Отзывы покупателей о Шахматы, шашки, нарди 3 в 1 пластиковые магнитные (р-р 25см x 25см)

• Отзывы про товар продавца ЛІОН
  • Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЛІОН

Дуже сподобався набір. Компактний, зручний. Якість приємно здивувала, усе зроблено акуратно і якісно. Для вечірніх партій саме те

Достоинства:
    Магнітна дошка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Швидка доставка, товар відповідає опису, якістю задоволений. Єдиний момент, здивувало, що фігурки-шашки симетричні, однакові з обох сторін. Але тут легко вийти з положення, просто поставивши для дамки 2 шашки стовпчиком, одна на одну, вони магнітні і гарно тримаються :)

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Віктор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже круто, що це 3 в 1 — шахи, шашки і нарди. Не набридає, завжди можна змінити гру під настрій або компанію. Особливо зручно, коли приходять друзі — завжди є чим зайнятись.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Отличный набор настольных игр, покупался ребенку для обучения шахматам, понравился нам всем.

Достоинства:
    Доска отлично держит фигуры, хорошие магнитики.
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Антон! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Гарні шахи за приємну ціну.
    Хороша якість) фігурки на магнітах добре тримаються.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дошка магнітна, фігурки надійно тримаються, навіть коли трохи похитати або перенести гру — це дуже зручно, особливо для подорожей або на дачі. Розмір 25х25 см оптимальний: компактний, але при цьому зручно грати навіть дорослим.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710

• Бринько
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Чудовий набір настільних ігор 3в1: шахи, шашки та нарди. Дуже зручно, що все в одному комплекті — не потрібно купувати окремо кожну гру. Магнітна дошка — великий плюс: фігури добре тримаються, нічого не з’їжджає, можна спокійно грати навіть у дорозі.

Розмір поля 25×25 см оптимальний — компактний, але комфортний для гри. Якість виготовлення приємно здивувала: фігури акуратні, поле рівне, все виглядає охайно. Підійде і для дітей, і для дорослих — відмінний варіант для сімейного дозвілля або подарунка .

Граємо вдома та беремо з собою в поїздки — дуже задоволений покупкою. Рекомендую

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Це справжня знахідка для сімейного та дружнього відпочинку! Якість комплекту приємно здивувала: міцна магнітна дошка, фішки добре тримаються, нічого не губиться навіть під час активної гри. Розмір ігрового поля оптимальний — не займе багато місця, але грати дуже комфортно.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Максим! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Хороший наборчик. Брала внуку, чтоб от телефона оторвать) Оптимальный по размеру, магнитная доска, качественный пластик. Доставили быстро. Рекомендую, особенно как дорожный вариант.

Достоинства:
    Оптимальный по размеру, магнитная доска, качественный пластик.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня, Елена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже класний набір, вартує своїх грошей, магніти добре тримають шахи не випадають навіть якщо перевернути догори ногами, рекомендую

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Євген! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Євгеній Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже чудові шахи, граємо з дівчиною коли нема світла.

Достоинства:
    Невеликі, зручні, якісний пластик
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Євгеній! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Компактний і багатофункціональний набір — шахи, шашки й нарди в одній грі, що підходить і для подорожей, і для домашнього столу. Магнітна дошка добре фіксує фігури, тому під час гри нічого не зісковзує навіть в дорозі.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Товар якісний, ціна відповідає якості!

Достоинства:
    Доступна ціна
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анастасія Т***

Дякую! Все чудово!

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Анастасія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №3771Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Петро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Задоволений співпрацею з магазином. Чуйні та відповідальні співробітники. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка реакція. Товар відправлено без затримки. Товар якісний все як в описі.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Петро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди (Ігрове поле 25х25 см) Магнітна дошка. №37710Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександра А***

Супер для подорожей

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олександра! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Все супер,не очікував за таку приємну суму отримати настільки якісний товар

Достоинства:
    Швидка доставка,якісний товар
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дарія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Вдячна за доставку цього чудового набору. Менеджер зв'язався, уточнив правильність відділення та доставка відбулась успішна. Дякую.

Достоинства:
    Все відповідає комплектації.
    Недостатки:
    Поки не знайшла.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільна гра Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Все супер! Швидко звʼязалися, миттєво відправили. Товаром повністю задоволена, дуже якісний набір!

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Доставка вчасно, шахи сподобались.

Достоинства:
    Компактні, можна в дорогу.
    Магніт добре тримається. Гарна якість.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Анастасия! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Дуже зручно. Брали з собою на відпочінок. Те що треба.

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Максим Т***

хороші шахмати

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Максим ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Настільною грою Набір 3в1: Шахи, Шашки, Нарди. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Чудово, все просто чудово.

Достоинства:
    Чудово, все просто чудово.
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Іграти цими шахматами одне задоволення хороші фігури які добре тримаються дошки все супер

• Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Шашки добре тримаються, розмір супер

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Цей набір став справжнім порятунком у наших поїздках. Завдяки магнітній дошці фігури не зсуваються, навіть коли граємо в машині чи на природі. Компактний розмір

• Маргарита В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

набір це що потрібно все що потрібно магніт дійсно тримає добре

• Вадим Б***

Супер шахмати

• Володимир І***

Набір коштує своїх грошей

• Ігор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Цей набір 3в1 ідеально підходить для сімейних вечорів. Магнітні фігури не ковзають, компактний розмір дозволяє брати гру в подорожі. Рекомендую всім шанувальникам шахів

Достоинства:
    все супер
    • Продавец  vKarakUliLux

• Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Сподобались, брала в подарунок, захотілось і самій навчитись грати в ці ігри

Достоинства:
    Те, що фігурки мають магніти
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  vKarakUliLux

• Іван

Все супер

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Набір дуже зручний та якісний! Фігури акуратні, дошка складна і компактна. Ідеальний вибір для гри вдома чи в дорозі. Рекомендую!

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Оленка Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Купувала чоловіку на подарунок, дуже задоволений. Виготовлення охайне, дошка магнітна і якщо перевернути її до гори ногами шахи не падають. Граємо всією родиною.

• Продавец  vKarakUliLux

Добрий день Оленка! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування!
      З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Василь Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Шахмати як шахмати свою функцію виконують без запаху приємні у руці