Отзывы покупателей о Смарт гирлянда на елку с кольцом 2.5 м 250 led управление с телефона пульт USB для дома и улицы зеленый провод

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Чудова гірлянда, створює дуже затишну атмосферу. Особливо сподобався автоматичний режим — ефекти виглядають красиво та гармонійно. Якість відмінна, однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Гарна та яскрава гірлянда, має багато режимів світіння й водночас споживає дуже мало енергії. Працює стабільно, виглядає ефектно та створює приємну атмосферу.
    Недостатки:
    Не можна зменшити яскравість в автоматичному режимі (з пульта)
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Ігор Н***
  • Сніжана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Купляла по скидке. Чудова гірлянда. Спочатку смутила коробка, бо вона не така, як на картинці. Але сама гірлянда відповідає опісанію, якісна. Дитина в восторге. Перши враження після одного дня користування: перевершила очікування, сподіваємся, що і надалі вона буде дарувати нам приємні враження.

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Подобався матеріал - зелені стрічки, виглядає якісно.
    Завантажив додаток. З'єднання за допомогою блютуз - гірлянду побачив одразу.
    Багато сцен освітлення та налаштувань: колір, рух вогників, навіть запросив доступ до мікрофону. Можливо буде реагувати на те, що навколо відбувається.
    Ялинки зараз немає, але є відчуття, що буде супер.

Достоинства:
    Ціна, вигляд
    Недостатки:
    Не побачив
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за розгорнутий відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Виктор Н***

Топ , яскравість дуже крута

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ігор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Гірлянди супер все як описано

Достоинства:
    Мало споживають енергії
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Віктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Все чудово. Товар якісний, гарний, функціональний.

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Игорь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Все супер дуже гарна та функціональна

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже крута гірлянда ! Просто Різдвяне чудо! Дуже подобається! Подивимось чи довговічна)))

• Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Назарій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже класна гірлянда, і дуже багато режимів)))

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Все працює чудово. Гірлянда якісна, зауважень немає. Калібрування присутнє. Цікаві налаштування теж! Дякую за знижку та швидку доставку!

Достоинства:
    Функціональність, краса, легкість монтажу. Зелений колір самої гірлянди
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SmatX

• Вероника Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Гирлянда норм, пульт не работает

Достоинства:
    Красиво
    Недостатки:
    Пульт не работает
    • Володимир В***

А фоток немає? Блютуз працює?

• Продавец  SmatX

Вітаємо. Наш менеджер звʼяжеться з вами для вирішення питання.

• Валентин

Пульт потрібно прив'язати, гірлянда не тривіальна, там пульт 2.4ghz. Потрібна прив'язка. В налаштуваннях гірлянди все є. Там і кількість лампочок задається, і кольори вибираєш, щоб все було так як треба. Короче гірлянда мега крута.