Отзывы покупателей о Складная беспроводная зарядная док станция для apple айфона часов наушников 3 в 1 с часами и подсветкой беспроводная зарядка на айфон iphone airpods iwatch эпл вотч 1-10 series QINETIQ H33 23W чорна + подарок адаптер

• Валерій

Якість відповідає вартості

Достоинства:
    Достатньо функціональна і потужна
    Недостатки:
    Трохи не надійна фіксація підставки
    • Продавец  AMPERE

Дякуємо за відгук!

• Раиса Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Придбала цю зарядну станцію. Дуже класна. Навіть не надіялась,що так сподобається.

Достоинства:
    Є точний годинник,підсвідка,яку за бажанням можна вимкнути. Складається,два кута нахилу для зарядки телефону. Дуже зручна. Рекомендую,не пожалкуєте.
    Недостатки:
    Взагалі нема.
    • Продавец  AMPERE

Дякуємо за чудовий відгук!
      Ми раді, що зарядна станція вам так сподобалася та виявилась зручною у використанні.
      Бажаємо комфортного заряджання!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Класна станція, все як у описі, дякую

• Продавец  AMPERE

Раді, що подарунок сподобався і залишив приємні враження.Дякуємо!

• Алёна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Дуже сподобалась станція, дуже зручна, и ще мені подобається годинник. Рекомендую.

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що зарядна станція вам сподобалась і що годинник також викликає лише позитивні емоції.
      Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо комфортного користування й надалі!

• Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Користуюсь кожного дня, працює вже пару місяців

Достоинства:
    повністю відповідає опису на сайті
    • Продавец  AMPERE

Дякуємо за відгук!
      Радий чути, що користуєтесь щодня і пристрій уже кілька місяців працює без нарікань.
      Нехай і надалі служить надійно та приносить лише зручність!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

дуже зручна станція. користуюсь 3 місяця, я в захваті, особливо коли тре все і одразу

Достоинства:
    компактна. класний дизайн
    • Продавец  AMPERE

Щиро дякуємо за відгук!
      Раді чути, що зарядна станція справді зручна у користуванні й уже три місяці дарує вам позитивні враження.
      Особливо приємно, що оцінили можливість заряджати все одночасно — це дійсно зручно!
      Нехай і надалі радує вас щодня!

• Анна К***

Швидка доставка

Достоинства:
    Дуже якісна стація, чудова і мобільна

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно чути, що станція вам сподобалась — якісна, зручна та мобільна.
      Нехай служить довго та дарує максимум комфорту!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Доставка була дуже швидкою, запаковано гарно, все працює, підсвітка на годиннику дуже продумано зроблена в подарунок йшов адаптер.

• Продавец  AMPERE

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що доставка була швидкою, все добре запаковано й пристрій працює бездоганно.
      Приємно, що ви оцінили підсвітку годинника — ми справді намагались продумати все до дрібниць.
      А адаптер — це наш маленький подарунок для вашої зручності
      Користуйтеся із задоволенням!

• Михаил Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Дуже зручно, що можна заряджати декілька пристроїв одночасно, станція виконана якісно

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный

Купила собі та брату по 1 шт такої класної станції для зарядки гаджетів. Виглядає кльово, особливо сподобалося підсвічування на годиннику. Найзручніша зарядка з усіх що купувала. За ціною теж обійшлося більш ніж добре

Недостатки:
    Не виявила
  • Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый

Класна станція, заряджає відмінно. Мені сподобалося що під час заряду декількох пристроїв одночасно не втрачається швидкість заряду. Відмінна і якісна зарядка, нічого зайвого. Дякую за швидку доставку!