- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра чудова. Брак було усунуто шляхом повної заміни ручки швабри.
- Достоинства:
- Зручність використання
- Недостатки:
- При 30 днях гаранітії від продавця- немає
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Написав продавцю про брак
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, після надання фото, було замінено весь тримач, гарного дня!
- Вячеслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Взагалі непогане відро, зручно користоватись
- Достоинства:
- Віджимання добре, ємність відразу велика і це плюс
- Недостатки:
- Не продумана конструкція відразу, а саме Ручка розташована по центру, а має бути змінена у бік ємності яка наповниться водою, коли переносиш відпо то воно пересилається в один бік де набрала вода
- Євгенія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра шикарна, виглядає надійно, віджим чудовий.
Потоком води змило клапан зливу води в унітаз. Не вважаю це недоліком ведра. Наступного разу буду готова:) добре що клапани продаються окремо- Достоинства:
- Багато води, гарний віджим, займає мало місця
- Продавец Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Так, "втеча" клапана виявилася розповсюдженою проблемою, радимо тягнути не за хвостик, а піддівати знизу, щоб при відкритті, клапан потрапляв одразу в руку
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Може мені просто не пощастило, але відро виявилось бракованим, протікає силіконова пробка для зливу води (досить інтенсивно). І через 20 хвилин вся вода з відра опиняється на підлозі. Спробую повернути гроші за товар.
- Достоинства:
- Виглядає стильно, міцний пластик, не важкий сам по собі
- Недостатки:
- Не якісна затичка для зливу воду знизу відра, протікає вода
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, чи оформили заявку на повернення товару? На жаль трапляється заводський брак, вибачаємось за незручності. Оформіть будь ласка заявку на повернення товару, менеджер сервісу з Вами зв'яжеться
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра в порівнянні з аналогами що продаються в роздрібній мережі магазинів виглядає на голову вище. Зроблена гарно. Відро з нормального пластику, на дні є присоски, але воно і так добре тримається на підлозі. Тільки китайцям цього не кажіть бо приберуть
- Достоинства:
- При використанні відсутні зайві люфт і відчуття що швабра ось ось розвалиться. Швидка відправка і доставка.
- Недостатки:
- Віджим, хотілося щоб був трішки більший, але він працює на задовільному рівні!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Комплект очень хороший , мне понравился.
- Достоинства:
- качество
- Недостатки:
- необнаружил
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Набір дуже якісний, пластик міцний, швабра також якісна, збирається легко і не прокручується. Менеджери привітні і ввічливі, Рекомендую ПРОДАВЦЯ Ecologist_ua !!!!!!
- Достоинства:
- 1.Оригінал !! (читала відгуки, що від інших постачальників надходили не оригінали). Самі розумієте, якщо товар надходить не оригінал, якість на нулі. Мопи (насадки) не прилипають, то швабра не входить у отвір для полоскання(віджим), пластик не тої якості, відро не міцно стоїть і т.д. 2.Стильна, якісна, міцна. По кольору підходить під унітаз або пральну машинку . Колір білий, тільки насадки на відрі сірого кольору. Ручка у швабри металева. 3.Зручна у використанні . Відро, завдяки присоскам не ковзає, міцно тримається на поверхні. Гарно викручує. Можна додатково викручувати ще більше, для цього існують різні насадки на відрі . 4.Гарно забирає пил та залишки волосся, шерсті (у кого є домашні улюбленці) . Мопи (насадки) добре поглинають бруд. Миє без розводів.
- Недостатки:
- Мінуси є, але вони не стосуються якості комплекту. 1.Висота відра. У кого маленький зріст або низька стеля у приміщенні зверніть увагу на висоту відра. Мені не зручно тільки на сходах , т.я. доводиться підіймати відро вище, но це поки не звикла, потім буде все добре. 2.Ще мінус, коли набираєш воду у відро при підніманні воно трохи нахиляється там де вода.
- Продавец Ecologist_ua
Шановний клієнте!
Щиро дякуємо за такий детальний, щирий і позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно читати, що ви залишились задоволені і якістю товару, і обслуговуванням від команди Ecologist_ua.
Ми раді, що набір виправдав ваші очікування. Окрема подяка за те, що звернули увагу на оригінальність товару — ми дійсно працюємо лише з перевіреними постачальниками, щоб гарантувати високу якість кожного комплекту.
Також вдячні за конструктивні зауваження щодо висоти відра — для багатьох покупців такі нюанси справді важливі, і ваш досвід може стати корисним орієнтиром.
Нехай новий набір приносить лише задоволення у щоденних справах. Завжди раді вас бачити серед наших клієнтів!
- Роксолана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Я дуже задоволена, в першу чергу якістю.
Обслуговування на високому рівні- Достоинства:
- Якісно
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, дякуємо за відгук! Чекаємо з новими замовленнями!
- андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже гарна , просто супер