Отзывы покупателей о Синельний дріт, дитячий набір синельного дроту для творчості, розвитку мілкої моторики та уяви дитини (200 елементів)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Home Office

Гарний набір хоча є свої мінуси. В набір поклали трошки більше ніж 200 елементів але штук 10 знайшла бракованих, проволока начебто облисівша, на виробах виглядає не гарно. Також на фото є темно зелений і чорний, а в наборі їх не було. Ще й кількість елементів по кольорах не рівномірна. До прикладу 10 блакитних та 7 помаранчевих і так весь набір. Було б добре якщо кількість по кольорах була однакова.

Достоинства:
    Яскраві кольори та більшість елементів гарної якості.
    Недостатки:
    Браковані елементи, не відповідність кольорів з фото, не рівномірна кількість.
    • Продавец  My Home Office

Доброго дня! Дякуємо вам за детальний відгук

Нам дуже приємно, що вам сподобались кольори та загальна якість набору

Щодо зауважень:
      Ми дійсно додаємо приблизно на 10% більше синельного дроту, враховуючи специфіку матеріалу та можливу наявність окремих бракованих елементів. Це робиться саме для того, щоб у вас залишалась достатня кількість якісних деталей для творчості.
      Також звертаємо увагу, що:
      відтінки в наборі можуть незначно відрізнятись від фото (залежно від партії)
      кількість по кольорах може бути нерівномірною, оскільки набори формуються міксом
      Дякуємо вам за зворотний зв’язок — ми обов’язково врахуємо ваші побажання щодо більш рівномірного розподілу кольорів у майбутньому.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Home Office

Набор понравился. Оправили быстро.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Home Office

Чудовий набір! Дитина щаслива і це найголовніше. Кольори яскраві,зручне пакування бонус-невеличка інструкція для поробок

Достоинства:
    Зручне пакування
    Недостатки:
    Не виявили
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Home Office

Замовила і на наступний день отримала. Дякую за оперативність
    Дитина в захваті

Достоинства:
    Швидкість доставки, щаслива дитина
  • Вікторія К***

Все чудово, дякую

• Злата Г***