- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Textilili. Цвет: Молочный. Размер: 140x210
На вигляд сподобалась. Гарний дизайн. Легка. Купували на День народження мого чоловіка. Після Нового року напишу, чи сподобалась вона чоловікові, тому що День народження у нього 31 якраз на Новий рік
- Достоинства:
- Легка та м'яка з гарним дизайном
- Недостатки:
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 175x210
Ковдра бомбезна! Купила одну, настільки сподобалася, що ще дві замовила на всю сім'ю.
- Достоинства:
- Ковдра легенька, тепла, якісно пошита.
- Недостатки:
- Немає.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Чудова ковдра! Дуже тепла, вже купила 2!
- Достоинства:
- Теплюща, охайна, зручна
Юлія, дякуємо за відгук!
Повторні замовлення - найкраща похвала. Приємного користування
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Дуже задоволена! Товар якісний, ковдра реально тепла!!!дякую
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Ковдра супер тепла. Гарна щільність наповнювача, легка, чудово прошита. Зараз у період морозів і відсутності опалення ( в квартирі 10 градусів) я нарешті зігрілася. Дякую за чудове пакування і швидку доставку! Однозначно рекомендую!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ropsy Smart. Размер: 200x220
Дуже класна ковдра-повітряна, легка. Тішить ще, що виробник України
- Продавец Ropsy Smart
Ольга, ми раді, що ковдра вам сподобалась.
Дякуємо за відгук!
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Ковдра чудова! Якість відмінна. Прошита, як на фото
- Достоинства:
- Легка та тепла
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Валіде
Дякуємо за високу оцінку !
- Никита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: STOFFELLY. Размер: 175x210
Очень легкое, но в то же время теплое одеяло.
- Достоинства:
- Натуральный наполнитель
- Продавец STOFFELLY
Дякуємо за вибір та чудову оцінку
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Якістю задоволена на всі 100%, дякую.
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка. Тепла та легка.
Дякуємо за відгук!
Хай радує Вас довго
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 175x210
Качество хорошее ; все как в описании, рекомендую
- Продавец Валіде
Дякуємо за високу оцінку! Звертайтесь до нас ще
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Валіде. Цвет: Молочный. Размер: 200x220
Так швидко я ще не отримувала замовлення. Ковдра співпадає з фото, приємна на дотик, не дуже товста і тепла. Я задоволена, дякую.
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: DT_magazinUA. Цвет: Молочный. Размер: 175x210
Задоволена на всi 100%.
- Достоинства:
- Якiсть
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ropsy Smart. Размер: 155x210
Неймовірно гарна ковдра, пухка але не важка. Якість відмінна. Продавець ввічливий і чесний. Рекомендую до співпраці
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису і очікуванням.
- Продавец Ropsy Smart
Катерина, дякуємо за відгук!
Ми раді, що вам сподобалась ковдра і наша робота!
Чекаємо подальших замовлень.
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Katrin. Размер: 140x210
Одеяло очень очень крутое! Теплое и легкое) овечки нарисованные блестят, качество отличное:)) доставка быстрая :) всем довольна, спасибо
- Достоинства:
- Блестящие овечки
- Katrin
Дякуємо за оцінку товару. Завджи раді бачити Вас в магазині домашнього текстилю Катрін.