- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
Розмір не зазначений. На фото лапка значно більше по відношенню до руки, аніж є. Не коштує своїх грошей абсолютно.
Вітаю.
Звичайна лапка як на фото - 7 см
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
Лапка очень липкая и мягкая, вынуть ее из пакета ребенку сложно, размазывается. Не вынули, возврат одной лапки.
- Достоинства:
- На вид красивая.
- Недостатки:
- Липкая, жидкая, бракованная лапка.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
Лапки супер, швидко.Дякую вам
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
це жах!! він такий липкий що з ним неможливо гратися!Це повне розчарування, я однозначно не рекомендую
- Продавец Best Trend
Це дуже липка модель, і вона дуже доречна коли діти змагаються в кого більш липка таба лапка.
Зазвичай щоб, зробити цю іграшку менш липкою, використовують спеціальні ворсинки-пушок для таба лапок.
Напишіть в Гуглі *купити пушок ворсинки для таба лапок* - стане також в пригоді для інших лапок.
Або також можете звернутись до нашого медеджера - в нас також є цей *пушок ворсинки* - Олександра К***
Крохмал в помощь)
- Наталя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Best Trend
приятный на ощупь но как по мне это больше именно Слайм который прилипает и тянется , не рвется конечно если сильно не растягивать но впечатление что вот вот растечется как слайм и потеряет форму , я думала он более плотный как антистрессовые мягкие силиконовые игрушки
- Достоинства:
- красивый на вид как на фото и приятно пахнет
- Недостатки:
- это все таки больше как СЛАЙМ, тянется, прилипает
- Продавец Best Trend
До лапок продаються спеціальні ворсинки/пушок - тоді таба лапка не така липка.
Якщо в цьому є необхідність - можете звязатися з нашим магазином через особистий кабінет і ми Вам відправимо ці ворсинки.
Але тоді лапка буде менш липкою.