Отзывы покупателей о Фонарь лампа светильник Mos Lighting повербанк 6600 mAh мощный фонарик на аккумуляторе MOS-13 туристический LED влагозащищенный функция Power Bank кемпинговый походный аварийный ночник с магнитом 15 Ватт USB Type-C холодный свет

Оценка пользователей 4.87/5
  • Отзывы про товар продавца MARITIM
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Хороший фонарь за такую сумму

Достоинства:
    Яркий. Спустя месяц даже не потускнел
    Недостатки:
    Пока не выявили
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Дуже сподобався ліхтарик.Гарно світить,довго тримає заряд

Достоинства:
    Товаром задоволена

• Любовь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Достави швидко. Гарний ліхтарик. Я дуже задоволена.

• Катерина К***

Чудовий! Світла багато і надовго

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Світильником задоволена, купила для ванної кімнати, користуюся, коли вимикають світло.
    Світла більше ніж достатньо, за місяць користування ще ні разу не заряджала.
    Єдиний момент - гріється, коли тримається на магніті, але не критично

Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  MARITIM

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Доставили быстро. Хроший светильничек.

Достоинства:
    Удобный,ёмкий на заряд.
    Недостатки:
    Не заметил.
    • Продавец  MARITIM

• Ірина Б***

Пропоную

Достоинства:
    Корисний,невеликий,гарно світить,декілька режмів,крючок

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Добрий вечір! Замовляли цей ліхтар і дуже ним задоволені! Дякуємо за доставку

• Ансар І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

За такі гроші- просто супер.
    Максимально рекомендую

Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  MARITIM

• Мар'яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Щиро дякую за оперативність!Товар відповідає опису.Все виконано швидко та якісно!

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Чудовий світильник, гарне обслуговування)

• Готько О***

Відмінний ліхтар

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Ліхтар топовий, вартує кожної копійки)
    Дякую продавцю, швидка доставка, надійне пакування. Окреме дякую, що ліхтар приїхав фул заряджений, за 2 тижні розрядився на одну цяточку (користуємось активно)
    Рекомендейшн однозначно

Достоинства:
    Топ ліхтар в своєму ціновому сегменті

• Борис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Отличный светильник, хорошо держит заряд рекомендую

Достоинства:
    Хорошо светит

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Чудовий світильник, ніяких недоліків)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Задоволені. Поки використовується в квартирі.

• Артем Ш***

Задоволена ним
    Рекомендую

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Все супер, дуже довго тримає заряд, гарно освітлює кімнату, рекомендую.

• Петро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Дійсно, товар відмінний. Яскраве світло, довго тримає зарядку і для такого типу батареї, час зарядки прийнятний. Рекомендую..! Не пошкодуєте.. ! Хоча ціна трішки кусається..)

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Дуже якісний ліхтарик,яскраво світить, швидко заряджається, приємна ціна. Рекомендую!

Достоинства:
    Яскраве освітлення, легкий у користуванні

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Ліхтар світитить достатньо яскраво. Три режими яскравості, теж є плюсом. Довго тримає заряд. Єдине, достатньо довгий час потрібен на його підзарядку.

Достоинства:
    Яскравість, час роботи
    Недостатки:
    Тривалість заряджання
    • Продавец  MARITIM

• Карина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Гарний ліхтар, свою функцію виконує, заряду дійсно вистачає на довго. Тестували на середній яскравості протягом 5-6 годин, яскравість не знизилася, заряду "з'їв" 2 поділки. За 3-4 години "з'їдає" 1 поділку. Заряджаю від звичайного блочка та звичайного кабелю, нарікань немає.
    Дякую продавцеві!)

Достоинства:
    Описала вище
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  MARITIM

• Олег Б***

Задоволений,зярядку підібрав,заряджається норм

• Мария Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Всем рекомендую,покупайте сейчас этот фонарик просто спасение.Главное что можно переключать и надолго хватает зарядки.Благодарим за качественный фонарик.

Достоинства:
    Хорошо освещает.

• Надежда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Цей ліхтарик спасіння в наші часи! Дуже довго тримає заряд. Найкраща покупка

Достоинства:
    Довго тримає зарядку,ярко світить

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

світить яскраво та досить тривалий час

Достоинства:
    якісний товар

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Ліхтар хороший, світить добре, зручний

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Чудовий ліхтарик, в умовах частого вимкнення світла рятує ситуацію. Світить яскраво, заряду надовго вистачає. Товаром задоволена:)

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Світив гарно. Але більше однієї з 4-ох поділок не заряджається. За такі гроші - це неприпустимо

Недостатки:
    Не заряджається!!!!!!
    • Продавец  MARITIM

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми переглянули ситуацію та хочемо уточнити, що інформація про товар повністю відповідає опису.
      Ліхтар не підтримує заряджання від швидких зарядних пристроїв (Fast Charge), і це зазначено в характеристиках товару.
      Рекомендуємо використовувати стандартний зарядний пристрій — впевнені, що після зміни блока живлення ліхтар успішно зарядиться та буде тішити Вас яскравим світлом.

• Булат Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет корпуса: Синий

Купила ліхтарик тиждень назад. Користувалась перший день три години,світив гарно. Намагаюсь його підзарядити ,заряд не бере. З 4 кружечків зарядки світиться один. Можливо його потрібно повністю розрядити, а потім зарядити? За таку ціну я не ражу цей товар особливо якщо він не заряджається

Достоинства:
    Гарно світить
    Недостатки:
    Не заряджається
    • Продавец  MARITIM

• Юрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kit House

Чудовий, важкий батарея дійсно велика

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Очень качественный фонарь, заказал еще один

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
  • Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Добре світить. Діти задоволені. Освітлює гарно кімнату /-20м. Магніт, крюк щоб підчипити десь. Зручна і компактна

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Дуже гарний ліхтар. Тримай заряд як і заявлено виробником.

Достоинства:
    Гарно світить, дуже яскравий, довгий час роботи.
    Недостатки:
    Немає.
  • Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Prime

Коштує свою ціну, освіщення суперове, тривалість батареї на висоті.