Отзывы покупателей о Набор детской силиконовой посуды 9 предметов детская силиконовая посуда на присосках цвет белый мрамор

Оценка пользователей 4.96/5
  • Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Фото занадто яскраві, наяву посуд тусклий. Замовляли блакитного кольору, а прийшов блідий блакитний
    Ложечка з виделкою з дерев'яними основами браковані, дерев'яна основа не ціла, надщерблена.
    Присутній специфічний запах резини. Надіюся він зникне після миття.

Недостатки:
    Надщерблені дерев'яні основи.
  • Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

У даного продавця була найнижча ціна на цей товар серед усіх онлайн маркетплейсів

Достоинства:
    Гарна ціна, товар відповідає опису та фото
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість! До нових зустрічей!

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Пудровый

Посуд сподобався ,присоски добре тримаються ,колір відповідає фото ,чудовий набір для початку прикорму

Достоинства:
    Якісний силікон
    • Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Будемо раді новим замовленням!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Хороший і зручний набір для початку прикорма. Всього висталило, додатково нічого не купувала крім формочок. Але пізніше краще все ж перейти на кераміку.

Достоинства:
    Хороший набір для початку прикорма
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  CFB

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Чудовий набір дитячого посуду! Якісний матеріал, легкий в обслуговуванні.
    Швидка доставка. Дякую!

• Ілона М***

Посуд якісний. Все дуже сподобалося

• Продавец  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Сподіваємося, що покупка і надалі буде вас радувати. Чекаємо на вас знову!

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Пудровый

Гарний посуд, відповідає фото, не тонкий. Все сподобалось.

Недостатки:
    Має трохи запах, але сподіваюсь пропаде, якщо посуд помити.
    • Продавец  CFB

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо вам і малюку зручного та приємного користування

• Володимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

дуже зручний та якісний набір .

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Посуд чудової якості, присоски добре тримаються на посуді, і зручний дизайн

Достоинства:
    Якісний матеріал
    • Продавец  CFB

Дякуємо за відгук Дуже раді, що вам сподобалась якість посуду . Нехай користування приносить тільки задоволення

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Шикарний посуд! Дуже сподобався, якісний силікон, гладенький на дотик. Замовляла в суботу ввечері, у неділю вже відправили! Дякую, Валерія!

• Інна Ж***

Чудовий набір, гарна якість

• Вікторія К***

Якісний та стильний посуд. Рекомендую

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно, що вам сподобався посуд. Нехай користування приносить лише задоволення!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Розовый

Дуже гарний і якісний посуд)
    Продавець відписав дуже швидко і відправку зробили теж швидко.

• Продавец  CFB

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Дуже приємно, що вам сподобався посуд та наш сервіс Працюємо для того, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні враження! Будемо раді бачити вас знову

• Иванова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Дуже швидко отримала набір. Якість чудова, ціна також! Менеджер дуже ввічлива.

Достоинства:
    Якість,ціна!
    • Продавец  CFB

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені і якістю набору, і сервісом Користуйтеся із задоволенням, а ми завжди раді вашим новим замовленням!

• Юлія

Замовлення відправили дуже швидко
    Привітні консультанти і хороша якість товару. Дуже задоволена. Дякую! Гарних продажів!

Достоинства:
    Швидка доставка і чудова якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні вам за залишений відгук! Раді, що ви залишилися задоволені співпрацею з нами Дякуємо за довіру та будемо раді новим замовленням!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Це любов з першого погляду, колір, і великий плюс багато приборів, дитина буде в захваті. А мамі легше жити

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам важлива ваша думка. Будемо раді вашим новим покупкам!

• Анна Р***

Все дуже гарної якості !

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Чудовий набір! Добре миється та приємний на дотик

Дуже вдячні за Ваш відгук! Будемо раді вашим наступним замовленням

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Гарний посуд, якісний і без запаху. Рекомендую

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нас! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені. Будемо раді вашим новим замовленням

• Натали Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Розовый

Отримала посуд. Дуже якісний силікон. Я задоволена. Дякую!

• Продавец  CFB

Велике спасибі вам за відгук і довіру до нашого магазину!
      Дуже хочемо, щоб покупка дарувала лише приємні враження.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Якісний посуд,дуже хороша ціна.,я задоволена

• Продавец  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам важливо знати, що наші товари приносять вам позитивні емоції.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Очень красивая посуда , запаха нет, есть присоски

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Розовый

Все сподобалось! Швидка доставка, товар в гарній якості Консультанти приємні та уважні!

• Продавец  CFB

Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам важливо знати, що наші товари та сервіс приносять вам позитивні емоції.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Набір супер, колір і якість дуже порадувала. І окреме дякую за швидку доставку!

• Продавец  CFB

Щиро дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Гарного користування.

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Голубой

Приємний на дотик, гарний колір)

• Продавец  CFB

Дуже дякуємо вам за відгук та довіру до нашого магазину! Раді, що покупка вас порадувала.

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Серый

Гарна , досить цупкий та якісний матеріал , приємний в руках, рівні шви, зручна форма . За дуже гарну ціну !

Достоинства:
    Гарна якість, ціна

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Розовый

Набір посуду чудовий.. Не очікувала що за таку ціну отримаю такий чудовий набір та ще й з 9-ти предметів. Якість чудова.

• Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Будемо раді новим замовленням!

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Пудровый

Дуже гарний посуд повністю задоволенатакож замовляла тут ніблер та формочки чим також задоволена. Ще сподобалося спілкування з клієнтом, приємно, ще такі не траплялись

• Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Набір купувала на подарунок, дуже сподобався, якісний, насичений колір.

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Розовый

Чудовий набір посуду без стороннього запаху, багато предметів за прийнятною ціною і дешевше ніж в інших інста-магазинах

• Колаковская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Пудровый

Дуже якісний посуд. Немає стороннього запаху, гарний колір. За таку ціну, багато приладів.

Достоинства:
    Якість

• Ганна Ш***

Рекомендую

• Продавец  CFB

Велике спасибі за ваш відгук!

• Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Стильний дизайн)Нам дуже подобається і у використанні і по якості

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Бежевый

Хороший набір, все як на фото. Продавець ввічливий, замовлення швидко відправили.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Пудровый

Набір супер, ніжна якісь, красивий колір, дуже сподобалося, краще ніж очікувала

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість доставки
    • Продавец  CFB

Щиро вдячні за відгук! Нехай покупка приносить тільки радість. До нових зустрічей!

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CFB. Цвет: Белый

Чудовий набір, придбала мармуровий , гарний колір, світлий ,майже як білий, як я і хотіла щоб контрастно виглядав колір їжі на тарілочці. Дуже задоволена покупкою, особливо зручно що в наборі дві пари ложечки і виделки, зроблених теж в твердішого силікону , які не пошкодять дитину