Отзывы покупателей о Игрушка антистресс лапка котика ABC Squish Cat Paw, таба лапка Abstract сквиш лапка-антистресс для детей (арт 13121)

Оценка пользователей 2.2/5
  • Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend

Розмір не зазначений. На фото лапка значно більше по відношенню до руки, аніж є. Не коштує своїх грошей абсолютно.

Вітаю.
      Звичайна лапка як на фото - 7 см

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend

Лапка очень липкая и мягкая, вынуть ее из пакета ребенку сложно, размазывается. Не вынули, возврат одной лапки.

Достоинства:
    На вид красивая.
    Недостатки:
    Липкая, жидкая, бракованная лапка.
  • Катерина С***

Лапки супер, швидко.Дякую вам

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend

це жах!! він такий липкий що з ним неможливо гратися!Це повне розчарування, я однозначно не рекомендую

• Продавец  Best Trend

Це дуже липка модель, і вона дуже доречна коли діти змагаються в кого більш липка таба лапка.
      Зазвичай щоб, зробити цю іграшку менш липкою, використовують спеціальні ворсинки-пушок для таба лапок.
      Напишіть в Гуглі *купити пушок ворсинки для таба лапок* - стане також в пригоді для інших лапок.
      Або також можете звернутись до нашого медеджера - в нас також є цей *пушок ворсинки*

• Олександра К***

Крохмал в помощь)

• Наталя Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend

приятный на ощупь но как по мне это больше именно Слайм который прилипает и тянется , не рвется конечно если сильно не растягивать но впечатление что вот вот растечется как слайм и потеряет форму , я думала он более плотный как антистрессовые мягкие силиконовые игрушки

Достоинства:
    красивый на вид как на фото и приятно пахнет
    Недостатки:
    это все таки больше как СЛАЙМ, тянется, прилипает
    • Продавец  Best Trend

До лапок продаються спеціальні ворсинки/пушок - тоді таба лапка не така липка.
      Якщо в цьому є необхідність - можете звязатися з нашим магазином через особистий кабінет і ми Вам відправимо ці ворсинки.
      Але тоді лапка буде менш липкою.