Отзывы покупателей о Наволочки Бязь Pink Mood 50*70 см набор 2 шт Розовый

• Олександр П***

Гарна якість продукції.

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Олександр П***

Гарна якість продукції.

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Чудова приємна постіль, купили комплект - все найвищого рівня

Достоинства:
    ціна/якість

• Віра Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Якісна тканина. Я задоволена.

Достоинства:
    Дійсно, бязь. Щільне простирадло.
    • Продавец  Gentle sleep

• Олена К***

Якісна постільна білизна!

Достоинства:
    Гарне пакування,невисока ціна!

• Ирина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Наволочки чудові. Я підібрала цілий комплект постільної білизни з такої тканини. Продавець прислав мою покупку в чудовій подарунковій упаковці. Приємний бонус. Сталася якась помилка і мені прислали тільки одну наволочку, а я замовляла дві. Після звернення до продавця він прислав мені не одну, а дві наволочки, як компенсацію за непорозуміння. Таке відповідальне ставлення до покупця дуже приємне в цей нелегкий час. Дякую.

Достоинства:
    Якість виробів і ціни демократичні.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Gentle sleep