Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Беспроводной симулятор компьютерной мыши, USB Jiggler вигглер / джигглер / шейкер для предотвращения перехода ноутбука / компьютера в режим сна, черный (92847452)

• Федор Ц***

Ледь не повернув
    Девайс має вигляд маленької флешки, або "usb-свистка" з кнопочкою і ледь помітною лампочкою. Ніякої інструкції принаймні мені не прийшло. Якщо просто ввімкнути його в usb комп'ютера і натиснути кнопку - нічого не відбувається. Навіть лампочка не засвітиться. Потрібно затиснути кнопку на декілька секунд - тільки тоді пристрій вмикається, лампочка світиться і курсор мишки починає реагувати. Є декілька режимів перемикання між якими відбувається по короткому натисканню кнопки. Щоб виключити - знову довге натискання.
    Може комусь допоможе...

• Продавец  Goldim

Дякуємо Вам за детальний відгук та високу оцінку!

Вдячні, що поділилися власним досвідом використання — це справді може бути корисним для інших покупців. Дійсно, для активації пристрою необхідно утримувати кнопку кілька секунд, після чого він починає працювати та перемикатися між режимами коротким натисканням.

• Настя П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim

Швидка доставка, компактний і зручний. Функціонал відповідає опису.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim

Не працює. Корпус розсипався на частини в руках

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює, розсипався в руках
    • Продавец  Goldim

Святослав, дякуємо за Ваш відгук!
      Нам прикро, що склалася дана ситуація. І, звісно, вирішити її - наш пріоритет!
      Думка наших покупців, що ґрунтується на практичному досвіді, допомагає нам аналізувати наш асортимент та корегувати його.

Менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем - для можливого вирішення даного питання

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Goldim

Працює добре, свої функції виконує

• Продавец  Goldim

Дмитро, дякуємо за Ваш відгук!
      Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою!