День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Органайзер для хранения вещей белья одежды книг мелочей в шкаф UnA набор 3 шт коробка кофр для ванной комнаты детских вещей серый (123.0031)

• Анастасія Піменова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Серый. Высота, см: 28. Ширина, см: 28

Хорошие органайзеры. Качество очень приличное. Взяла на пробу один набор, куплю ещё.
    За подарок (щётку) отдельное спасибо продавцу

Достоинства:
    Качество, внешний вид, цена
  • Ольга

Дуже добрі, замовила щє

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Бежевый. Высота, см: 28. Ширина, см: 28

Чудові органайзери! Пошиті акуратно, виглядають на стелажі пристойно. Тільки я трішки прогалала з розміром, трішки замаленькі для мого стелажу. Але в цілому дуже рекомендую до покупки. Швидкість доставки вражає - сьогодні замовила і отримала через пару годин. Ще і щіточку від пилу поклали ;) Приємний маленький бонус, тим паче мені вона дійсно потрібна була.

Достоинства:
    Акуратно пошиті, симпатичні
  • Іра Казанцева
  • Дима Славнов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe. Цвет: Черный. Высота, см: 28. Ширина, см: 28

Отличные органайзеры

• Кристина Кошельник

Чудово! товар заслуговує максимальну оцінку.

• Света Прілученко

Все супер

• Роман Глазков

Хороший матеріал, якісний органайзер. Все ціле, гарне, без дефектів.

• Татьяна Богославец

Рекомендую всім! Супер органайзери!

• Геннадий Шеловхов

Зручні та якісні органайзери. Все як описав продавець! Рекомендую)

• Валентина Селигина

Дуже задоволена органайзерами. Рекомендую!

• Марина Славнова

Зручний і практичний органайзер, допоміг оптимізувати зберігання в шафі. Розмір достатньо великий, щоб помістити кілька комплектів білизни. Матеріал щільний і чудово тримає форму.

• Ирина Шалькова

Отличное качество

• Диана Тертакина

Якісно та зручно. Дуже задоволені покупкою.

• Юлия Кожевникова

Гарні органайзери

• Семен Трунев

Практичний варіант для дому

• Роман Зинкович

Органайзер просто супер! Зберігаю в ньому білизну та інші дрібниці, все компактно та акуратно. Ручки додають зручності. Матеріал чудовий, тримає форму. Рекомендую придбати!

• Іван Комаров

Хороші органайзери! Матеріал якісний і на вигляд міцний, а сама конструкція зручна для будь-якого типу шафи.

• Михайло Темір

Рекомендую. Ніяких дефектів. Товар відповідє опису.

• Михаил Трушковский

Рекомендую. Чудові органайзери для зберігання речей!

• Духин Арсений

Все чудово! Матеріал органайзерів міцний, вони не деформуються після використання.

• Ярослав Д'яченко

Купив цей органайзер для шафи, щоб навести порядок з речами. Дуже задоволений якістю. Міцний матеріал і достатньо місткий, щоб вмістити все необхідне. Тепер у шафі порядок, а речі не займають багато місця.

• Лариса Мельничук

Гарні та якісні органайзери

• Диана Ермакова

Супер! Дуже класні органайзери, хороша якість.

• Марія Титаренко

Гарні, якісні, органайзери для зберігання речей. Чудово тримають форму, щільний матеріал, без запаху та дефектів! Рекомендую!