Отзывы покупателей о Смартфон Hotwav Hyper 7 Pro 5G 16/256GB Red (Global Version) NFC

Оценка пользователей 4.6/5
  • Отзывы про товар продавца DMS
  • Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: Red. Встроенная память: 256 ГБ

Честно батарея держить полтора суток и камера я рассчитывал на лучшее

• Назарій П***

забагато вимагаєте з телефона за 280$, це ж бюджетний телефон в ліс походити, на рибалку

• Андрей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MaxWin

Мені подобается

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Red

В мене е cyber 13 pro. Е с чим порівнювати. В цілому я дуже задоволений, мене влаштовує все, дуже радує звук, стерео прям гарно зроблено. Пнв добре працює, камера, ну таке але я його брав не для фото. Батарея теж ном останній раз заряджав вчора, зараз 18:25. Но залежить як ви користуєтеся "майте на увазі" він трохи менше та трохи легший за мій cyber 13 pro але по шустріше буде. Лоток зручніше та зарядка. В цілому гарна штука, якщо ви військовий чи для кемпінгу на податок. Не вбиваемий. В комплекті йде захисна плівка під, інформаційної, дуло приємно несподіванкою. Це мій другий, перший піде в резерв і я дуже задоволений цим телефоном. В ігри грати також можно. Якщо як читалку юзати до вистачить на довго. Засмутив тільки 14 андроїд там немає статуса праці батареї. В так все добре. Приїхав швидко, гарно упаковані все добре. Дякую за дивайс. Мирного неба

Достоинства:
    Камера нічного бачення, батарея, вага, ліхтар, швидкість праці, захист.
    Недостатки:
    Трохи слизький,
    • Продавец  BronjaM

Дякуємо Вам за відгук!

• Микола О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BronjaM. Цвет: Red

Товар дуже якісний, та функціональний!
    Дуже задоволений!!!

Достоинства:
    Все функціонує
    Недостатки:
    Недоліки в нема
  • Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук.