Отзывы покупателей о Регенерирующее масло для лечения онихолизиса - Nails Of The Day Onistop Medical Oil 15ml (1184344-134043)

Оценка пользователей 4.64/5
  • Альона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

В дивні часи живемо! Порадив ШІ мені купити цю олійку. Користуюсь тиждень і вже бачу позитивні зміни.

• Продавец  Naoni

Дякуємо за ваш відгук! Схоже, майбутнє вже наступило, і штучний інтелект дійсно знається на якісному догляді. Нам дуже приємно, що порада спрацювала, і ви вже за тиждень помітили прогрес. Onistop від Nails Of The Day — це дійсно потужний засіб для відновлення нігтів. Бажаємо вам повного одужання та здорових нігтиків!

• Елена Г***

Дякуємо за оцінку.

• Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

В описі товару вказано, що країна виробник Німеччина. А прислали товар українського виробника. Навіть ззовні відрізняється кришечка. Я його і замовляла, тому що думала що Німеччина. Дуже розчарована

• Продавец  Naoni

Добрий день, Любов. Нам дуже шкода, що Ви розчаровані. Про Ваш відгук ми поінформували офіційного представника даного бренду і отримали від нього відповідь, що наразі дійсно Олія для нігтів та шкіри Onistop Nails Of The Day для лікування оніхолізису фасується в Україні (хоча на початку це робилось в Німеччині). На жаль, виробник вчасно не повідомив нас про такі зміни, саме тому вони не відображені в описі. Але сировина і самі технологі виготовлення не змінились, відповідно і якість, і ефективність засобу має високий рівень, до якого звикли наші покупці. Приносимо найщиріші вибачення за те, що вчасно не відкорегували інформацію.

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

Дуже круте масло! Була пустота на 4 пальчиків, почала втирати кожен день по два три рази. Побачила результат через 3 тижнів все пройшло .

• Продавец  Naoni

Добрий день, Олено. Дякуємо за відгук.

• Алёна С***

Дякую. Супер

Дякуємо за вілгук.

• Дар'я Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

Чудовий лікарський засіб, від оніхолізісу не залишилося ні сліду, пришвидшує ріст нігтів

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:
    Специфічний запах
    • Продавец  Naoni

Вдячні за відгук.

• Олена Ж***

Чудовий засіб

Достоинства:
    Рекомендую
    • Продавец  Naoni

Добрий день, Олено. Дякуємо за відгук.

• Виктория Р***

Пока нет значительных изменений.Применяю уже 2 неднли

• Продавец  Naoni

Добрий день, Вікторіє. Дякуємо за відгук. Використовувати даний засіб необхідно до повного відростання нігтьової пластини.

• Ксения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

Хороший засіб. Ввічливий,пунктуальний продавець. Рекомендую.

• Продавец  Naoni

Добрий день, Ксеніє. Дякуємо за відгук.

• Володимир Н***

Своїх грошей коштує.

• Продавец  Naoni

Добрий день, Володимир. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені.

• Светлана Ш***

Не ожидала такого прогресса

Достоинства:
    цена и качество соответствуют
    Недостатки:
    не выявлены
    • Продавец  Naoni

Добрий день, Світлано. Дякуємо за відгук.

• Валентина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Naoni. Объем: 15 мл

наблюдаю за положительными,надеюсь, изменениями ногтей,спасибо за хороший сервис)