- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Open Meat
Рекомендую, супер
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Open Meat
Гарні віники, вже використовували в лазні. Міцні і ароматні.
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ксеніна лавка
Віник чудовий, легесенький і крислатий, саме те щоб парити, руки не втомлюються, і відповідно якість паріння на рівні
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: KwokClock
Дуже приємно здивували ці банні віники. Реально м’які, не колючі, листя щільне й добре тримається. Під час паріння дають насичений, натуральний аромат — у бані стоїть справжній лісовий запах
Віник добре розпарюється, не розсипається і не «б’є», а саме масажує. Після паріння відчуття легкості та повного розслаблення. Однозначно рекомендую, якість на рівні- Достоинства:
- Дуже запашні і мягенькі
- Продавец KwokClock
Щиро дякуємо за позитивний відгук. Раді що наша продукція Вам сподобалась.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KwokClock
Міцності 0. Практично розвалились під час першого використання. Не якісні.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісні
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Банновь
Рекомендую
- Продавец Банновь
Вдячні за відгук!!!!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Дуже якісні веніки
- Ксенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Банновь
Швидко відправили, якість віника гарна, аромат неймовірний. Краш тест пройшов на ура всі листочки на місці.
- Продавец Банновь
Дуже дякую! Приходьте ще!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Дякую за оперативну доставку,віники чудові
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KwokClock
Замовляли декілька різних віників у цього продавця, якість супер, не розлазяться, міцні та запашні!
- Достоинства:
- Міцні, пишні
- Продавец KwokClock
Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно!!!
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KwokClock
Зібрали та відправили замовлення дуже швидко. Усі віники дуже запашні та гарні. До сьогодні використовували лише віники з дуба та навіть і не уявляли що є такі запашні віники як наприклад з липи чи з травами. Дуже вам дякую , та раджу усім , сам ще не раз буду замовляти
- Достоинства:
- Швидко відправили , гарно запаковані , добре зібрані та дуже запашні
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Мої перші в житті віники)
Взяла березові і ці дубові, через місяць будемо випробовувати. Відправили оперативно.
Буду вдячна якщо хтось підкаже скільки разів можна використовувати один віник.- Достоинства:
- Звʼязані міцно, думаю в роботі покажуть себе добре.
- Недостатки:
- Сіточки у дубових не було
- анатолий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Хорош
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Хороший віник, уже парилися!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Дубочок ароматний. Вінички супер
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Відмінний товар, гарний сервіс, все швидко і якісно. Рекомендую
- Дмитрий Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Уже испробовали. Дуже дякую ) брал березовый и дубовый.
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Wizard Garden
Замовив 4 віники. Прислали не ту породу що на картинці. Я хотів дуб звичайний а прислали дуб канадський. В переписці продавець не попередив. На мій погляд канадський дуб по якості значно уступає звичайному!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар не відповідає фото
- Дмитрий Б***
Продавець передзвонив, вибачився і запропонував вернути 100% коштів. Так що в цілому сервіс адекватний і зацікавлений в гарній репутації.
- Ворона В***Отзыв от покупателя. Продавец: Банновь
Віник зі старої гілки з жолудями, скріплений резинками. Розвалюється, царапається. На практиці паритись цим віником погано.
- Достоинства:
- Пристойний вигляд для декора
- Недостатки:
- Парити цим віником добре не вийде.
- Игорь Г***Продавец: Wizard Garden
Заказал два веника. Никто не позвонил и не написал. На следующий день сам написал и спросил, когда будет доставка, ответили, что отправят на следующий день. На следующий день вечером (по прошествии 2 суток после заказа) статус заказа был установлен продавцом в "Не влаштовують умови доставки" без объяснения причин и предупреждения.
Не рекомендую иметь дело с данным продавцом.- Игорь Г***
Продавец позвонил и извинился несколько раз за доставленные неудобства. Объяснил, что произошла путаница с заказами. Предложил компенсацию.
- Косов И***
Спасибо что предупредили , ато уже собирался покупать оптом.