- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Мяч не протримався і місяця, це при тому що дитина грає пару раз в неділю, мячик з іншого магазину за 400 гривень уже більше року і йому немає зносу. Вашим мячем незадоволена зовсім, ціна і якість не співпадають, негативні емоції у сина, дитина збирала кошти на цей мяч, а в результаті велике розчарування. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Якісті
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Зв'язалися через Вайбер зразу. Обговорили модель та розмір, колір, надувати чи ні. Спочатку замовила гумовий. Потім поміняли на шкіряний, надутий. Доставили вчасно на пункт видачі Розетка. Дитина у захваті.
- Достоинства:
- Зв'язок зразу після оформлення замовлення. Доставка швидко.
- Недостатки:
- Дороговато
- Кірілл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Мяч поганий за 1 місяць зявилося аж 3 гулі і бистро стерся
- Достоинства:
- Щоселтчіглма
- Недостатки:
- Гуля і стресня бистро
- Михайло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Красивий м'яч, гарний матеріал
- Гліб С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Очень хороший мячь советую
- Недостатки:
- Назар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Все чудово
- Валерия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
На м'ячі дуже відчувається гума і він смердить гумою
- Недостатки:
- дуже відчувається гума
- Продавец Комора GalaBall
Дякуємо за Ваш відгук, але не зовсім зрозумілий його контекст. Це модель м'яча, зробленого саме з гуми, як про це чітко вказано в описі і характеристиках. Тому він і має "відчуватись" гумою, і "смердіти" (або все ж таки просто мати запах) саме гуми і нічого іншого... Якщо ж для вас важливо відчувати якийсь інший запах від м'яча, яким грають на вулиці, наприклад, запах композитної шкіри - то треба тоді брати саме такий м'яч - професійну модель зі шкіри, значно більш дорожчу. Такий м'яч також є в нашому магазині.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
М'яч поганий, одразу почало відслоюватися в районі шву, та трохи пізніше сама обшивка, пахне дешевою гумою
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже низька якість, м'яч після пару кидкив почав отслюватися та резина порвалась
- Продавец Комора GalaBall
Кирило, так – цей м’яч вироблений саме з гуми і призначений для дитячого та підліткового рівня. Коли ви його замовили, ми запропонували вам для вашого віку взяти більш зносостійку та більш дорогу професійну модель з штучної шкіри, але ви обрали гумову і дешевшу. Як ви бачите з попередніх багатьох відгуків – жодного зауваження щодо якості цього м'яча від жодного покупця не було. А продається саме цих гумових м’ячів саме цієї моделі дуже багато – тільки в цьому році 360 шт. Пошкодження на м’ячі залежать від того, в яких умовах його використовували, на якій поверхні, куди м’яч потрапляв під час гри... Іноді трапляються випадки, що і більш зносостійки професійні моделі пробиваються або отримують подряпини на першому ж тренуванні. Про зносостійкість та витривалість м’яча в цілому варто робити висновки після більш тривалого терміну використання. Пошкодження, яке ми бачимо на вашому фото, про це не свідчить, бо воно стосується не гумового матеріалу самого м'яча, а тонкого шару спеціальної фарбувальної суміши, яка наноситься на шви, щоб тільки їх "підкреслити".
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Дуже дякую, супер оперативно відправили , вийшов чудовий подарунок и головне вчасно !!!
- Достоинства:
- Якість, обслуговування
- Недостатки:
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Мʼяч класний
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Дякую сину сподобався!
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Мʼяч якісний, доставка швидка, рекомендую.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Все супер
- Недостатки:
- Светулька С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Якість сподабалась.Заʼчзались та доставили швидко.Дякую!
