Отзывы покупателей о Плюшевая пряжа Mini 15 г, Апельсин №853 турецкая нить для вязания крючком и спицами пледа игрушек и одежды, 100% микрополиэстер, 18м

• Ангеліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Синий

якість дуже хороша

• Продавец  Ниточка

Ангеліна, щиро дякуємо Вам за відгук! Приємно знати, що якість товару Вам сподобалася. Чекатимемо на Вас знову)

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Темно-синий

приємна пряжа, все як і хотілось

• Продавец  Ниточка

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що пряжа сподобалася і все відповідало очікуванням. Будемо раді бачити Вас знову!

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 749 Нежно-голубой YarnArt Dolce

Дуже задоволена покупкою, ще й швидко відправили

• Продавец  Ниточка

Анастасія, щиро вдячні Вам за відгук та довіру! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені сервісом та товаром. Будемо раді бачити Вас знову)

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Сухая роза

Доставка швидка, якість бомба, колір відповідає фото! Дуже сподобалось,буду замовляти тільки тут!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    • Продавец  Ниточка

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! До нових зустрічей в нашому магазині)

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Синий

Достоинства:
    Все клас
    Недостатки:
    • Продавец  Ниточка

Олена, дякуємо Вам за замовлення та відгук! Дуже приємно) Ми завжди раді бачити Вас в нашому магазині!

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 853 Апельсин YarnArt Dolce

М'які, приємні на дотик,гарний колір

• Продавец  Ниточка

Ольга,дякуємо за замовлення! Чудового настрою) Будемо дуже раді бачити Вас знову!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: Темно-синий

Все чудово, дякую!

• Продавец  Ниточка

Максим, дякую за Ваше замовлення) з нетерпінням чекаємо Вас знову. Нам дуже приємно бачити Вас в колі наших друзів!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ниточка. Цвет: 856 Сливочный YarnArt Dolce

Всё хорошо. Быстро связались,предложили замену на позиции, которых не было в наличии, оформили заказ, отправили. Пряжа хорошая. В заказе приятный сюрпризик. Конфетки-смайлики. Спасибо.

• Продавец  Ниточка

Олена, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо Вам за замовлення , чекаємо на нові)