Отзывы покупателей о Детская интерактивная мягкая игрушка "зайчик" дышащий, ночник музыкальный для сна с подсветкой

Оценка пользователей 4.72/5
  • Ігнат М***

Дуже громко

• Марина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP

Купували дитині на подарунок. Виявилося що іграшка зовсім не працює. навіть на нових батарайках. перевіти не було змоги, так як батарейки не йдуть у комплекті з іграшкою.

Недостатки:
    Не працює
  • Алексей З***

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Замечательная играшка самое то для подарка на 14 февраля)

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Все приїхало в ідеальному стані, комунікація чудова
    За таку ціну, все ідеально

• Злата Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Зайчик неймовірно гарний, якісний і милий, все добре працює, дякую!

• Костянтин Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Дуже класна, і прекрасне красиве упакування

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 30

Брала іграшку на подарунок-дуже сподобалась, товар відповідає картинці на сайті та заявленим характеристикам. Замовлення надійшло дуже швидко. Дякую за Вашу роботу

Достоинства:
    Все дуже швидко: оброблення замовлення, комунікація з представником фірми, відправлення замовлення...
    Недостатки:
    не виявила- товар дуже якісний
  • Вікторія Д***

Відправили дуже швидко. Іграшка якісна, усе працює без нарікань. Рекомендую

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 30

Швидка відповідь. Приємне обслуговування. Іграшка просто чудова, вона вразила не тільки дитину а й мене. Я задоволена покупкою.

Достоинства:
    Хороша якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Мисан Ю***

Швидке відправлення. Дуже сподобалася іграшка. Хороша якість, дитина у захваті

• Ярослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Оранжевый. Высота игрушки: 30

Іграшка якісна, приємна на дотик, приємні мелодії. Великим плюсом є те, що автоматично вимикається після програвання всіх мелодій. Сподобалося обслуговування та консультація представника магазину, швидко та оперативно відправили.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 30

Швидка відповідь та приємне обслуговування, дитині іграшка сподобалась

Достоинства:
    якість на висоті
  • Кирило Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Ребенок играется с удовольствием, будем обращаться к вам еще. Рекомендую.

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vivobear

Топчик за такую цену, нам понравилась, мы довольны покупкой.

• Георгій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unrival Steep. Цвет: Розовый. Высота игрушки: 30

Все чудово, дитина була в захваті.

• Продавец  Unrival Steep

Добрий день, Георгію
      Щиро дякуємо за відгук. Раді чути, що дихаючий зайчик сподобався дитині й викликав позитивні емоції.

Нехай іграшка допомагає засинати спокійно й дарує затишні вечори!

• Радько А***

Швидка відповідь та приємне обслуговування, іграшка вразить не тільки дітей)

Достоинства:
    Якісь іграшки на висоті
    • Продавец  Unrival Steep

Дякуємо за гарний відгук і теплі слова. Нам приємно, що іграшка справила гарне враження та сподобалася Вам. Раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням і якістю. Нехай дарує затишок і приємні моменти

• Марко Г***

Іграшка дуже подобається. Надзвичайно приємна на дотик і приємні мелодії з підсвіткою

Достоинства:
    Приємна на дотик і гарний нічник