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Комора GalaBall. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Дуже добре
- Достоинства:
- Не слизький
- сергей в***Отзыв от покупателя. Продавец: WIN ALL. Цвет: Yellow. Размер: №6
Товар пошкоджений, не якісний, повинен за свій рахунок повертати продавцю. Розетка займатись не хоче, товар забирати не хочуть, кошти повертати відмовились. Свої проблеми переклали на отримувача. Буду звертатись до відповідних органів і писати всюди негативні відгуки про самоусунення Розетки від даної проблеми. Це вже принципово.
- Недостатки:
- 200
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Box2Box. Цвет: Yellow. Размер: №6
Не хочу конечно проявлять негатив но честно говоря, мяч ужастний, поиграли им 2 раза и он уже начал стиратся, возвращять не хотят как будто так и должно быть
- Продавец Box2Box
Михайло, нам шкода, що у вас склався такий досвід від використання м’яча. На фото видно поверхневе стирання фарби/декору, а не пошкодження самого покриття чи брак матеріалу. Для гумових моделей із яскравим нанесенням та outdoor-м’ячів це, на жаль, можливо після гри на асфальті або жорсткому покритті.
Наголошуємо, що цей м'яч для дитячого стритболу, для дорослих гравців з потужними ударами ми рекомендуємо професійний м'яч з композитної шкіри, який більш зносостійкий. ссылка
Ми не відмовляємось допомагати нашим клієнтам, але також не можемо оформити повернення через поверхневий знос після використання. Сподіваємось на розуміння.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Box2Box. Цвет: Yellow. Размер: №6
Брав на подарунок сину на 11 років. Розмір мʼяча обрав 6 (шостий) - просто супер! Замовляйте накачаний мʼяч, як зробив я - правильний тиск = правильний відскок. Дана модель ідеальна для вуличних площадок і асфальтованих площадок
- Недостатки:
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Box2Box. Цвет: Yellow. Размер: №6
М'яч гарної якості! Все сподобалося. Продавець дуже швидко вийшов на зв'язок та відправив товар.
- Достоинства:
- Якість, швидкість роботи магазину.
- Недостатки:
- Не виявила
- Пинзеник Ю***
оригінал?Не розклеюється після використання,якість достойна?
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Football_4_All. Размер: №6
Мʼяч офігений класний і заказуйте
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Добрий день. Забрав м'ячик 3 лютого. Коли забирав мені він сподобався, грубий на дотик. Поки не виходив на вулицю тому-що немає можливості через погоду, тільки кручу поки на пальці. І от 10 лютого, тобто сьогодні дістаю м'яч, і бачу що в нього по маленьку відлускується помаранчеве покриття, чого так? А так м'яч добрий, практично не спускається, але якщо буде лежати неділю, то буде спускати. Оцінка поки 3/5
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamba24Ever. Размер: №6
- МишаОтзыв от покупателя. Продавец: Mamba24Ever. Размер: №6
за такую цену мяч ужасный, ели как выдержал 1 месяц. Иза грыж мяч вообще приватился в овальный играть стало невозможно, после мяч сдулся иза того что отслоился материал.
- Достоинства:
- Недостатки:
- за 1 месяц появились грыжи по всяму мячу, сегодня вообще сдулся
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Вдячні за швидку доставку, м'яч дійсно класний, син задоволений
- Станислав П***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Отличный мяч скачит хорошо я восторге ставлю 10/10
- ВалентинПродавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Класний м'яч, добре скачить,якість 9/10, не спускає, взяли собі в команду граєм кожен день всі задоволені, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вадим М***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Резиновое покрытие качественно. Наощупь очень хороший мяч, отличный контакт с рукой, удобно держать и контролировать мяч по ходу игры. Вес у мяча тоже нормальный не сказать что он легкий, не сказать что тяжелый. Ощущается полный контроль при дриблинге, чувствуется каждый отскок мяча.
- Достоинства:
- Качественное покрытие, хороший отскок, умеренная масса.
- Игорь Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Blue. Размер: №6
Классный мяч. Воздух держит долго, не сдувается при частом использовании. От грязи и пыли отмывается. Мяч прекрасно держится в руке. Мне понравился. Доставка быстрая.