавий набір, мама вчить малого по магнітам, складає букви і рахує. Добавлю, що дитина до цього малювати не любила, але мольберт захопив. Вважаю класна штука для розвитку дитини.
- Достоинства:
- До мольберта додані магніти, папір, фарби.. і все інше - це дуже зручно, не потрібно купувати окремо у інших продавців, шукати та витрачати час.
- Недостатки:
- Це не зовсім недолік, швидше підказка продавцю. Ми докупили ще магніти з овочами, фруктами і тваринами. Так як мольберт для малих дітей, для ігрового розвитку, то я б додала такі магніти в комплект.
- Продавец LUMITOYS
Добрий день, Наталія. Дякуємо за чудовий відгук. Ваші побажання вже прийняті в роботу.
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Купувала на подарунок,дитинці дуже сподобався
Якість гарна,багатофункціональний)
Рекомендую! - Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: LUMITOYS
Мольберт перевершив всі очікування, дуже гарної якості, а малювання світлом-то взагалі супер ідея!!!Дитина зразу провела вечір за малюванням з великою цікавістю!! Можна малювати крейдою, фарбами, викладати магнітні літери, цифри, зручно розташований стаканчик для води
- Достоинства:
- Дуже гарне пакування , штрих код -за яким можна перейти в ютуб, деревина гарно оброблена, безпечна для дитини
- Недостатки:
- Недоліків взагалі не побачила