- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Великий, багато відділень, гарно прошитий з якісного матеріалу. Але хотілось би щоб основний верхній відсік зробили трохи ширшим, а семи саму молнію щоб можна було більше відкривати, так як мій складний стільчик в цей отвір не хоче входити, хоча сам рюкзак по ширині ідеально підійшов би.
- Достоинства:
- Великий, багато відділень, гарно прошитий з якісного матеріалу. Дно між нижнім і основним відсіком на липучці по всьому периметру, тому при бажанні можна його зняти і це супер.
- Недостатки:
- Як і написав вище, було б гарно якби можна було б ширше відкривати молнію на основному відсіку.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
- Продавец MARITIM
- Шамик Э***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Відправили вчасно
- Достоинства:
- Зроблений дуже якісно
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Якість класна. Гарний, все як фото. Дякую
- Тарас Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Купували цей рюкзак як подарунок — і це був точний вибір! Виглядає дуже якісно й дорого, продуманий до дрібниць. Іменинник у захваті: каже, що на рибалку тепер усе поміщається, кишень багато, матеріал міцний, а водозахист і чохол від дощу — просто супер. Подарунок вийшов не лише красивим, а й практичним. Ми дуже задоволені!
- Достоинства:
- Супер подарунок для рибака!
- Тимофій М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дарували рюкзак на свято — і він справив враження з першої хвилини. Якість відчувається одразу: щільна тканина, акуратні шви, багато зручних відділень. Людина, якій подарували, вже встигла протестувати на рибалці й сказала, що це найзручніший рюкзак, який у неї був. Особливо сподобалась водонепроникність та продуманий внутрішній простір. Подарунок вийшов дуже вдалим та корисним у щоденному використанні. Дякуємо!
- Достоинства:
- Якість топ!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Рюкзак просто топ! Дуже якісний, міцний і реально продуманий для рибалки. Всі кишені зручні, приманки та коробки розкладаються ідеально. Матеріал щільний, водонепроникний, а вбудований чохол від дощу — це взагалі знахідка. На ходовій рибалці себе показує на 100%, спина не втомлюється, нічого не тисне. Після кількох виїздів можу сказати впевнено — своїх грошей вартий повністю. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість матерьялів та фурнітури.