- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Якість відповідає вартості
- Достоинства:
- Достатньо функціональна і потужна
- Недостатки:
- Трохи не надійна фіксація підставки
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук!
- Раиса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Придбала цю зарядну станцію. Дуже класна. Навіть не надіялась,що так сподобається.
- Достоинства:
- Є точний годинник,підсвідка,яку за бажанням можна вимкнути. Складається,два кута нахилу для зарядки телефону. Дуже зручна. Рекомендую,не пожалкуєте.
- Недостатки:
- Взагалі нема.
- Продавец AMPERE
Дякуємо за чудовий відгук!
Ми раді, що зарядна станція вам так сподобалася та виявилась зручною у використанні.
Бажаємо комфортного заряджання!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Класна станція, все як у описі, дякую
- Продавец AMPERE
Раді, що подарунок сподобався і залишив приємні враження.Дякуємо!
- Алёна З***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Дуже сподобалась станція, дуже зручна, и ще мені подобається годинник. Рекомендую.
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що зарядна станція вам сподобалась і що годинник також викликає лише позитивні емоції.
Дякуємо за рекомендацію! Бажаємо комфортного користування й надалі!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Користуюсь кожного дня, працює вже пару місяців
- Достоинства:
- повністю відповідає опису на сайті
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук!
Радий чути, що користуєтесь щодня і пристрій уже кілька місяців працює без нарікань.
Нехай і надалі служить надійно та приносить лише зручність!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
дуже зручна станція. користуюсь 3 місяця, я в захваті, особливо коли тре все і одразу
- Достоинства:
- компактна. класний дизайн
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за відгук!
Раді чути, що зарядна станція справді зручна у користуванні й уже три місяці дарує вам позитивні враження.
Особливо приємно, що оцінили можливість заряджати все одночасно — це дійсно зручно!
Нехай і надалі радує вас щодня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Швидка доставка
- Достоинства:
- Дуже якісна стація, чудова і мобільна
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що станція вам сподобалась — якісна, зручна та мобільна.
Нехай служить довго та дарує максимум комфорту!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Доставка була дуже швидкою, запаковано гарно, все працює, підсвітка на годиннику дуже продумано зроблена в подарунок йшов адаптер.
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що доставка була швидкою, все добре запаковано й пристрій працює бездоганно.
Приємно, що ви оцінили підсвітку годинника — ми справді намагались продумати все до дрібниць.
А адаптер — це наш маленький подарунок для вашої зручності
Користуйтеся із задоволенням!
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Дуже зручно, що можна заряджати декілька пристроїв одночасно, станція виконана якісно
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Черный
Купила собі та брату по 1 шт такої класної станції для зарядки гаджетів. Виглядає кльово, особливо сподобалося підсвічування на годиннику. Найзручніша зарядка з усіх що купувала. За ціною теж обійшлося більш ніж добре
- Недостатки:
- Не виявила
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Цвет: Белый
Класна станція, заряджає відмінно. Мені сподобалося що під час заряду декількох пристроїв одночасно не втрачається швидкість заряду. Відмінна і якісна зарядка, нічого зайвого. Дякую за швидку доставку!